И аз съм падала и падах ниско зареди едно момче.
Не съм си казала, че искам да нямам нищо общо с миналото ни. НЕ! Просто приеми нещата и гледай напред, но без да се озлобяваш в хората които си обичал преди или дори и сега. Не обръщай любовта си в злоба. Това е доста лош, но лесен начин.

Направи като мен. Живей си живота истински и си кажи, че си заслужаваш и дори да получиш пак любов, тя няма да е идеална! Ако усетиш, че нещата са идеални... превърти лентата пак, защото явно си пропуснал нещо. Това е моя лаф от не малко време. Хах..
Любовта си е любов! Тя е САМО любов. Недей се вглъбява в нея, защото ще се погубиш... както вече си я докарал до там. И аз бях като теб! И на моменти все още съм и съжалявам за което. Просто не си заслужава да страдаш за нещо което пак ще го имаш в лицето на друг ЖИВЕЙ СИ ЖИВОТА! ВАЖНО Е ИНТРИГА ДА ИМА! Който не те е оценил... да се чупи.

П>С> Недей прибързва със следващо момиче. Поживей си малко самичък. =) Разходки, неадекватни вечери с приятели, адекватни весери вечери с приятели хахах... Просто трябва да разбереш цаката на това животно наречено "ЖИВОТ" и да улучих синхрона...