.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Не издържам вече

Zdrasti xora az sam mom4e na 13 godini i imam mnogo seriozen problem.Predi nqkolko sedmici doide nova u4eni4ka v klasa... super sladorana potekoxa mi ligite po neq, no se okaza 4e tq si ima gadje nqmate si na predstava kolko bqx razo4arovan ... no kakvo drugo mojex da o4akvam takava macka da e sama.... edva li.Postoqnno mislex za neq,sanuvax q, den i nosht mislex postoqnno za neq.Ne mojex da spq... polovinata klas razbra 4e q xaresvam, no dokolkoto znam ne i tq.Tolkova po dobre za men do nqkakva stepen.Predi edna sedmica se zasqkoxme v toaletnata pri razminavaneto s neq sarceto mi tupteshe u4esteno, krakata mi se podkosixa, ne mojax da i kaja dori zdravei.Tq me pogledna s nejen pogled i mi se usmixna la4ezarno.Na drugiq den slu4kata v toaletnata se povtori no tozi pat saumqx da q zagovorq.Neusetno, ot duma na duma tq se dobliji do men i me celuna.Ustite i bqxa tai meki i vlajni imax 4uvstvoto sam umrql i sam v raq i angel me dokosva.Sled tazi slu4ka ne si kazaxme dori duma.Nqkolko 4asa po kasno na tragvane ot daskalo tq me nastigna i me pridarpa nastrani.. raztreperax se kakvo li mojeshe da iska tozi padnal ot nebeto angel ot men ... edno obiknoveno mom4e.Kaza mi 4e mnogo me xaresva i 4e iska utre kato idem na daskalo d si pogovorim i da povtorim sreshtata v toaletnite.Do razgovor pomejdu ni taka i ne se stigna.Po vreme na kontrolnata po biologiq ,tq-nai-krasivoto momi4e na planetata mi napravi znak da pomolq gospojata da otida do toaletnata.Ochakvax q tam treperesht ot valnenie.Sled nqkolko minuti tq se poqvi po krasiva ot vsqkoga uxaeshta bojestveno... Parvo se celuvaxme strastno a sled tova tq me pridarpa v edna ot kabinkite i pravixme neveroqten strasten seks... tq mi duxa beshe bojestveno posle iskashe da q mina na zadna prashka beshe pove4e ot sbadnata me4ta, no ne tova 4e pravixme seks a tova 4e bqx s momi4eto na me4tite si.Sled tazi slu4ka ne si kazaxme i duma, no predi dva dni gadjeto i doide v daskalo i me pritisna v edno po zadaneno mqsto .. qvno znaeshe za nasheto malko priklu4enie v toaletnite.Tq mu beshe kazala... ne mojex da povqrvam 4e tova se slu4vashe.Qvno tq me be izpolzvala za da otmasti na gadjeto si za neshto.Chuvstvam se upotreben, no vse oshte vluben do poluda.KAKVO DA PRAVQ? Nqmam ve4e sili da izdarjam na ma4eniqta na koito tq me podlaga...ZASHTOTO Q OBICHAM.Molq vi daite mi saveti

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Хахахах яко измислено с кофти край . . . ти се моли да не ти се случи наистина

ПС - Ако някой на 13 години наистина му се случват такива неща опазил ме Господ . . .

Ам пич ко да ти кажа и да тръгнете и да си останете само приятели докато не ви се разделят пътищата тоест докато неотидете в други училища....винаги ще я харесваш....няма оправия от това

Ти шо не му напука главата проЗта?

ami nz kvo da ti kaja..siguren li si 4e tq te laje i te izpolzva zaradi gajeto i..? ako e taka nz no ako te haresva naistina na4i moje da se polu4i ne6to.. ne moga da pomogna s drugo

xaxaxaxa qko ti raboti vaobrajenieto
    i nai-sme6noto e 4e ima hora,koito se varzaha

eh,pone i edin happy end da be6e izmislil,sega me natajis tova za gadjeto i

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от bibi_bibi

...тцтцтц...И кво...Питаш защо си влюбен?!...еми аз ще ти кажа...тва просто е поредното увле4ение.пък и аз не вярвам в истинската любов

vupreki malkata veroqtnost da ne si izmislqsh ako e taka ne q obi4a6 a si hlutnal po neq moje da purvata no nqma da e poslednata spox ;] a ina4e ako si izmislqsh na4i imash dobra fantaziq
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

хахах в кой филм го гледа това ? то вии трябва да сте пропуснали цялото контролно по биология

Каква драма...една кофа сълзи напълних тука.

Град
    Plovdiv
    е*ати страхотния секс става в тоалетните в даскало особено по време на контролна по биология....

Град
    Под масата
    Не знам на контролните по биология кви оценки имаш,ама по литература сигурно си добър
    dance

tfa li si predstavi posledniq put kat luska bastuna ?

Фен
    Град
    Somewhere between Heaven and Hell...
    Що за в бъдеще не помислиш за някакво занимание, свързано с литературата... много те бива. Само, че незная какъв "страхотен секс" могат да сътворят две 13-годишни и то в мизерна училищна тоалетна... ама не казвам, че е невъзможно де (те децата деградираха). Само това внася в историята някакъв фантастичен елемент, иначе за първо влюбване на 13 съм съгласна. Айде успех в литературното поприще!

