- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Целувката изневяра ли е ?
+1Първоначално написано от `Death`Whore``
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Ами според мен целувката е изневяра и като се познавам каква съм дори за една целувка бих заразака приятеля си и никога не бих го погледнала.
Kaто те гледам, че пишеш 'кисчета' и ми става ясно, че наличният ти мозък е на привършване.
Няма начин да ОБИЧАШ двама... Може да обичаш един и да имаш сексуално влечение към друг, но да ОБИЧАШ ДВАМА ... тва става, само в твойта фантазии...
Изневяра е, защото ако си в някаква осъзната възраст ( кавато ти очевидно не си... ) би скъсала с настоящият си приятел за да се метнеш на друг, ако имаш елементарното останало уважение спрямо него.
Защото, ако гаджето ти се целува с друга... съм убедена, че няма да си помислиш, че Ви обича и двете =)
Хах, приятелят ми е близнаци, но досега не съм забелязала да оби1а някой друг освен мен..Първоначално написано от Lashes
![]()
А по темата: една целувка може да бъде изневяра, а може и да не означава нищо. Зависи дали влагаш чувства в нея.
изневяра е ,изнавяра е дори и целувка по бузата!
никак не би ти станало приятно ако разбереш че приятеля/приятелктата ти е целунала/л някой дали ще е по устата или бузата няма зн
нали?!
Представи си гаджето ти да целува някоя друга, ама без ниииикакви чувства. Ей така.. отива на дискотека.. спипват се с няк'ва.. и цяла вечер се мляскат. Изневерил ли ти е или не е? Ти как би го приела?
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Да, изневяра е. В една целувка се влагат много емоции и чувства, да не говорим, че става дума за "обичане на двама човека едновременно".
Ако за тебе целувката е просто допиране на устни за други е много повече! за мен целувката е изневяра![]()
Приятелска целувка например за мен не е изневяра.
Но, ако в целувката са вложени някакви чувства и страст, тогава може би бих го приела като един вид изневяра.
Разбира се, че е изневяра.
iznevqra \/
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
Celuvkata nai-mnogo pokazva chuvstvata,tq e nai-chista i nai surdechna!
Iznevqra e!
Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim
Estestveno che ne!
Ako durjish na choveka do sebe si ti trqbva da go uvajavash!
Ako mu izneverish,znachi ne go uvajavash!
Ako nqkoi den zapochna da se zaglejdam po drugi i nqmam chuvstva kum priqtelq mi,purvo shte ida i shte mu kaja,che ne iskam da sme zaedno,che ne go obicham i posle kato sum si sama shte pravq kvoto si iskam!![]()
Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim