.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: киЧури

киЧури

на мода ли са още кичурите

Град
    Карнобат
    Мисля че не им е минала модата,ама не като преди години 3 4 кичура в цялата коса ми пръснати манинки в цялата коса
    Цял ш*бан живот дишаш прахта.
    Цял ш*бан живот пълзиш в пепелта.
    Започнал си да гниеш отвърте,
    за теб няма да има `утре`.
    Ти си човек,обречен да страда.
    Хванал си влака за ада!

Не си правете кичури. После тярбва да изчакате косата да израстне, за да се махнат.

Ако ти подхождат значи са на мода Важното е да изглеждаш добре, а не в името на всеобщото подражание било то на фолк-певици, манекенки или каквото и да било, да се правиш на клоун. \/ Може да не са така актуални както преди, но определено не са ретро така че...

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    Ако ти стоят добре-направи си.Иначе не бъди клоун

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    По-добре недей да си правиш.Наистина чакането да израстнат е мъчително Аз бях решила че ще ги оставя да си израстнат и да ми остане естествения цвят, ама не издържах и се боядисах цялата.Имам някакъв късмет, че след 1 месец все още не са ми избили под боята.Иначе като избият става грознооо.А и 1/3 от момичетата са на кичури....

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей.Честно казано, си нямам и идея дали кичурите са актуални за момента.Все пак,ако решиш да си направиш,пъво се замисли дали на теб биха ти отивали....

П-С-Преди години бях на снежнобели кичури, а косата ми е светло кестенява.Направих си ги,точно преди морето,бях на 13,хванах тен,заприличах на.....малко циганче..

Издържах обаче да израстнат и не си правих отново.Никога не бих подложила косата си отново на подобни мъчения...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    П-С-Преди години бях на снежнобели кичури, а косата ми е светло кестенява.Направих си ги,точно преди морето,...
    Как??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си