- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дявол да го вземе...
Искам да го напиша някъде,а по това време няма на кого...Така.
Искате да подкрепите любимия си човек.Насърчавате го,опитвате се да вдигнете самочувствието му.Казвате примерно "Ще направиш контролното".Сбърква някъде и се ядосва.Вие сте виновни.Трябва да го оставите на мира и да не го занимавате,защото (предполагам) е много лошо някой да иска да се справиш добре...
Така...изкарах си го.Мерси.
П.П. Много обичам да чувам от нея думите: "Остави ме!!!!".Особено когато не знам защо ги казва.
ама ти да не си някакъв маняк да ти харесва хората да те отблъскват
Първоначално написано от 50cent
Умирам от кеф направо!
еми щото примерно си е доста досадно да се опитваш да се съсредоточиш, да си събереш мислите и някой да те тормози с общи приказки--- мн е досадно, ама нямаш си представа... така де.. можеш да искаш някой да се справи добре тихоПървоначално написано от Needled
Ако мислиш че те разбрах,жестоко се лъжеш![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Гадничко е...Но е човешко. Когато човек сбърка, или не оправдае очакванията си целия свят му е крив. Проява на егоизъм е, определено, но не винаги можеш да разсъждаваш трезво в такива моменти...
когато някой е ядосан си го изкарва на човека на който най много му пука за него...или нещо такова...надявам се че разбрахте кфо иам предвид![]()
Честно казано и аз съм подобна... Когато знам, че не съм подгтвена за училище, а приятелят ми всячески се опитва да преиначи нещата и да стане така, че фактите да сочат, че ще изкарам отлична оценка, аз се изнервям. Най-много защото знам, че накрая няма да успея, и ми се струва, че ще го разочаровам... Като цяло се дразня, когато някой си мисли, че мога да огрея всичко, все пак съм просто човек...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
poznata istoriqqqПървоначално написано от Needled
Първоначално написано от ™G-Baby™
saglasen sam s detetoПървоначално написано от Lashes
![]()
Нищо не ти разбрах ....
Ооо я стига глупости...
xD нито пък азПървоначално написано от kifla
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
чавето, с което ходиш е мнооо зле...![]()
![]()
![]()
\Първоначално написано от PaMit0
/
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму