.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Целувка с език...

Хора,начи проблема е следният:една приятелка ме помоли да и обесня как става тая работа обаче аз не мога да и обесняя...щото знам ная практика а не мога да зема да се целивам с нея...дайте обяснение
    loff u

Град
    варна
    Офф и мене ме бяха попитали ама момиче ии.. абе сеедно.. амии обясни и нали като почнат да се целуват иии.. абе наистина е трудно за обяснение кажи и да се отпусне и да действа както прецени за правилно.То ще стане от самосебеси.. нз оф потърси в търсачката.Трябва да има обяснение Успех \/

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Оф няма обяснение за такова нещо,вие кой клас сте?-ПЪРВИ?
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Апф... Ем.. тръгва да се целува... То другото си идва от самосебе си... Мене никой не ме е учил ... ПС: Кой клас си?
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

ее чак първи..тя е 6-ти...еми и аз и казах че не може да се обясни ама тя...
    loff u

Мега фен Аватара на koalka
    И да й обясняваш, когато тръгне да се целува надали ще се сети какво си й казала.Просто да се отдаде на момента и това е.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Цитирай Първоначално написано от silver lady
    ее чак първи..тя е 6-ти...еми и аз и казах че не може да се обясни ама тя...
    Е... Щом е 6-ти клас си е обяснимо... 1-вия път е страшно... Ама после, всичко е добре ... Даже може и да не могат да спрат да се целуват...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Голям фен Аватара на sapphirr
    като толкова и е мерак да разбере,фрасни и един език и да мине кефа.не е фатално нито ти,нито тя ще "обурнете резбата"

Град
    Пловдив
    мен ми бяха разправяли за некъф номер с черешки ама тъй като по тва време едва ли ще намери нещо подобно нз де ще се опражнява...аа с банан да пробва...на него да пуска езици :P

Град
    София
    Може да започне с леко облизване на устните на момчето,да прокара езиче по върха на устните му. Ако й отговори със същото или прецени,че на него му е харесало,може да продължи.. Да докосне лекичко езичето му,но не и да си навира езика в устата му,нали После може да си завърти езика около неговия,бавничко,бааавничк о... Ако езичето му е излязло извън устата може и да го засмуче лекичко,все едно е к*р
    Такива ми ти работи.. каквото й хрумне и да не се притеснява
    Smile!?

nqma lo6o celuni se s neq i az se celuvax za parvi pat s edna fr za da ne stane gaf i da mi se smee cql jivot i da ti kaja ne obarnax rezbata
    ,,,,,,,,,,,,,,,,

Град
    у вас ;]
    Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    като толкова и е мерак да разбере,фрасни и един език и да мине кефа.не е фатално нито ти,нито тя ще "обурнете резбата"
    mi i az sam na sa6toto mnenie, kakvo tolkova ima v edna celuvka, vse pak ti e priqtelka, ne namiram ni6to lo6o
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

еее.. мн мс .. ще сеоправя някак.. То на нея май и мина мерака..
    loff u

Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    Може да започне с леко облизване на устните на момчето,да прокара езиче по върха на устните му. Ако й отговори със същото или прецени,че на него му е харесало,може да продължи.. Да докосне лекичко езичето му,но не и да си навира езика в устата му,нали После може да си завърти езика около неговия,бавничко,бааавничк о... Ако езичето му е излязло извън устата може и да го засмуче лекичко,все едно е к*р
    Такива ми ти работи.. каквото й хрумне и да не се притеснява
    мхм... то и аз трагнах така да й обеснявам, ма тя май се отказа ...не мога да я разбера
    loff u

Мега фен Аватара на babity
    ееее кво толкова ако се цункате? да не би да си токсична или може би тя...? стига глупости, практиката е най - добрия учител. аз имах малък проблем и с практика го изгладих (надявам се).... така, че няма нищо лошо да се цункатае веднъж, два, три или повече пъти, поне ще и мине мерака и ще е малко по - уверена

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    мммм... незнам ама мисля че това с "Как да се целувам?" е малко относително ... всеки си има начин и няма от какво да се страхува .. нищо не губи като пробва първия път може и да не стане , но нали за това има 2ри път \/ с практиката ще се научи ... както казват едни мои приятели :"Всеки знае да се целува , просто не се е опитал " За това мисля че за това няма "научаване" всичко се опира до това да го искаш и ще стане
    П.С. аз пък каква теория и аз изказах
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

еее страхотна ти е теорията поне имаш за разлика от моита приятелка :P
    loff u

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Приличаш ми на13-14 годишно бебе.
    Eeee sa ,ne obijdai 13-14 godi6nite (az sum na 14) Po temata:Nqma kvo da i obqsnqva6,to 6te si stane ot samosebesi
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    еми... всеки си има свое обяснение за нещата около него
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    aee kaji i 4e nqa ni6tu za obqsnqane.... to kat zeme da staa nqa da ima vreme da misli...pyk i vsqko mom4e se celuva razli4nu tyi 4e......... :P py i ti go znae6 ot opit tyi 4e 6to ne i go kaje6...

ми помогни и де какъв е проблема???

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Супер фен Аватара на rakiQ
    що за тема?!

емии завърти и един език и ше види! :P

Повече от фен Аватара на niki000
    Град
    София
    Kaji si 4e za tebe stava duma niama lo6o stiga teq nomeras priateli priatelki

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си