- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отново отностно коледните подаръци
От скоро си чатя и се виждам с 1 момиче и наистина много си допадаме, но тъй като се виждаме от скоро, а тя ми каза да и дам време преди да стане нещо по-сериозно много се чудя какъв коледен подарък даи и купя.Та какви необвързващи предложенията имате ?![]()
миии аз лично много бих се зарадвала само от това,че си се сетил и знам,че подаръчето е от сърце,мисля,че малко момчета биха изненадали момичето до себе си,когатос а заендо от толкова малко време,нооо има и такива де иии това е мн хубавоааа иначеее може да и подариш някоя плюшка, или коледно сувенирче
Весело изкарване !
![]()
Плюшено мече..
Животът е адът описан в Библията!
..... беше в десетте най на 3то място като най лош коледен подаръкПървоначално написано от MiMcHeToOo
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Ideqta za plu6ka ili koledno suvenir4e e mnogo dobre![]()
-Icko-
А какво ще кажете за кутия с бонбони "Milka" от тези дето са като сърце и 1 червена роза с панделка ?
Тва с бонбоните е добро![]()
Pliushenite igrachki vinagi radvat .. Moje da e nqkoi elenche ... ili dqdo Koleda.. Koito pee... nzm.. sladko e.. :P
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
pu6ka plu6kaaaa :P moje da ne e to4no me4ence moje i ne6ty drugo ..
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
така...и аз обожавам плюшени играчки гаджето ми вече сигурно има тик като види плюшки![]()
![]()
иначе обожавам и цветя - сега на ИД-то ми ми подари роза и това беше най прекрасното нещо което ми бе подарил!
но за коледа ... мисля 4е най добриа подарък който можеш да направиш е една топка дето вътре е пълна с вода и като я обърне ще се посипе сняг(мисля че беше нещо от сорта).това ще е най доброто според мен!или и подари както и другите казаха плюшено еленче,мече,зайче или каквото се сетиш повярвай ми едва ли има момиче на което да не й харесаи най вече ще е във възторг от теб!
УСпехи!![]()
![]()
абе всеки се кефи на плюшените играчки:P
ето идея за нестандартен подарък
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Ами тва с бонбоните според мен е тъпа идея..по-добре някоя плюшка или коледно сувенирче...за какво са и бонбони - ще ги изяде и толкоз, по-добре нещо за спомен![]()
Плюшен подарък е просто отврат..недей...по-добре някаква джа-джа.
виж тук www.bezpanika.com
ей тва е супер ако на мен ми подарят нещу от този род супер мн ще се зарадвамПървоначално написано от Casual
![]()
а пък иначе идеята за плюшена играчка и тя не е лоша :P :P !!Успех да се представиш добре
![]()
име....парола...вход....и ето че си в твоя измислен живот .....апффф
здравейте искам да подаря на приятеля си от онези ключодържатели на които пише и на двамата имената...та въпроса ми е къде може да се намерят подобни неща ? благодаря много
примерно и зимаш едно плюшено меченце и бонбони Lindor или Milka и с една панделка отгоре на бонбоните иии една роза и готово..гарантиррам ,че ще се зарадва много![]()
Стига с тея плюшки бе хорааа .. Толкова е банално вече ..![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
съгласна съм че плушките станаха малко банални ама пък са сладки и всички им се кефят или поне повечето хораиначе..някоя гривна или сувенирче някво също е добра идея а това за бонбоните ми допадна евала и успех дано да я изненадаш
![]()
Ne me interesywa kakwa sum w o4ite na horata ;]
ами я я попитай е тка на кое животно се кефи...питай я по натам дали харесва плюшени играчки...или я питай..смис за идеята с бонбоните...разбери дали обича шокола,а розата просто...едно момче фр ми подари червена роза с панделка просто бях толкова очарована...ама тряа да знаеш и дали обича цветя...прави повечко намеци..ама не директно ми ... заобикаляйки=]
Това с бонбоните го запази за 14 февруари
Може плюшените играчки да са банални, но ако тя ги харесва, защо не![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
един френд подари това на момичето си за Св.Валентин. много хубава идея е, но определено НЕ за коледа!!!Първоначално написано от Casual
... so much to live for, so much to die for ...