.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Цитирай Първоначално написано от claraa
    Kazvam mu vsi4ko-nikvi kontakti-stradam(ne6toto ot koeto me e strah nai-mnogo) , Puskam mu,ne znam kakvo 6te stane sled tova,kazva 4e 6te si se vijdame otnovo.
    Мила, повярвай ми, ако се забъркаш в това накрая ще страдаш много повече от колкото, ако прекратиш нещата сега. От тия мътни води трудно се излиза чист. Момчето си е такова, не бъди такава оптимистка, не можеш да го промениш. Остават си такива за дъъълго. Единственото, което ще направиш с такава `връзка` е да бъдеш наранена. И да се виждате отново, но не би било същото.

x

Parvo iskam da kaja ne6to
    Koeto nqma mnogo ob6to s temata ama da si go znaete momi4etata i mom4etata za tiq koito ne znaqt.
    Nqma jena da kazva "NE" ima maj koito da ne znae kak da si "POISKA"
    Taka,4e legni s nego ne se pritesnqvai.Ti sama kaza,4e samo priqteli iskate da ste ami kato legnete kakvo te barka teb.Nali i na teb 6te ti e xubavo taka,4e kakvo sega revnuva6,4e se bil zagledajl po drugi.Ami parvo re6i dali 6te legnete po priqtelski ili ti si go ima6 ve4e kato tvoi partnior za vsi4ko.
    Ina4e legni s nego poslu6ai me moje i da mu prevli4e6 vnimanieto s edin div sex i da ne pogledne pak druga.Az bqx taka zaglejdax se i az svalqx se s koq li ne.Doide moita razbi mi fantaziite duxna mi vedna6 i za men v momenta drugo momi4e ne sa6testvuva

Re: x

Цитирай Първоначално написано от INF3RNO
    Parvo iskam da kaja ne6to
    Koeto nqma mnogo ob6to s temata ama da si go znaete momi4etata i mom4etata za tiq koito ne znaqt.
    Nqma jena da kazva "NE" ima maj koito da ne znae kak da si "POISKA"
    Taka,4e legni s nego ne se pritesnqvai.Ti sama kaza,4e samo priqteli iskate da ste ami kato legnete kakvo te barka teb.Nali i na teb 6te ti e xubavo taka,4e kakvo sega revnuva6,4e se bil zagledajl po drugi.Ami parvo re6i dali 6te legnete po priqtelski ili ti si go ima6 ve4e kato tvoi partnior za vsi4ko.
    Ina4e legni s nego poslu6ai me moje i da mu prevli4e6 vnimanieto s edin div sex i da ne pogledne pak druga.Az bqx taka zaglejdax se i az svalqx se s koq li ne.Doide moita razbi mi fantaziite duxna mi vedna6 i za men v momenta drugo momi4e ne sa6testvuva
    ne mislq 4e to4no tva e na4ina za privli4ane na vnimanieto mu :\

Мега фен Аватара на babity
    ако имаш достатъчно самочуствие за да си сигурна, че след първоро еб*не той ще поиска пак и няма да си само за веднъж... защо не?? но ако се съгласиш на този вариант трябва да си страшно търпелива и да не му търсиш сметка за нищо, дори и когато разбереш, че не си единствената му "сексуална приятелка". незнам на колко си, но повечето момичета нямат достатъчно нерви да си затраят и да си затворят очите за всичко, което дефакто не е тяхна работа, визирам връзки с други момичета, гаджета, забивки и прочее.... предполагам, че ако не сега, то много скоро в теб ще се появат чуства към него, но за него ти ше си си като надуваема кукла и с нищо няма да се чуства привързан към теб. по - добре я зарежи тая работа, няма да изтреш!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си