Цитирай Първоначално написано от alex4eto0
6tom e priqtel na bashta ti mislish li 4e e redno da imash neshto s nego! predstavi si kak shte reagira bashta ti kato razbere!polmisli po tozi vupros, zashtoto tova si e mnogo seriozno!
ako be6e samo tva upravdanieto,4e e priqtel na ba6ta 6te6e da e dobre
Ama q vijte malko vazrasta i razlikata m/u tqx.
Zna4i manik 6te ti kaja,4e toq batko e pedofil parvoto koeto.2-to koeto smqtai kolko e zadrasten 6tom ne svalq nqkoi gadje na pone 18 godini za da e malko po smislena cqlata rabota vupreki,4e i togava 6te e gadna rabota.Ama izvinqvai ti si na 14 toi 6tql da te skasa ot celuvki gluposti na tarkaleta.Otdrapni se ot toq 4ovek.Parvo 4e nqma da izleze ni6to 2-ro 4e ti dokato porasne6 toi 6te e dart za teb i treto 6te ti izneverqva poneje 6te si te varti na prast vinagi i po vsqko vreme.
A sega da ti otgovorq vse pak na glupavoto vapros4e
Ami lesno e napi6i go v gsm si naprimer celuni me i mu dai da go pro4ete a moje i sms da mu prati6 dokato ste zaedno.Taka 4e toi samo tova 6te 4uka opa sorry iskax da kaja 4e toi samo tova 4aka da 4uka.Ako me razbira6 za kvo ti govorq.Xvanala si se s nqkakuv ot4aqt deto ako ne sa malkite da mu se varjat kato teb te golemite sa dostata4no zreli da go ocenqt 6to za stoka e.
Sama si izvadi izvodi ot cqlata rabota