- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възбуда л ие това ?
Значи както я целувах нежно по врата и лекичко почнах да я ближа аа съвсем леко и да я цункам в същото време по вратлето и тя по едно време се отпусна и започна едно много интересно да бъшка..това означава ли че се е възбудила ?![]()
ммм да
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
еми тва дето си го направил да ти кажа хич не е неприятно х) и ако е няква чувствителна нищо чудно да се е възбудила х)
mi nesigurno i se e dospalo
![]()
\Първоначално написано от anal_logi4en
/
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
drugiq pat probvai da i brakne6 v ga6titie![]()
interesno kak 6te reagira togava
Според мен едва ли се е възбудила от толкова малко..
Може би и е станало мнооооогоо приятно и е била пред възбуждане.
Вкарай още малко фантазия и е твоя :P![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Мерси за окуражението![]()
![]()
тя го върна :PПървоначално написано от ateto
п.с. а момичетата обичат ли да ги пипат (става въпрос нежно) по гърдите ?
А ти 0би4аш ли да те пипат нежн0 п0 кура?Първоначално написано от .king.
Вземи се върни в детската градина, че ваще сигурно се притесняват вече.
pf pf pf misleh,4e temata e seriozna ot nekoi batko,pa to..................Първоначално написано от .king.
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
ооооо не знам ама като правя секс с момиче с големи "гърди" просто нема как да не ги "погаля"Първоначално написано от .king.
може и малко :P но все пак имаше една статистика: 9 от всеки 10 мъже си пада по жени с големи "гърди" (не харесвам тази дума) ,а 10тия е гей (мразя гейове
)
miii dabkarai i malko ru4iki
edostvenoto po-gotino ot tselyvki po vruta e takiva kombinirani s 6are6ti po tqloto ru4i4ki
![]()
а ти възбуди ли се като ти го върна?
ами тя освен целувки ме хвана и за мъжката гордост и какво оставаПървоначално написано от ~SeXy_bItCH~
![]()
syper dr put i ti q hvani ...
Въй сега го направих същото само,че леко леко съвсем нежно тя беше с изрязано деколте и почнах леко да я доскосвам да я галя и по едно време и бръкнах под сутиена и сърното и беше супер твърдо и гърдите също и бяха много твърди( а др са по меки в смисъл гърдите зрънцата нз
) това какво значи ?
че е влажна.... а ако питаш и това кво значи - ЧЕ Е ВЪЗБУДЕНА БЕ, ДЕТЕ БЕ!!!!
[img][/img]
Бе кво му се връзвате вече!?!
Има толкова неща, дето го издават.. пф
(фингър)
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
еммммммм да...Първоначално написано от .king.
![]()
![]()
![]()
![]()
Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!
+1Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()