- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разликата ни е три години...
аз мисля че по-добре ще е да си намериш някой , на когото не му е проблем възрасттатака и на двамата ще ви е хубаво заедно... недей да тичаш след този ,покажи малко достойнство , като не иска да е с тебе хубаво няма какво да му се молиш и да му се вреш в ръцете... няма да е пътвия няма и да е последния на земята .
![]()
![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
и аз мисля че 3 години при твоя случай са много!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
И при мене така уж беше разликата,а се оказа,че не ме харесваПървоначално написано от samonervi
![]()
Колкото по мал1к си - толкова по мал1к ти е " атрибута ", а някой жени това им е фикс идея![]()
Еми зависи на колко си.И все пак ако те харесва възрастта не е от значение.Така, че едва ли иска да сте заедно.
А ти на колко си ? Ако си на 10 а той на 13 може и да има значениено все пак 3 годинки са си една нормална разлика не е много...
![]()
Според мен много зависи той на колко е и ти съответно.Аз съм на 17, а приятелят ми е на 21.За мен това е голяма разлика, но за щастие все още не е ставало проблем.А и начина ни на живот е адски различен.Той има сериозна работа и пътува много докато аз съм ученичка....Давай смело напред пък каквото стане!![]()
![]()
![]()
![]()
ammm moitu milu e s 3 god po-golqm ot mene ii tfa voob6te ne mu pre4i.... ti 6tom si sig 4e tvoito mom4e te haresva 6te6e da go ubedi6 4e godinite nqmat zna4enie... kakto toi me obejdava6e.... ah....
Мисля,че има нещо друго,заради което не иска да сте заедно.3 год.не са от никакво значение.:P
Am nz az ne misla 4e godinite sa vajni az vmomenta imam vryska s edno mom4e,razlikata ni e sy6to 3 godini no za nego tova ne eproblem kakto i za mene
Ако си на 13 той на 16 и тебе ваще те карат да се прибираш до 22:00 часа дали няма да има значение в определени моменти.Освен това отвсякъде погледнато на тая възраст 3 години имат огромно значение.
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
Разликата според мен не е голяма.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Spored men mom4eto prosto se opitva da se predpazi,za6toto spored po golemite mom4eta malkite momi4eta sa po neorientirani v jivota i vse o6te ne znaqt kakvo iskat a tova ozno4ava 4e burzo menqt mnenieto si.Moje bi go e strax da ne go narani6 ili puk obratnoto-toi da ne postupi zle s teb.Opitai se da pogovorite i da izqsni6 ne6tata.Popitai go kakva e pri4inata da se durji po tozi na4in.Uspex4e i ne se ot4aivai tova e nai vajnoto![]()
Оправдания)