Цитирай Първоначално написано от zabludenata
Незнам, аз мисля, че колкото повече ходиш с него, не ти се свива вече всеки път смотаха. Мисля че всичко става 1 навик и тръпката лека по лека се изпарява. И сега нямам предвид, че вече не се обичате, ами просто както каза в началото гледаш през други очи. Просто си свикнал някакси и не ти прави впечатление. Знаеш че сега ще стане едикога си по едикакъв си начин .... а относно "обичам те" защо да не го казваш когато наистина го мислиш и искаш да го изкрещиш, а не да го използваш всеки път като му казваш "чао" по телефона примерно.. (готинка дискусийка може да се получи )
Аз го казвам, когато наистина го чувствам със цялото си сърце. понякога даже го и премълчавам(навик от времето, когато той не отвръщаше на моето обичам те).
Но не съм съгласна, че всичко е навик и няма любов, ако връзката е по-дълга. Аз съм с моя приятел доста време, но изобщо не е по навик. Да, свикнала съм с него и наистина съм се привързала, но тръпката в корема и пърхането на пеперуди саналице от моя страна И не е да не ми прави впечатление или просто да карам по инерция........чувствам и обичам. до колко връзката ще стане навик зависи и от двамата и от силата на чувствата им. И да не забравяме, че любовта трябва да се подхранва и полива всеки ден. Не може да не правиш нищо и връзката да става все по-хубава.