- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да се получи оргазъм по този начин?
Zdraveite,imam 1 vapros4emoje li momi4e da stigne do orgazam samo ot milvane po liceto,gardite i tyaloto(prez drehite,bez pipane mejdu krakata).Mersi
т.7
krem4et0
Еми бих ти казала категорично не....от моя опит и от това което знам от прияелките ми няма начин...дори има момичета които при секс не свършват камо ли само при галене![]()
Изгуби ме сред потопа от колебания. На ръба на истината.Колко празни думи- нарушаващи всички клетви и обещания. Колко небрежно ти ме изгуби...
Чудно би ми било ... гледал съм такъв филм ... ма не ми се вярва. Да я възбудиш много да ма огразъм чак ... според мен не ...всъщност момичетата имат думата тук
![]()
Казаха ми да се усмихвам, `щото живота бил гаден ...
И аз се усмихвах - и той беше гаден ... ;]
Mi hora t'va momi4e ne beshe ot dosta vreme s mom4e i prosto se slu4i,4e samo spahme(bez absolyutno nishto)i na sutrinta taka mi se stori.![]()
Значи е била много загоряла![]()
![]()
Away from life!
daaa burka6 se100%
Изгуби ме сред потопа от колебания. На ръба на истината.Колко празни думи- нарушаващи всички клетви и обещания. Колко небрежно ти ме изгуби...
НА 100 % НЕ.То със секс трудно до оргазъм стига жената(повечето пъти се преструваме),а ти искаш само с галене![]()
най вероятно...или ти не си разбрал както трябваПървоначално написано от Dream_s@L!Va
![]()
искам и аз само от милване да стигам до оргазъм ама няма ...![]()
Незнам какво искам но знам как да го постигна
ami nqkoi momi4eta stigat mnogo rqdko do vaginalen orgazym ! ima i klitoren orgazym no 6tom ste se pipali prez drehite nemoje i da e klitoren![]()
spored mene se byrkash neshto![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Ако току-що съм свършила и той пипне гърдите ми, често свършвам пак. От целувки по врете съм се подмокряла значително..........ако съм много загоряла може и до оргазъм да стигна. Има всякакви жени. защо не?
малеее тва напрао ме уби![]()
![]()
![]()
като за начало е добре.. но само това не е достатъчно![]()
da vuzbudi6 momi4e e perfektno na4alo no da svur6i e nevuzmojno prosto!ako nqkoq ti e kazala 4e e svur6ila taka sigurno neznae kakvo e orgazam i se burka![]()
zna4i ima dva varianta... ili "milva6 kato bog" ili ti dokato si spal tq e pravila drugo... bez da znae6...![]()
ina4e po kakvo razbra 4e moje bi e stignala do orgazym...? ako se e dyrjala milo ... hehe mi i az bih se dyrjala taka ako spq do gadjeto si .. dori samo da se milvame...
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
аз не мога така да стигна до оргазъм, предполагам, че не съм само аз.![]()
SMILE FOR ME NOW
Ммммммммм на дали точно така може да се стигне до оргазъм ..![]()
Smile!?
преди няколко години гледах една научно-популярна поредица за секса и имаше една серия в която показваха някакви дето се галят и уж стигали до оргазъм. Даже правели само такъв вид любов, някви такива работи :P така че можеи да е възможно, но мисля че за да се получи, тоя който гали трябва да има опит да знае къде по тялото да пипне как да пипне колко да пипне колко да натисне колко ... и така ...
ама не съм се интересувал по темаа защото мене лично не ме зарибява, ся момичето дошло у нас секс да правим аз ... само ша я галя ... ееее не може така![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Всичко е до нагласата и на двамата, ако момичето очаква секс.. а ти допълбително забаваш действието, галейки я, говорейки й, целувайки я...... незнам може и да стане.... да ти скочи![]()
Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.
ми нз .....на мен ми се струва невъзможно![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
am4i da razbirase 4e moje![]()
+1 :PПървоначално написано от krem4et0