.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Направо не знам как можа да кажеш,че е курвенско... Баси, зле сте...
    ---
    По темата, щом кожата ти не е няква много светла по меден нюанс мисля че ще изглежда по-добре...
    Или просто по-тъмен.
    Ако не е някъв много ярък нюанс ще е добре със сигурност.
    Напълно съм съгласна.Мога даже да те упътя ,само че за къна "Бургунди" е тъмно червено и 100% ще ти отива
    offline forever!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Аз съм се каносвала беше нещо патладжаново май,много си се харесвах беше тъмно червено,пък и защото съм мургава мислех,че няма да ми отива,но после като видях резултата беше супер. Успех.Сега съм с черна коса и така много си се харесвам.

ами да кажем например ако си със синьозелени очи и не много светла и не много тъмна коса какъв червен нюанс би могъл да бъде най-подходящ ?

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Светла кожа = светло червено / медено / рижаво
    Тъмна кожа = тъмно червено / патладжан
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен
    Град
    София
    Много се радвам, че изкопахте тея тема от някъде! От няколко години само в червено се боядисвам и си мисля, че по- тъмните нюанси ми седят по- естествено

А какво мислите за комбинацията по- тъмно червено и долните кичури(зад ушите) в по- светло?

Re: Червена коса

Цитирай Първоначално написано от noirintense
    Уууу, такам. От мноооооооооооого време искам червена коса, обаче имам лекото затруднение да преценя дали ще ми отива и какъв нюанс по-точно. Ако може да помогнете малко, ще съм ви изключително благодарна, а фризьорът ми не ще да ми каже, щото е тъпа и ми е сестра. Та на въпроса, аз съм с по-тъмен тен, матово, не съм неква черна и със зелени очички . Смисъл, ако някоя от вас се боядисва в червено и има тая характеристика по-тъмен тен да сподели в кой нюанс се маца. Мерси за вниманието

Апф въобще не е курвенско.
    Аз съм същата като теб,леко мургавичка със зелени очи и от бая отдавна искам да се боядисам червена,ама все не ми стиска.Не знам защо,може би защото ме наплашиха,че червеното трудно се маха.

Поствам снимка на един червен нюанс,който според мен е най-добър

http://prikachi.com/files/886646V.jpg
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    Много се радвам, че изкопахте тея тема от някъде! От няколко години само в червено се боядисвам и си мисля, че по- тъмните нюанси ми седят по- естествено

А какво мислите за комбинацията по- тъмно червено и долните кичури(зад ушите) в по- светло?
    защо не ,даже ще е и интередно стига да е напарвено както трябва
    Според мен червеното е сууупер готино за коса,тъмно червеното обаче

Град
    Norway, Норвегия, Варна
    пробвай някоя перука в някой магазин за да прецениш дали ще ти стои добре

Град
    У нас Си (=
    Направих си косата червенааа Няма общо с темата (много), ама съм щастлива и се хваля (sun) Стана малко като на кичури по-тъмно и по-светло, защото сама го правих и явно не съм го доправила, обаче пак е адски яко.

Град
    Wonderland
    Червеното е кофти цвят,плюс това не ходи на всеки тип.
    А смятам,че е малко демоде и в момента не е модерно.
    А представи си какви цветове дрехи трябва да подбираш за да си паснат с косата и до каква цигания може да се докараш.
    Разбирам лек нюанс ,ама баш червена.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си