- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сексът и времет0
В днешн0 време, какт0 4ет0х в п0дписа на няк0й п0требител 0т тук, сексът е кат0 да кажеш ЗДРАСТИ.. Та въпр0сът ми е следният - к0лк0 време х0дихте с приятеля си преди да правите секс и к0лк0 време след кат0 правихте секс, изпитахте първия си вагинален 0ргазъм?
миииии година и 10 месеца преди да спим заедно а иначе, a иначе още 1-я път получих оргазъм![]()
Незнам какво искам но знам как да го постигна
mi to pri nas e slojno da se obqsni , no da kajem 5 mesecaПървоначално написано от † “~ALpHa d0g~” †
![]()
orgazma - oshte na 1q pyt![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Момичетата надявам се правите разлика между вагинален и клитурен оргазам. И човека пита не на кой път, а колко време е отнело(демек минути часове), за да достигнете до ВАГИНАЛЕН оргазъм.
Мерси за вниманието.
nqkade okolo 8-9 meseca,a za orgazma ne sam zasi4ala to4no kolko vreme
Ходихме доста време.......18 месеца. А иначе 1-вия оргазъм по време на сексуален акт, а не по време на любовната игра, изпитах 4-5 месеца някъде след началото на сексуалния ни живот.
Станахме гаджета... Мина една седмица преди да правим секс
На другите въпроси нямам отговори,защото не помня![]()
Smile!?
Мне, питам си т04н0 на к0й път кат0 са правили секс, са п0лу4или 0ргазъм, а не за времет0....Първоначално написано от dshiznit
Ми с моята приятелка на втория месецза втория въпрос...него зная
![]()
Away from life!
точно като направихме един месец, а иначе на втория или третия път си дойде и един от най - разтърсващите оргазми, които съм имала
![]()
Mi ne znaeh dali dori hodimemi sig nqkade na vtorata sedmica
![]()
a za orgazum nz![]()
Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!
След втория месец.Оргазъм след 3-тия път
еми една седмица след като тръгнахме спахме заедно....а за оргазъма мисля че 1 месец след като бяхме почнали да правим секс
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Po4ti su6toto samo deto biahme 10 meseca zaedno no su6to svur6ih purvia putПървоначално написано от apparition
![]()
nqma to4no opredeleno wreme sled koeto e razre6en seksa ...kogato i nawamata ni doide ot wytre![]()
zawisi koko sym wyzbudena ...nqkade sled 2 pyt
При мен няма 6-5 - ако ходя с някого, не го мотая с месеци. Което не е похвално, просто е нещо нормално. С мъжо...а 6-тия ден, но беше екстремна ситуацияМожех да издържа още около седмица вероятно
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
По време на самия акт? мен ме боля влагалището 3 дни след това и не можех да мръдна. не почувствах удоволствие изобщо!Първоначално написано от slun4ice