Град
    София
    Секс на 13?В кенефа?По време на контролно?Момиче-ангел?...Леле...Как може да има хора с ТОЛКОВА разинтена фантазия!??А някои повярваха?!На къде върви света!?

Цитирай Първоначално написано от bibi_bibi

ХАХАХАХ дае кат гледам коментарите някои яко са се вързали на тази небивалица
    Само минавам!

Град
    Пловдив/Фитнес Клуб Масъл Арт
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}

ПС - Ако някой на 13 години наистина му се случват такива неща опазил ме Господ . . .

Lord Give Me A Sign

Re: Не издържам вече

Цитирай Първоначално написано от malka_zapushalka
    Zdrasti xora az sam mom4e na 13 godini i imam mnogo seriozen problem.Predi nqkolko sedmici doide nova u4eni4ka v klasa... super sladorana potekoxa mi ligite po neq, no se okaza 4e tq si ima gadje nqmate si na predstava kolko bqx razo4arovan ... no kakvo drugo mojex da o4akvam takava macka da e sama.... edva li.Postoqnno mislex za neq,sanuvax q, den i nosht mislex postoqnno za neq.Ne mojex da spq... polovinata klas razbra 4e q xaresvam, no dokolkoto znam ne i tq.Tolkova po dobre za men do nqkakva stepen.Predi edna sedmica se zasqkoxme v toaletnata pri razminavaneto s neq sarceto mi tupteshe u4esteno, krakata mi se podkosixa, ne mojax da i kaja dori zdravei.Tq me pogledna s nejen pogled i mi se usmixna la4ezarno.Na drugiq den slu4kata v toaletnata se povtori no tozi pat saumqx da q zagovorq.Neusetno, ot duma na duma tq se dobliji do men i me celuna.Ustite i bqxa tai meki i vlajni imax 4uvstvoto sam umrql i sam v raq i angel me dokosva.Sled tazi slu4ka ne si kazaxme dori duma.Nqkolko 4asa po kasno na tragvane ot daskalo tq me nastigna i me pridarpa nastrani.. raztreperax se kakvo li mojeshe da iska tozi padnal ot nebeto angel ot men ... edno obiknoveno mom4e.Kaza mi 4e mnogo me xaresva i 4e iska utre kato idem na daskalo d si pogovorim i da povtorim sreshtata v toaletnite.Do razgovor pomejdu ni taka i ne se stigna.Po vreme na kontrolnata po biologiq ,tq-nai-krasivoto momi4e na planetata mi napravi znak da pomolq gospojata da otida do toaletnata.Ochakvax q tam treperesht ot valnenie.Sled nqkolko minuti tq se poqvi po krasiva ot vsqkoga uxaeshta bojestveno... Parvo se celuvaxme strastno a sled tova tq me pridarpa v edna ot kabinkite i pravixme neveroqten strasten seks... tq mi duxa beshe bojestveno posle iskashe da q mina na zadna prashka beshe pove4e ot sbadnata me4ta, no ne tova 4e pravixme seks a tova 4e bqx s momi4eto na me4tite si.Sled tazi slu4ka ne si kazaxme i duma, no predi dva dni gadjeto i doide v daskalo i me pritisna v edno po zadaneno mqsto .. qvno znaeshe za nasheto malko priklu4enie v toaletnite.Tq mu beshe kazala... ne mojex da povqrvam 4e tova se slu4vashe.Qvno tq me be izpolzvala za da otmasti na gadjeto si za neshto.Chuvstvam se upotreben, no vse oshte vluben do poluda.KAKVO DA PRAVQ? Nqmam ve4e sili da izdarjam na ma4eniqta na koito tq me podlaga...ZASHTOTO Q OBICHAM.Molq vi daite mi saveti

добър разказ ма не е истина другия пат измисли нещо по реално ако ще лъжеш
    Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!

Може да пишеш еротични разкази по списанията ,сам одето си още малък,иначе евала за фантазията.Много филми гледаш

Пич,според мен трябва да се събудиш
    Away from life!

Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}

\/
    Две неща имам на земята - любовта и свободата.
    Живота безвъзвратно дал бих за любов,
    любовта да дам за свободата съм готов!

Re: Не издържам вече

Цитирай Първоначално написано от malka_zapushalka
    Един съвет: Спри да фантазираш!
    Една истина: Ти си много зле Как може да пишеш нещо, че и да се опитваш сам да си повярваш на небивалиците. Вярваш ли, че някой ще ти повярва на глупостите? На 13 секс в кенефа на даскалото? Ехо, събуди се! Ти наистина трябва да напишеш някоя книга. С тея епитетчета и сравненийца дето си ползвал в тази глупост ... И каква е тая хубавата "мацка", бе ... Че и на задна искала, `е и сирки правила. Пфу, да ти имам въображението. А аз мислех, че моето въображение е развинтено ... До къде стигна днешната младеж ...

мн фиилми гледаш

...

Filma be6e hubav ... naistina ponqkoga prekalqvate s filmite bili praveli sex ta ti kat q vidi6 gola sig 6a svar6i6 na miga we ... ama tova ako e bilo naistina makar 4e nz dali da vqrvam ili ne ... ta ako dopusnem 4e e bilo taka ... zna4i prebiva6 gajeto i i taka ili si lafi6 s neq i se razbirate ...
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си