на мода ли са още кичурите![]()
Мисля че не им е минала модата,ама не като преди години 3 4 кичура в цялата коса ми пръснати манинки в цялата коса![]()
Цял ш*бан живот дишаш прахта.
Цял ш*бан живот пълзиш в пепелта.
Започнал си да гниеш отвърте,
за теб няма да има `утре`.
Ти си човек,обречен да страда.
Хванал си влака за ада!
Не си правете кичури. После тярбва да изчакате косата да израстне, за да се махнат.
Ако ти подхождат значи са на модаВажното е да изглеждаш добре, а не в името на всеобщото подражание било то на фолк-певици, манекенки или каквото и да било, да се правиш на клоун. \
/ Може да не са така актуални както преди, но определено не са ретро така че...
Ако ти стоят добре-направи си.Иначе не бъди клоун![]()
По-добре недей да си правиш.Наистина чакането да израстнат е мъчителноАз бях решила че ще ги оставя да си израстнат и да ми остане естествения цвят, ама не издържах и се боядисах цялата.Имам някакъв късмет, че след 1 месец все още не са ми избили под боята.Иначе като избият става грознооо.А и 1/3 от момичетата са на кичури....
Здравей.Честно казано, си нямам и идея дали кичурите са актуални за момента.Все пак,ако решиш да си направиш,пъво се замисли дали на теб биха ти отивали....![]()
П-С-Преди години бях на снежнобели кичури, а косата ми е светло кестенява.Направих си ги,точно преди морето,бях на 13,хванах тен,заприличах на.....малко циганче..
Издържах обаче да израстнат и не си правих отново.Никога не бих подложила косата си отново на подобни мъчения...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Как??Първоначално написано от ЦвЕтИт0