- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- отново за 1вия път :P
Ей момчета как предпочитате да напрайте първия път на едно момиче? :P
Със или без презерватив? А ако без после какво трябва да вземе момичето против нежелана бременност?![]()
И момичетата нека пишат как е бил техния 1ви път.
if u got it, show it
Ест.,че трябва да е с презерватив, независимо дали е първи или 100 път. А тия хапчета не са бонбонки за ядене, а лекарства, които рушат организма...
![]()
Задължително с презерватив,ако не се пият противозачатъчни.Но 14-15 годишни едва ли лекар ще им даде.Та по добре карайте тези дето са ви излъгали да си легнете с тях да си слагат гумички да не си биете после главата.А хапче и в аптеката да отидеш може и да не ти дадът като те видят какво лапе си
Със разбира се...бившето ми хич не обичаше да използва такива неща но накрая се научи :P
как без презерватив бе !?ти знаеш ли колко неприятности можеш да си докараш дори само с противоза4атъчни да си те не те предпазват на 100% от евентуални болести които може да лепнеш...
за да си напълно сиг ползвайте гума....тъкмо няма да има нежелани последици
Незнам какво искам но знам как да го постигна
ок де то е очивидно че повечето момчета и момичета биха искали без презерватив,МИ НАПРАВЕТЕ СИ ИСЛЕДВАНИЯ за болести и такива сериозни неща то не е срамно хем ще сте сигурни че ще чисти,но и все пак е припорачително презерватива заради забременяването
щото ще има млада мама и млад татко
![]()
![]()
живота е един и нека му се радваме така както трябваСъвет:мисли преди да направиш нещо
...и защо да е очевидноПървоначално написано от ludokote
![]()
ami moq pyrvi pyt be6e pyrvi pyt i na gadjeto mi taka 4e ne se pritesnqvah dali 6te mi lepne nqkoq bolest taka 4e be6e bez prezervativ![]()
ем да ама пак е можело да забременееш...то по-добре 4е не е станало де
Абе и ние с гаджето се сефтосахме, ама..............беше с презерватив. кой пусна мухата, че момиче се "отваря" без презерватив?
Първоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
![]()
![]()
някой много тъп
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Away from life!
awe mnogo hora kazvat lele to bez prezervativ ne moje ami ako zabremeneia\zabremenee
ama 4akaite vie tezi prezervativi samo za tova li gi polzvate men ako me pitate mn pove4e me e strah da ne si lepna nqkoia bolest![]()
аве ей дан ми бучите тка
просто на мн момчета не им харесва с тая гума
се лашка там ....... аве както и да е![]()
изказвайте мнения![]()
if u got it, show it
hahahhahahaha s prezarvativ mn qsno........a moq pruv put........pf...............mn dobre se spravih![]()
\Първоначално написано от *SwEeTy_KiTtY*
/
+10000000000Първоначално написано от WHAT_EVER
Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.
+1 хапчетата не са шега увреждат ви и цикъла до колкто знам не е редовен след тях айй си има доста др странични ефекти....Първоначално написано от E-G-G
Къде сте чели това за противозачатъчните? те даже нормализират цикъла. да не говорим за благоприятния ефект върху кожата и косата...
с презерватив
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
това съм го чувала, но незнам колко е вярноПървоначално написано от krem4et0
![]()
awe prezervativa ne se izpolzva samo za da ne zabremenne6 a i za da se predpazi6 ot seriozni bolesti!
абе не говоря за секс с кварталната курва, там 100% с презервативПървоначално написано от MiLiChKo
а да речем с девствно момиче.... какви болести може да ти лепне то![]()
if u got it, show it
При моя 1-в път приятеля ми беше с презерватив...поне така можеш да бъдеш сигурна,че няма да ти лепне някоя болест или пък няма да забременееш.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...