ходих с едно момче-бяхме заедно 10месеца.много се обичахме,сигурна бях в любовта му,аз също много го обичах и продължавам да го правя,но един ден след като направихме 10месеца,той ми каза,че вече му омръзнало да сме заедно и се разделихме,аз мислих,че ще го забравя,но не мога,а и НЕ ИСКАМ!в момента ходя с друго момче,но нямам чувства към него!Искам да си върна,човека с когото се обичахме толкова много а всъщност незнам как ?!много хора са го питали дали има чувства към мен и той отича,дори ме нарежда,пред момчето с което ходя(те са добри приятели),но бяха ми казали,че той казал на момче от неговия клас,че има чувства към мен и когато го попитали вярно ли е,той отрекъл.Вътрешно нещо в мен ми подсказва,че не съм му безразлична и не мисля така,защото го искам,а наистина чувствам(усещам),че може би има чъвства някакви....а защо ли не иска вече да сме заедно....какви неща ми говореше как не може без мен,колко ме обича и винаги ще е до мен и че няма да понесе ако го напусна,а както стана той ме напусна......като се засечем в даскало гледа ме,миналата седмица ме гледа през прозореца и се усмихва....незнам какво да мисля....но зная,че го обичам адски много и,че искам да си го върна,моля ви помогнете ми,дайте ми съвет,благодаря на всички предварително!