- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувка с език...
Хора,начи проблема е следният:една приятелка ме помоли да и обесня как става тая работа обаче аз не мога да и обесняя...щото знам ная практика а не мога да зема да се целивам с нея...дайте обяснение
loff u
Офф и мене ме бяха попитали ама момичеии.. абе сеедно.. амии обясни и нали като почнат да се целуват иии.. абе наистина е трудно за обяснение
кажи и да се отпусне и да действа както прецени за правилно.То ще стане от самосебеси.. нз оф потърси в търсачката.Трябва да има обяснение
Успех \
/
Оф няма обяснение за такова нещо,вие кой клас сте?-ПЪРВИ?![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Апф... Ем.. тръгва да се целува... То другото си идва от самосебе си...Мене никой не ме е учил ... ПС: Кой клас си?
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
ее чак първи..тя е 6-ти...еми и аз и казах че не може да се обясни ама тя...
loff u
И да й обясняваш, когато тръгне да се целува надали ще се сети какво си й казала.Просто да се отдаде на момента и това е.
Е... Щом е 6-ти клас си е обяснимо... 1-вия път е страшно...Първоначално написано от silver lady
Ама после, всичко е добре ... Даже може и да не могат да спрат да се целуват...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
като толкова и е мерак да разбере,фрасни и един език и да мине кефа.не е фатално нито ти,нито тя ще "обурнете резбата"
мен ми бяха разправяли за некъф номер с черешкиама тъй като по тва време едва ли ще намери нещо подобно нз де ще се опражнява...аа с банан да пробва...на него да пуска езици :P
![]()
![]()
![]()
![]()
Може да започне с леко облизване на устните на момчето,да прокара езиче по върха на устните му. Ако й отговори със същото или прецени,че на него му е харесало,може да продължи.. Да докосне лекичко езичето му,но не и да си навира езика в устата му,налиПосле може да си завърти езика около неговия,бавничко,бааавничк о... Ако езичето му е излязло извън устата може и да го засмуче лекичко,все едно е к*р
![]()
Такива ми ти работи.. каквото й хрумне и да не се притеснява![]()
Smile!?
nqma lo6o celuni se s neq i az se celuvax za parvi pat s edna fr za da ne stane gaf i da mi se smee cql jivot i da ti kaja ne obarnax rezbata![]()
,,,,,,,,,,,,,,,,
mi i az sam na sa6toto mnenie, kakvo tolkova ima v edna celuvka, vse pak ti e priqtelka, ne namiram ni6to lo6oПървоначално написано от sapphirr
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
еее.. мн мс .. ще сеоправя някак.. То на нея май и мина мерака..![]()
loff u
мхм... то и аз трагнах така да й обеснявам, ма тя май се отказа ...не мога да я разбераПървоначално написано от ra4ence
![]()
loff u
ееее кво толкова ако се цункате? да не би да си токсична или може би тя...? стига глупости, практиката е най - добрия учител. аз имах малък проблем и с практика го изгладих (надявам се).... така, че няма нищо лошо да се цункатае веднъж, два, три или повече пъти, поне ще и мине мерака и ще е малко по - уверена
мммм... незнам ама мисля че това с "Как да се целувам?" е малко относително ... всеки си има начин и няма от какво да се страхува .. нищо не губи като пробва първия път може и да не стане , но нали за това има 2ри път \/ с практиката ще се научи ... както казват едни мои приятели :"Всеки знае да се целува , просто не се е опитал " За това мисля че за това няма "научаване" всичко се опира до това да го искаш и ще стане
![]()
П.С. аз пък каква теория и аз изказах![]()
![]()
![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
еее страхотна ти е теориятапоне имаш за разлика от моита приятелка :P
loff u
Eeee sa ,ne obijdai 13-14 godi6nite (az sum na 14)Първоначално написано от SWASTICA
Po temata:Nqma kvo da i obqsnqva6,to 6te si stane ot samosebesi
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
еми... всеки си има свое обяснение за нещата около негоПървоначално написано от silver lady
![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
aee kaji i 4e nqa ni6tu za obqsnqane.... to kat zeme da staa nqa da ima vreme da misli...pyk i vsqko mom4e se celuva razli4nu tyi 4e......... :P py i ti go znae6 ot opit tyi 4e 6to ne i go kaje6...
ми помогни и де какъв е проблема???![]()
Kaji si 4e za tebe stava duma niama lo6o stiga teq nomeras priateli priatelkiПървоначално написано от silver lady
![]()