- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да се получи оргазъм по този начин?
Mi spored mene ne.To i az sam gledala toq fil kadeto momi4eto stiga do orgazam samo ot laski ama be6e bez drehi.Sмятам 4е тва са6то оказва влияние и о6те много др не6та....![]()
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
По-вероято е да се възбудиш...при някои повече при други по-малко но чак да свършиш ми се струва малко нереално и се пак всичко си зависи от човека
РаЗпРаВяТ кУчКи СмЕ бИлИ-мИ сЕкИ сИ иМа ХаРаКтЕр!УлИчНиЦи СмЕ бИлИ-е По ПоКрИвИтЕ лИ дА хОдИм!БиЛи СмЕ с РаЗлИчНи-ЕмИ кЪдЕ дА гИ нАмЕрИм ЕдНаКвИ?!сПеЛи СмЕ с МъЖе-А мЪж ОсТаВяЛи Те дА сПиШ?
незнам акво си гледала тиПървоначално написано от MACKA prez no6ta
но аз тва дето го гледах си беше документален филм или научно-популярен се там :P та там хората си бяха облечени и бяха много на едно мсто който практикуват тоя вид "секс" (бе напрао оргия си беше
)
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
V nikakav slu4ai ne mislq 4e e vazmojno tova,osven ako tova mom4e ne e magiosnik =D>
за момичетата трудно даже не ама ти и в микровълновата да си го навреш пак може да свършиш![]()
"Оценяват го само неслучайните , които в сърцата си съхраняват истината"
Hm, napulno e vuzmojno. Bil sum s edno momiche, koeto e svurshvalo ot celuvki po ustata i vrutleto v kombinaciq s dopir i galene. Tova sa momentni situacii, v koito prosto momicheto e adski vuzbudeno. Trudno shte i dokarash rutinen orgazum po toq nachin inache![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Moже да я възбудиш ама баш оргазъм...![]()
![]()
ем може...аз полу4авам само от целувка и ези4е по вратлетоПървоначално написано от pp
![]()
Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!
Moje.vij q taq--------poludqva napravo
наскоро една приятелка намерила пожелание за празниците из нета и ми го прочте - "ако единият ти крак е Коледа а другия Нова гогина - може да те посетя между празниците"та опитай така и може да се получи нещо
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i az sum na mnenie 4e e absolutno nevuzmojno........
Не знам за документалния филм,но мисля,че другият -този,в който са били голи е бил "40 дни-40 нощи", ако не се бъркам.. А при мен поне само от целувки и милувки.. трудно ще стане,но да не казвам невъзможно все пак![]()
Просто прави нещата така,че да караш околните да се усмихват и да си щастлив!![]()
може да възбуди до някъде,ама ти пък искаш чудеса...![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
категорично Не
Ако жените стигаха така до оргазъм .. за кво ще праят Секс ?? няа смисъл .. дай 5 целуфки .. 6-7 пъти пипаш цицките през блузата .. малко дупе .. и п*** ... и сме готови .. е
НЕ .. не ..![]()
може, как да не може..той ще пристигне на бъдни ве4ер ще е секси обле4ен в 4ервено и с голяма брада ще те милва и гали, говори мръсотии на у6енце ..ще свършиш поне 7-8 пъти гаранция Франция...е верно 4е докато белобрадия те милва истинската работа ще я вършат джуджетата с пишлетата...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P :P :P
Мииииииииииииииииииииииии не .
абе глупости , възможно е да е свършила
вие тук викате - със секс трудно се стига бла бла
абе - трябва емоционална нагласа за тая работа, напълно е възможно , ако от бая време не е свършвала, да свърши само от галене, - щтото ако се превъзбуди е свръх чувствителна..
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
Ми нз сиг има и такива момичета, аз не съм чувала и аз свършвам по-трудно!