- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Червена коса
Напълно съм съгласна.Мога даже да те упътя ,само че за къна "Бургунди" е тъмно червено и 100% ще ти отиваПървоначално написано от Whisskas
![]()
offline forever!
Аз съм се каносвала беше нещо патладжаново май,много си се харесвах беше тъмно червено,пък и защото съм мургава мислех,че няма да ми отива,но после като видях резултата беше супер.![]()
Успех.Сега съм с черна коса и така много си се харесвам.
![]()
ами да кажем например ако си със синьозелени очи и не много светла и не много тъмна коса какъв червен нюанс би могъл да бъде най-подходящ ?
Светла кожа = светло червено / медено / рижаво
Тъмна кожа = тъмно червено / патладжан
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Много се радвам, че изкопахте тея тема от някъде! От няколко години само в червено се боядисвам и си мисля, че по- тъмните нюанси ми седят по- естествено![]()
А какво мислите за комбинацията по- тъмно червено и долните кичури(зад ушите) в по- светло?
Първоначално написано от noirintense
Апф въобще не е курвенско.
Аз съм същата като теб,леко мургавичка със зелени очи и от бая отдавна искам да се боядисам червена,ама все не ми стиска.Не знам защо,може би защото ме наплашиха,че червеното трудно се маха.
Поствам снимка на един червен нюанс,който според мен е най-добър
http://prikachi.com/files/886646V.jpg
![]()
![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
защо не ,даже ще е и интередно стига да е напарвено както трябваПървоначално написано от Loshotia
![]()
Според мен червеното е сууупер готино за коса,тъмно червеното обаче![]()
пробвай някоя перука в някой магазин за да прецениш дали ще ти стои добре
Направих си косата червенаааНяма общо с темата (много), ама съм щастлива и се хваля (sun) Стана малко като на кичури по-тъмно и по-светло, защото сама го правих и явно не съм го доправила, обаче пак е адски яко.
![]()
Червеното е кофти цвят,плюс това не ходи на всеки тип.
А смятам,че е малко демоде и в момента не е модерно.
А представи си какви цветове дрехи трябва да подбираш за да си паснат с косата и до каква цигания може да се докараш.
Разбирам лек нюанс ,ама баш червена.....