- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Оплешивяване и присаждане на коса?
е хубава работа!Първоначално написано от anonimniq888
да сме наясно: има само ЕДНО средство, което наистина прокарва коса, но лошото е че я има докато го ползваш. много е скъпо и навремето го ползваха като антихипертензивно средство докато не се оказа че дава тоя страничен ефект. тогава стана "козметично" такова и цената му скочи до небето. продава се и у нас с/у заявка и капаро, но е безпредметно - вярвай ми, освен ако татко ти няма петролен кладенец в двора на вилата))
сега сериозно: защо ти е това? ти си на 19!
има разни техники на "козметично възстановяване" и на "медицинско възстановяване " на космена покривка. и двата принципа са вятър работа!
сега си на 19. каквото и да избереш - скъпа или не процедура - за много години се обричаш на страдания и то големи. + изключително стриктен режим, който омръзва на 15-я ден....
гледай сега: изглежда ти че ми е лесно от позицията на годините си да ти говоря така, но всъщност ти говоря от личен опит![]()
навремето, малко след твоите години се фиксирах(както ти сега) че ще опешивея тотално. бидейки студент по медицна даже създадох собствено мазило, което според теорията трябваше да "създава коса". то там не бяха хормони антагонисти на тестостероновия дериват, не бяха витализиращи аминокиселини и витамини, блокиращи кортикостероиди и т.н........плесках се докато ми омръзна. естествено коса не ми порастнано, знаеш ли: имам повече коса от баща си, а синът ми вече е по плешив от мен
което е повод за много шеги във фамилия на медици.
сега сериозно: отиваш при кварталния бербер и му казваш "първи номер, без подложка, като Кмета". прави те като Бойко Борисов. нали виждаш-това се харесва и харчи
и много сериозно: абсолютно НЕ ти препоръчвам да си имплантираш коса на 19 години по никоя от известните техники за сега!
послушай ме или пиши на лс
а за цената: може да е от 2500 до 260000 зависи какво се прави