.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Пак черни точки ..

Питам за черните точки да ми предложите но НЕ някакви си измислени продукти било то ейвън орифлейм клийн енд клйър .. и прочие.. питам за някакви бабини рецепти . .. знаете ли ?

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    ohh tea babinite neshte pomognat skapa.. faf fseki katalog na avon ima edna stranichka s produktite clear skin ili neshtuu ut toia rod.. za tineijarskata koja.. ta wsi4ki produkti ottam pri dobra higiena i redovno izpolzvane (okolo 1-2sedmici) deistfat!

Mi az shte ti preporycham moq nachi ako go odobrish deistvaai na mene mi vliqe dobre.
    ta kyto za nachalo karash mama tati baba tam da ti namerat smradlika(tova e bilka koqto raste iz gorite) ta taq smradlika q slagash v tendjara s voda da zavri sled kato zavri s edna kyrva na glavata i se nadvesvash na tendjarata dokyto vri vodata s smradlikata vytre da moje parata koqto se otdelq da ti otvori porite na liceto sled kato stoish 5 6 min max se mahash i leko potsushavsh liceto sled tova sqdash pred ogledalot do prozoreca na svetlina i pochvash da se stiskash chernite tochki shte boli ama shte traesh tam sled kato ve4e mislish 4e si svyrshila s premahvaneto i s pamuk na nego rakiq si dezinfikcirash liceto posle stoish taka 30 min i nakraq slagash nqkykyv krem tam zdrave li kakyvto i da e da oblkechki kojata i taka.. dano ti pomogne tova )))

p.p sorry za pravopisnite greshki no byrzam
    LIVERPOOL FOREVER !!!

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Пак черни точки ..

Цитирай Първоначално написано от проблемна
    Питам за черните точки да ми предложите но НЕ някакви си измислени продукти било то ейвън орифлейм клийн енд клйър .. и прочие.. питам за някакви бабини рецепти . .. знаете ли ?
    оо браво! най-сетне няко да се сети, че това са пълни боклуци зациклящи ви в спиралата на собствената си полза!

парна баня с лайка.

и едва след това процедурата със смрадлика описана от някой/я тук.
    първо разширяването и извеждането +антибактериалното действие на лайката, последвано от адстригенното/свиващото и антибактериално бействие на смрадликата - по добро от това - нека някой да докаже!

а като цена - няма какво да говорим!

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Пак черни точки ..

Цитирай Първоначално написано от проблемна
    оо браво! най-сетне няко да се сети, че това са пълни боклуци зациклящи ви в спиралата на собствената си полза!

парна баня с лайка.

и едва след това процедурата със смрадлика описана от някой/я тук.
    първо разширяването и извеждането +антибактериалното действие на лайката, последвано от адстригенното/свиващото и антибактериално действие на смрадликата - по добро от това - нека някой да докаже!

а като цена - няма какво да говорим!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    4ernite to4ki se mahat kato gi iztiska6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си