- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Целувката изневяра ли е ?
Вие тъпи ли сте, малоумни ли сте? Не усещате ли какво значи ирония.
Ммм...изневяра е, още повече ако имаш чувства.Тогава вече не го правиш защото си пил или защото си ядосан на другия, а защото ти харесва дадения човек...
da iznevqra e razbira senali za da se celuve6 s drug 4ovek trqbva da go iska6 zna4i v momenta si zabravil tova koeto ima6 , ne e iznevqra kogato predpo4ete6 vupreki qvnite ili ne priemu6testva na tova koeto ti se predlaga onova koeto ima6 i e do teb
![]()
Bez muka o4ite ne pla4at,bez oblak dujd ne vali.Samo iskteno koito obi4at mogat da ronqt sulsi.
Не е изневяра. Аз като се мляскам с миризливия кон да не би по този начин да иневерявам на краставата жаба? не,те са си приятелчета и знаят че аз ги менкам и са щастливи от фактА![]()
За някои се счита за изневяра за други не...
За мен е изневяра..Ще се целува тои с мене ще ме прегръща,докосва..и т.н. ...и после ще го направи тва с някоя друга..пффф у зор ще се види пичагата..![]()
![]()
![]()
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Алеле изневерила съм.....ама то неволно
![]()
A ти виждаш ли шум?Първоначално написано от Crag Hack
Малко трудно се чува интонация от писмен текст...
По темата. Ти ако видиш единия от всичките ти страстно да целува друга, ще си кажеш: "Ееееееее, голяа раота! То тва не е изневяра, нъли и аз гу праа." или ще ти стане гадно и ще се обидиш поне малко? Изневяра е. За мен даже мисълта за друг човек е изневяра. Даже наличието на друга жена в мислите на приятеля ми е достатъчна да ми срине доверието у него (говоря за жена, която емоционално го раздвижва), а пък вече НЯКАКВИ действия спрямо която и да е са си чиста изневяра. Непростима. Аз вече НЕ прощавам изневяра. (зодия Везни, опарена от проклетите Скорпиони, за които тяхното никога не е изневяра, ама твоето е склонно да ги направи убийци от ревност)
The only truth they can accept is their own.
Напълно съм съгласна.Аз си изпатих от Близнаци и вече не прощавам нищоПървоначално написано от Brian Kinney
Според мен си е чиста изневяра,въпреки че някои смятат,че ако нямаш чувства би могло да бъде преглътнато,според мен ако си направил нещо подобно веднъж със сигурност ще има втори път и всичко това е безсмислено...
за мен целувката си е изневяра!!!!!!!!!
celuvkata ponqkoga moje da se s4ita za po-golqma iznevqra ot sexa.tq e proqva na nejnost na 4ivstva,dokuto primernokogato pravi6 sex s dr i izneverqva6,go pravi6 pove4e ot strast i privli4ane.pone az imam takiva nabludeniq.ne kazvam 4e sexa e opradvana iznevqra ili ne6to sorta ,prosto supostavqm 4uvstvata s jelaniqta.vseki tip blizost s nqkoi dr si e vid iznevqra![]()
аз съм близнаци и ми се случи нещо таковаПървоначално написано от Lashes
ама не мисля че е от зодията..... а може и да е.......
[img][/img]
за мен е изневяра.А и всеки си има свои разбирания за изневярата.Например чувала съм да казват че целувката за тях е изневяра, а секса не е.иди разбери
a и аз обичам двама пък не съм близнациточно за това едва ли се съди по зодията
Айде пък да НЕ е изневяра..
Да отиде да целуне някоя друга и да дойде да ме целуне мен, като ми се врича, че ме обича. Изневяра си е.. и никой не може да ме убеди в противното. Може да е много невинно проявление на изневярата, но фактът си е факт. Не мога да го деля дори и с устните на друга![]()
За да целуне приятелят или приятелката ви друг/а трябва да има някакви чувства! На скоро говорих с моя сериозен приятел, че за лафене, базикане, смеене няма да направя проблем.. Но извинете много за целувка с друга ще или какъвто и да е било жест на нежност, на близост! Защото щом един път той/тя се е осмелил/а да направи подобно нещо значи, че би направил/а и нещо по-голямо!!!![]()
![]()
Ти изобщо знаеш ли кво е да обичаш?Тва е прекалено силна дума и не съм сигурна, че точно тва е чувството, което изпитваш, пък даже и към двама![]()
А относно целувката дали е изневяра, много ясно, че е.
От такива изказвания вече ме напушва смяхПървоначално написано от ludokote
![]()
![]()
"да обичаш 2-ма човека..." Боже, опази!
![]()
![]()
Мацка, преди да използваш такива силни думи, имаш много хляб да изядеш, докато узрееш... Ей, аман от лапешки истории...
А относно дали е изневяра, да, такова е. Особено ако "обичаш" някого, даже мисълта ти няма да бъде насочена към друг, камо ли действията... Хайде стегнете се, стига с тези измишльотини...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
За мен целувката е много по-сериозна от секса. Ако той изчука някаква, все едно, но ако просто е целунал някоя, това означава, че има чувства към нея.
emii to seksa nikoga ne e samo sex.. kakto i celuvkata nikoga ne e prosto celuvka... az smqtam 4e i dvete sa iznevqra...Първоначално написано от `Death`Whore``
Мога да приема, че сексът е само секс...но целувката не би могла да е просто целувка...за мен е така. МОга да правя секс без чувства, но не и само да целуна без чувства.