- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Боли я коремът. Дали е бременност?
Здр. за форумът знам от мн време но явно някой отгоре прецени че е време да пиша в него. И така да споделя за проблема си преди 1 седмица имах полов контакт с едно момиче използвахме предпазни мерки всичко по правилата, обаче по едно време тя махна презервативът аз спрях но тя настоя да продължа и така до днес получавам смс от нея и ми казва че я боли коремът долу ниско страшно мн а нейска да и дойде, да си призная мен ме обляха студени вълни аз сам на 18 тя е на 16 кажете ми кво да правя!!!! Ескапел непомага щото е до 3 дне след половият контакт.Ако не и дойде поне ми обяснете каде треа да отида да платя за аборт и към кой да се обърна защото не ми се става татко толко млад. Предварително исказвам Изклиючителни благодарности на тези които са дали мнение!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
т.7
krem4et0
Нямаше да е никак лошо ако момичето беше пило ескапел на време...
Сега може само да си купи един тест за бременност...
Da ne bi da iska da iska da te izkara 4e 6te stava6 tatko a vsa6tnost istinskiq da e nqkoi drug???Tova mahane na prezervativa i nastoqvane da prodaljite bez ,ne6to namirisva.A moje pak prosto da q poboli o6te malko i da "tekne" togava,tova mi se e slu4valo dosta pati na mene i sled tova mi te4e kato reka.
ti si vinoven 4e si se saglasil da produlji6 bes prezervativa!no i tq e vinovna 4e ne e pila eskapela!ot tuk na tatuk moje6 samo da se nadqva6 da ii doide ako ne ii doide tq trqbva da si napravi test a ot rezultata 6te zavisi kakvo 6te stava posle!ako skoro e imala dr vruska ili prosto e spala s nqkoi skoro predi teb vuzmojno e da ne e tvoe a tq samo da go tvurdi!
uspeh \/
Съгласна съм със вси4ки мнения д0 тук... Да купи тест и да се изяснят нещата... Ина4е наистина е д0ста съмнителн0 тфа с маханет0 на гумата и пр0дължаванет0 без... Тя тряа да е супер тъпа/извини ме/, за да иска да забременее... А и пи4 мисли следващия път и не се съгласявай така лесн0...![]()
abe... testa ne se li pravi sled 2 sedmici![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Подкрепям † “~ALpHa d0g~” †
А ти сигурен ли си че си свършил в нея защото ако е така ти си виновен.
Аи честито ще черпиш.
Като не искате да стават гафове се пазете и бъдете по-отговорни! Изцяло вината е ваша и на двамата. Твоя, че си се съгласил да продължиш и нейна, че е махнала презерватива и не е взела котрацептиви на време! Боли я ниско долу, обикновено, когато ще идва цикъла, боли ниско долу. Може просто да и закъснява. Да си направи тест!
Първоначално написано от momchence_89
Най-як0т0 ще е ак0 пи4ът е сигурен, 4е не е свършил в нея, а тя г0 0бвини, 4е е татк0... И ак0 тя слу4айн0 р0ди и се направи тест за бащинств0 се 0каже 4е т0й не е бащата...
Да си направи тест - и после ще говорите![]()
Всичко писано от философи, поети -
ще се сбъдне!
- Без бог! без господар!
Септември ще бъде май.
Човешкия живот
ще бъде един безконечен възход
- нагоре! нагоре!
З е м я т а щ е б ъ д е р а й -
ще бъде!
opredeleno e nai dobre da zeme test i da videe togava shte si sigoren napylno zashtoto imam priqtelki poznati i zakasnqva po 10-12 dena) puk i moje da ima neshto ot tova koeto napisa Cvetelina_91
) no ti pojelavam da nqma nishto
![]()
LIVERPOOL FOREVER !!!
Коремът може да я боли от всичко,един тест е най-добре.Ама все пак след 1 седмица да я заболи...![]()
Не съм съгласна. Ако не я обичаш, тегли й една майна и да се оправя. Кой е казал, че момчето трябва да пази момичето? Тя сама си е преценила, че иска така, сама и ще си носи последиците. Заради начина, по който говориш за нея, предполагам, че нямате някаква особено сериозна връзка. Следователно е било глупаво да й се довериш така - може да е болна от нещо... А евентуалната й бременност е твой проблем само ако имаш чувства. Или желание да си до нея.Първоначално написано от momchence_89
be moi da sa prai i da 6te da te natopi i za towa da ti e manala kondoma
ama ako ne e tyi da znai6 4e e wlqzla wyw filma... ponqkoga mackite kat se pretesnqt mn predi da im doide i im zakysnqwa... 6te ii doide az tyi mislq
ama nai dobre da si naprawi testa za bremennost
Тоя СМС з акво ти го е пратила,да те подготви за бъдещо бащинство ли. Има нещо гнило.. но според мен самият й мозък е гнил. Да си направи тест и после да вряка. Само паника всява
Smile!?
Искам да искажа благодарност към всички които ми обърнаха внимание.Решението което взех е да и тегля една майна и да се оправя.Благодаря още веднъш на всички
ти свърши ли в нея? симптомите на бременност се появяват дооооста по-късно. може би просто й идва. От бременност корем не боли!