.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27

Тема: секс

не казвам, че хапчетата и аборта е едно и също. казвам само, че повечето момичета, които са склонни да пият хапчета са склонни и аборт да направят. не казвам също така да не ги пиете (въпреки, че според мен сяка химия, която по някакъв подобен начин манипулира организма е много вредна (аз лично и аспирин не пия даже де )), или да се прави безразборен секс без предпазни мерки. казвам просто, че когато имаш връска (под което аз разбирам година+) в която знаеш че партньора ти не е болен от срамни болести презервативът не е от такова значение

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз съм склонна да пия хапчета и го правя по здравословни причини от много години. Но аборта да направя на този етап на живота си не съм склонна. Знаеш ли какво ми е? Защото дори и да искам дете, може да се наложи да го абортирам пак по здравословни причини и то в 4-5 месец.......Момичетата, склонни да пият хапчета са съвсем различни от тези, които да правят аборт. Все пак при употребата на хапчета се предпазва от забременяване и следоватолно от аборт. Хапчета пият тези, които не са склонни да правят аборт!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си