Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
Цитирай Първоначално написано от manafen_konq
Абе момиче , благодарение на месото сега ти имаш всичко - нет, Тв, ГСМ-и. Ако не са били жизненоважните протеини, които месото съдържа човешкият мозък едва ли щеше да еволюира с такива бързи темпове. Сигурно още щяхме да висим по дърветата.
Това, което твърдиш е научна теория, но ми се иска да те попитам защо котките, хиените и другите месоядни животни не си строят коли и самолети? Не е ли логично щом те поемат същите жизненоважни протеини от местото като нас и те да еволюират? Развитието ни като доминиращ вид е чиста случайност. Важно е да се отбележи, че до Ледниковата епоха хората са се хранели само с растения и корени. (homo sapiens!!!!!!!. През ледниковата епоха вече не е имало толкова много растителност и хората са били принудени да ядат месо. Тоест - по природа ние сме си тревопасен вид, вегетарианци. Аз лично не ям месо, защото ме отвращава, от миризмата му ми се повръща и вкуса му е ужасн, пък и ми е жал за животните, наистина. Яжте си, но си имайте едно наум - това е много тежка храна и ще се чувствате доста по-добре без него. Казвам ви го от личен опит
Тежка храна.. пфх.