- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- GOLIAM problem !!!!!!!!!!!
oh neznam kvo da pravia veche mnogo sam vliubena v edno momche napravoooo kato go vidia i cialata zapochvam da treperia ...... toii sashto me haresva i daje mi kaza che zapochval da se vliubva mai v men i toi znae che i az si go haresvam no problema e che toi e na 27 a az na 14 iiii sram me e da go celuna a tolkova go iskam no neznam dali e redno ...toi epriatel na bashta mi .snoshti toi mi se obadi i beshe malko pian i mi kaza che shte me skasa ot celuvki utre no neznam i toi niama smelost mai a puk i s nego se vijdame na rabotata na chicho mi
i neznam kak da mu kaja che naistina iskam da me celune ;( neznam kvo shte si pomisli ......
;( sram me e ;(
![]()
![]()
mila p1rvo tova ne e mom4e
i vtoro ... za6to za boga si misli6 4e e sramejliv i mu se iska samo da te celune
...za6toto na men mi se struva 4e e tv111rde stranno vsi4ko tova se pak toi na 27 p1k ti na 14
basi q slez na zemqta =D> p1k i tova si e 4ista pedofiliq ili priqtel4eto ti ima seriozni problemi s ob6tuvaneto 6tom ne moje da si nameri priqtelka na svoqta v1zrast a se zanimava s malki deca
![]()
da ti kaja 4estno po dobre stoi dale4 ot tova mom4e izvinqvai ama imate 13 god. razlika toi e na 27 i e ve4e za jenene i nqma kak da ima 4uvstva kym tolkova malko momi4e (bez da se obijda6) mojebi ti kazva 4e te obi4a za da ne te narani ili za da se podigrae s teb i no i v dvata slu4eq stoi dale4 ot nego izlizai s priqtelki zabavlqvai se zapoznai se s novi mom4eta priblizitelno na tvoite godini i mn skoro 6te vidi6 4e 6te go zabravi6, a ako toi nastoqva da izlizate ako postoqnno te tyrsi i ti dosajda po dobre pogovori s ba6ta si na tvoe mqsto naistina 6tqh da stoq dale4e ot nego nezavisimo kakvi 4uvstva imam
sega si prekaleno malka za da razbere6 tazi velika igra- liubovta za6toto povqrvai mi tq vinagi servira neo4akvanoto mojebi 6te ti e trudno no poslu6ai me zabravi go \/
Az 6ti kaja ne6to deto znam 4e mn hora 6te me uprekvat ama v kraina smetka za lubovta nqma granici! Ako go obi4a6 (ama naistina obi4) otidi pri nego govorete abe deistvai... ima oba4e i dr strana - kak 6te go priemat roditelite ti ? pomisli iza tova... Ima i o6te edna strana - toi obi4a li te? Sigurna li si v negovata obi4 za6toto ako ne si nqma smisal .. As nzm kakvo da ti kaja sega e tvoi red pomisli za tovakasmet i pi6i kvo e stanalo
![]()
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
Az 6ti kaja ne6to deto znam 4e mn hora 6te me uprekvat ama v kraina smetka za lubovta nqma granici! Ako go obi4a6 (ama naistina obi4) otidi pri nego govorete abe deistvai... ima oba4e i dr strana - kak 6te go priemat roditelite ti ? pomisli iza tova... Ima i o6te edna strana - toi obi4a li te? Sigurna li si v negovata obi4 za6toto ako ne si nqma smisal .. As nzm kakvo da ti kaja sega e tvoi red pomisli za tovakasmet i pi6i kvo e stanalo
![]()
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
О, Боже, какви заблудени шматки има тука.
Той сам си подсказва човека.. че ще те СКЪСА ОТ... едва ли ще са целувки.
Той на 27 а ти си малко 14 год путе.. охаааа Wink
И ти казва, това което искаш да чуеш.
Виж и аз мога:
Слънчице, толкова много те обичам. Не знам как ми влезна под кожата, но те обичам да полуда.. знаеш ли намирам те за адски сладка. Съкровище, ой така ще те нагушкам, че си нямаш напредства бе бебче. Drool
И кво ся? Значи ли, че и аз те обичам и искам да те ссексам теб и тясната ти пр-ка.. евентуално де :Д
Опичайте си акъла.. Стига сте се връзвали на тия. 27 год пръч ше се надява на малко неосъзнато момиче на 14...
Оф оф оф
ЗАЩО СЕ ОПИТВАШ ДА ИЗБЯГАШ ОТ РЕАЛНОСТТА/ПРОБЛЕМА?
Така само ще патиш..
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...444549#2444549
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
тая тема и друг път съм я чела....![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Какво правиш с толкова голям?!Той вече мисли за семейство(или поне би трябвало)а ти??На 14 си...Хвани си някой 15-16 годишен.Къде скачаш на 30 годишни чичковци![]()