.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Знаете ли..?

Здравейтее... онзи ден стана на въпрос кфи размери има приятеля ми.. каф размер блуза,дънки,белио ..но аз незнаех единственото което знаех че носи М боксерки и нищо друго таа..искам да ви питам вие знаете ли размерите на вашата половинка :P

Град
    Пловдив
    Амии.... аз аз също знам само боксерките че са му М трябва да го питам пак

Ako iskash shte ti dam moq razmer (sory za shrifta pisha ot zala )
    Не се страхувай, че животът ти ще свърши, страхувай се, че може никога да не започне.

Цитирай Първоначално написано от Banko
    Ako iskash shte ti dam moq razmer (sory za shrifta pisha ot zala )
    питах дали знаете размерите на приятела/приятелката си :P

sledvashtiq put shte si vzema metura s mene :P i shte ti kaja dali sum razbral no edva li nqkoi znae i vse pak tvoq kuv e (otnovo sory za shrifta oshte sum v zala )
    Не се страхувай, че животът ти ще свърши, страхувай се, че може никога да не започне.

Мега фен Аватара на koalka
    Знам, че е М на блузите, най-добре му стоят.За друго не знам.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Знам, че е слаб като върлина, тежи 58 кила, а е 178 см... Знам единствено, че най-вероятно би носил сравнително малък размер, ако не предпочиташе по-широки дрехи... Иначе не съм го изследвала добре, той не е нисък, затова сигурно М ще му е добре...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Супер фен
    ebahti gay4etata det ste si hvanali az pod L razmer ne padam

Град
    София
    L или XL носи моя Висок 187, около 85кг е.
    Обувки 43
    Smile!?

Муунлайт ти кфо по слаботелесни ли си падаш? 58кг за човек с 178 ръст са ДОСТА малко...при положение че е 5см под мен и е с почти 20кг по слаб от мен....а аз се смятам за слабичък...или поне среден...давай му повечко да яде...стига си му прибирала праичките....

А по темата да знам ги....91Ц е ако не ме лъже паметта...и размер на дрехите не съм мн сигурен ама си мисля че са М....повече е абсурд...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Носи М, но зависи от блузата понякога и L. Боксерките му са М или Л, отново зависи от модела. Обувките само не знам и дънките, ама като ги видя (дънките) долу горе ми е ясно дали ще му станат

Мъжете са ми тъмна индия в това отношение...и най-слабите се оказва, че носят огромен размер...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Мъжете са ми тъмна индия в това отношение...и най-слабите се оказва, че носят огромен размер...
    Хахахх вярно е. Излизах с едно момче преди години, което носеше малък размер дънки, но бельо XL

Цитирай Първоначално написано от Jaffs
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Хахахх вярно е. Излизах с едно момче преди години, което носеше малък размер дънки, но бельо XL
    този е бил бая надарен в някои области от своето тяло =D>

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    Търново.... Велико Търново
    не искам и да знам тфа .... тфа с дрехите размерите и момичетата е доста опасна зона

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Двоен ХL трудно и намирам дрехи ама коледата наближава и ше си хапна контра филето и.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

x

e ai sega kakvo da kaja az
    Parvo,4e temata mi e malko ubita s izvinenie kam tozi koito q e sazdal ama i bez tva q otvorix 6te otgovorq.
    Zna4i takova momi4e do sega ne si bqx xva6tal absolutno vsi4ko na M
    Mi da tq e prosto malka kukli4ka.Visoka kam 1,63 i e na 18 maleee koga porasna a be6e detence predi 5 godinki

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си