.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

червилото на Лилана

Някой да знае под коя марка и цвят мога да намеря това така прословуто нейно червило че много ме радва.Масово продавачките не знаят коя е Лилана . . .

Оо недей да си купуваш такова нещо, няма човек на който да му отива това. И сигурно не знаят какво е това червило, защото всъщност не е червило, а е просто коректор с който въпросната мацка се е опитала да заличи устните си.

Мисля,че това е гланц на Max Factor иди в някой по-голям козметичен магазин и разгледай цветовете гланцове на Max Factor
    Не съм надута,а просто съм разглезена

Da, i spored men e nqkakuv korektor,no nemoga da razbera za6to si slaga to4no takuv cvqt,otvratitelno e.

Просто търси някакви по-светли нюанси.Едва ли някой ще ти каже точно каква марка е червилото на Лилана .

Хах, аз имам такова На AVON е, обаче ми е от миналата година, едно такова със снежинки е по опаковката. Вече го няма. А, да и е ужасно

майка ми е козметичка и е на мнение че т`ва не е червило а коректор
    http://prize.bg/ensi
    Или Тук!

Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Някои от съученичките ми си слагат коректор или фон дьо тен и отгоре безцветен гланц и се получава ефекта, но според мен е отвратително.Вместо да си подчертаят устните с цвят който изпъква, те ги обезцветяват

Цитирай Първоначално написано от EniTyYy
    майка ми е козметичка и е на мнение че т`ва не е червило а коректор
    Сигурна бях \/
    отвратително е

има такива червила ..една приятелка има ноо ваобще не ми допада..

сега с риск да ми скочите:
    Коя е тая Лилана?
    Иначе, ако е тва на снимката, мисля че е коректор и че е покъртително грозно

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    Мисля , че е гланц.. има такива праскова , бон-бон , ванилия , захар и са подобни цветове в тубички ...

иначе цвета е

това на снимката и коректор..даже мога да спомена марката Не съм
    казвала,че няма ПОДОБНИ червила,а че това точно е коректор
    според мен е ужасно ама..
    http://prize.bg/ensi
    Или Тук!

Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    какво необикновено виждате в това червило? най-обикновено червило отгоре с блясък.. и готово

Фен
    Град
    c0фиR
    лелелелеле ужас недей да си купуваш "така прослувутото" червило ужасна е лилана без грим а червилото и е се ено се е мазала с крем здраве и не го е размазала!

Оо и аз търся такова =)
    На Макс Фактор не миля че е наскоро им гледах червилата-и с блясък и без блясък не намерих такова
    Така че моля ви помагайте!

Току що го изобретих!
    Крем "Здраве" + гланц за устни на Bourjois 3D Effect (някакъв кафеникав оттенък е, но не мога да кажа точно кой защото номерчето се е изтъркало)

Между другото стои добре в съчетание със силен очен грим (например черен) ама иначе наистина е малко кофти.

Червило по-светло то тена на лицето стои меко казано отвратително. Има обаче едно червило на Ейвън, преди няколко години си бях взела, не знам дали още го има, беше за да не се напукват устните през зимата и имаше, самото то седи едно такова златисто и има различни отенъци
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Повече от фен
    ama tova 4ervilo e prosto otvratitelno!ne si go vzimai.na men li4no mi e mn protivna lilana i kato i vidq 4erviloto i napravo...... bez komentar

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Всъщност независимо че изглежда като коректор, най-вероятно просто е червило със светъл цвят...
    Такива има много...
    Просто разглеждаш...И пробваш.
    Накрая го откриваш.
    И смея да кажа,че с очи, гримирани добре с много черно този цвят за устните изглежда перфектно...
    Абсолютно.И на мен ми харесва как седи.Ест.не не всеки.Ако тена ти е по-тъмен и очите са добре направени с черен молив ефекта е мн добър.
    Такъв ми е всекидневния грим от мн време и не мисля и да го променям.

Град
    Dreamland Varna
    Наистина стои добре, когато си със силен грим на очите, но иначе не е хубаво.
    Помня, че преди Лилана като беше във Вип Брадър и все беше омацана само с такова червило, без почти никакъв друг грим и мязаше на мъртвец
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Всъщност независимо че изглежда като коректор, най-вероятно просто е червило със светъл цвят...
    Такива има много...
    Просто разглеждаш...И пробваш.
    Накрая го откриваш.
    И смея да кажа,че с очи, гримирани добре с много черно този цвят за устните изглежда перфектно...
    и аз така мисля има на Голден Роуз едно такова..99 му е номерът...получава се като това с малко гланц
    Just haters make me famous! εĭз

На мен червилото ми харесва,но не не е гримирана хубаво,поне според мен. А такова червило мисля че има в ейвън разгледай някой каталог трябва да го има
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Мен червилото ме кефи но никога не бих си го купила една фр има и не седи много хубаво

Супер фен Аватара на rakiQ
    ужасно еее
    като плъх у брашнО
    намажи се с фон дю тен или коректор или бурда и че си същата
    ужас....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си