- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обяснете ми сложните мисли на момчетата!!!
Vij sega sladurano tova,4e ti si popadnala na nqkoi takiva mom4eta e vapros na kasmet.Ina4e ima i takiva koito pak ne podbirat 4AK PAK TOLKOVA MNOGO.Първоначално написано от mobsita
Oba4e vij sega.Az sam sportist (biv6 playboy,ne se fukam ami davam za primer) Ok sega ne moga da se obarna sre6to prirodata.Napravila me e 4aroven xaresvat me i malki i golemi imam si tqlo,lice viziq o4tiv sam vazpitan i bla bla bla.E adja ba mai taka se kazva6e ai kaji mi sq kak da si xvana edno seriozno gadje koeto mi e visoko 165 a teji 78 kg primerno?!?!Ami sme6no eeee napalno moje da e sladka v lice ama izvinqvai az za tva li sam treniral tolkova vreme da si napravq figura za zdrave i izvedna6 da si xvana 4ovek do sebe si koito ama i dumata fitnes da ne znae kakvo e.Osaznaite se be xora.Van6niq vid na EVA da ne e bil ne6to podobie na taq deto do sq vi govorix 165 na 78.Ami to e jena tq trqbva da e krasiva i izla4va seksapil bez s drexi,a da ne govorim i bez tqx.
Otgovorix ti na parviq vapros.
Sega na vtoriq.
E kak sme sramejlivi q stiga gluposti.Ima takiva naxalnici,4e 4ak ne moje da se ottarvat damite ot tqx.Tq mu kazva,4e si ima priqtel toi sled malko pak i cafva s ideqta koqto e mislil 10 min ,4e tq e sama primerno na diskoto a gadjeto i go nqma i poradi tazi pri4ina tq trqbva da e s toq naxalnik.E kak pak da stane?!?
To,4e si ima sremejlivkovci si gi ima.No tva za men ne sa pi4ove.Az ne xaresvam takiva mom4eta za priqteli o6te pove4e da se dvija v takiva kompanii.Trqbva mom4eto da e sravnitelno naxalen,u4tiv i est kato mu se kaje 4e maceto e zaeto da ne probva pak i pak.Prosto moje da si izpati tova e.Ne sam stigal do tam tai kato predi da se zaxvana s nqkoe momi4e da q svalqm i gluposti i pro4ie mislq pone 15 min kakvo 6te napravq AKO tq mi kaje 4e e free i 2 min,ako mi kaje 4e e zaeta.
Taka nomer 3 sega.
Gluposti na tarkaleta ili kakto men me kefi da kazvam utarkalqni gluposti![]()
Za6to da e nujno da stavate kato "DRUGITE MOMI4ETA" vapreki,4e ne moga da razbera za koi konkretno govorite 6te se postaraq da si predstavq,4e stava duma za chalgarkite i fashion-kite koito se pravqt na "TRUDNI" pxa trudni,trudni poneje trudno kazvat NE.E da za geiovete uspqvat da im otkajat.Tova za men sa momi4eta mmm kak da kaja aaaa da =D> Utreeepki
PRivli4a mom4eto s razgolen biust barzi dvijeniq na zadnik@ i mrasni pogledi pridrujeni s palavi pras4eta so4e6ti kam neq.Az takiva mnogo gi reja i da si priznaq 4esno napravo si umirat ot qd kato ne im obarna vnimanie (govorq za tiq koito mi pravqt takiva nameci) Moqt savet e badete sebe si.Nqma smisal da se promenqte zaradi mom4eta.Kakto i obratnoto e de
Prosto koito si vi xaresva toi 6te vi xaresa zaradi tova koeto ste ne zaradi tova na koeto se ma4ite da prili4ate.S 2 dumi badete na maxsimum v tova v koeto vi biva ne na polovina v nakontena parfiumirana kurvina :P
Iei tva pak kak go izmislix i az nz ama mi xaresa.Dano sam ti pomognal sladur!