.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Как да сваля момиче

kak da svalqm momi4e ... iskam da stana gadje s ne q nqma problem v razgovora seki den me spava ili pak me buta kakto i aaz ma ima o6te edno posledno ne6to ... kak da i predloja daite savet po vazmijnost da e ot nqkoi koito e minal prez tozi pat
    т.1
    krem4et0

Град
    СОфия
    това е или ебавка или ти нямаш 10
    Незнам какво искам но знам как да го постигна

Град
    пловДИВ
    Цитирай Първоначално написано от apparition
    това е или ебавка или ти нямаш 10
    Комплект Пич , ти как си се представяш в бъдеще ? А ? Има мн начини , например ако сте на една възраст ( да кажем 8 клас ) отиваш при нея и и казваш : ще правя тест ( по история например ) и и казваш : ще си дадеш ли учебника да препиша ? И тя ако ти го даде , след часът отиваш при нея , даваш и го и и казваш : мерси , искаш ли след даскало да идем да пием по кафе някъде , да ти се отблагодаря за услугата ? И тя ако приеме , отивате , правиш си кефа и после я изпращаш ( ако и нямаш скайп , искай и го за да поддържате връзка ) и зарибявай и на второто - третото излизане и кажи : така и така , харесвам те мн и искам да тръгнем ! Ти какво ще кажеш и това е !! Ае късмет
    Lil Wayne feat . Static Major - Lollipop ... уникална песничка

Град
    *in a pink dream*

Re: kak da svalq momi4e

Цитирай Първоначално написано от valeriiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    kak da svalqm momi4e ... iskam da stana gadje s ne q nqma problem v razgovora seki den me spava ili pak me buta kakto i aaz ma ima o6te edno posledno ne6to ... kak da i predloja daite savet po vazmijnost da e ot nqkoi koito e minal prez tozi pat
    capni q nqkoi pyt po-silnicho , che da q zaboli (vijdam , che deckata gradina po-agresivni padate) i i predloji da i go cunkash , da i mini ...

pokani q da izlezete , kakto ste se zabutali i taka dryj se milo , pokaji i che q haresvash s nqkoi mil i nenatrapchiv kompliment i ako proteche dobre , mojesh da i kajesh , che mnogo ti dopada i che iskash da se sblijite da izlizate po-chesto i ot sreshta na sreshta ...
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    у вас
    Еми значи има различен подход. В зависимост каде се е качила. Ако се е качила на дърво най - бързо и лесно ще е свалиш с камък в главата. Ако е на зграда или мост изискай помоща на пожарната.

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    най лесно става с тухла 4-ка
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Цитирай Първоначално написано от dshiznit
    Еми значи има различен подход. В зависимост каде се е качила. Ако се е качила на дърво най - бързо и лесно ще е свалиш с камък в главата. Ако е на зграда или мост изискай помоща на пожарната.
    това е добър вариант

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от dshiznit

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Abe ti na kolko si???? kak da q svali6 mi kakto se vika"s merak i dalga pi6ka" Otiva6 pri neq i i predlaga6 tolkova li e trudno 6tom si govorite i se razbirate mislq 4e nqma6 nikav problem no qvno si dosta neuzrql o6te

Град
    Търново.... Велико Търново
    тухла четворка е най добрия избор

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от kael
    тухла четворка е най добрия избор
    не бееее, ако тя е по - нависочко той няма да може да закара до нея с тая тухла...

Супер фен
    Град
    Мбабане
    следващия път като те бутне/спъне й шибваш един хубав шамар и казваш:
    "аре, мааааа, ако ше ходим - да ходим, кво се прайш на интересна"

Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Вие всички да не би случайно да сте олигофрени?
    Заглавието е модерирано от Krem4et0.Какво е виновен,човека за настоящето заглавие?
    Заляхте темата със фрази и изрази повтарящи се от 1934,които са толквоа банални и тъпащки,колкото изглеждат!
    еми фразите и изразите се повтарят, защото и темата се повтаря за хиляден път.
    към създателя на темата: Абе още ли не си разбрал, че със спъване и бутаници нищо няма да излезе. Или поне кат' ще се спъвате и бутате действай малко по-силничко че да има синини и белези. Така нямам начин да не те забележи и да не ти се хвърли на врата.

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    следващия път като те бутне/спъне й шибваш един хубав шамар и казваш:
    "аре, мааааа, ако ше ходим - да ходим, кво се прайш на интересна"

с1гласен с1м ! нап1лно...
    Ако ти каже "Не" прескаш и един шамар....сп1ваш я на земята и у б1бреците и биеш 1 шут и си отиваш...
    Ако п1к каже " да " резгаш и една плесница и след т'ва една селуФка..

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Заглавието е модерирано от Krem4et0.Какво е виновен,човека за настоящето заглавие?
    Заляхте темата със фрази и изрази повтарящи се от 1934,които са толквоа банални и тъпащки,колкото изглеждат!
    Ами да замисляите се малко,преди да пуснете поредната "умна" тема,форума стана кофа за отпадъци.Всички теми се повтарят по 1200000 пъти

Начи..сега е зима;обуваш кубинките,купуваш си един бокс и като те спъне още един път я измлатваш един път през устата с бокса събаряш я на земята и риташ с кубинките;после й се извиняваш след като й свалат гипса и казваш че за да се реваншираш искаш да я водиш някъде и нататъка нещата ще потръгнат от самосебеси...

Re: Как да сваля момиче

Цитирай Първоначално написано от valeriiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    т.1
    krem4et0
    AMi pi4 kfo moa da ti kaja .poneje imam samneniq 4e si na 10 ili pod 10 moa ti kaja ne6ty iztarkano koeto pri teb shte proawrwi .. ako si pritesnitelen po dobre i predloji v skype napishi iskash li da stanem ne6ty pove4e ot fr ili
    mom4eto ser6ty teb iska da e s teb a omi4eto ser6ty nego v skype iska li da e s nego >? no parwo q predrazpoloji

Мега фен
    Град
    Earth...
    такива теми винаги ми доставят часове смях...

Решението! ТУХЛА!!!

Здравейте,
    аз съм 4 клас и искам да ме хареса момиче което има само 6 , а аз не съм толкова умен, а си падам много по нея, как да я накарам да ме хареса?

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    най-лесно се сваля момиче с тухла четворка в реалния свят,а във виртуалния с някой от следните програми BitComet,μTorrent

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Ами да замисляите се малко,преди да пуснете поредната "умна" тема,форума стана кофа за отпадъци.Всички теми се повтарят по 1200000 пъти
    Естествено,че се повтарят,ти се замисли малко.Може да не си се сетила досега,обаче принципно проблемите на тийнейджърите в областта Любов доста се повтарят...или може би очакваш за всичките години,през които сайтът е съществувал,всеки ден да се появяват по 10ина човека с нов,неповторим проблем?
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Град
    In your sick brain.. :)
    Еее неее,
    кой възроди тема от 2ОО7 ?!
    ~`Мофос ;д `~

shwepsy

има 1000 такива теми ... и вместо да се поровиш,ще четеш баналното - Бъди себе си !
    Любовта е за хора,които нямат пари да си купят секс !

аве, я кирилица всички.. ;х
    как може да ' събуждате ' темата ? ;х
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на sasha_90
    Държание като твоето беше модерно,когато бях в 4-5 клас.Замисли се.Това са детски работи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си