.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Знам какъв е,но си "затварям очите"

Hi all! Pi6a tuk,za6toto sum stra6no oburkana i prosto ne znam kogo da pomolq za suvet...Moje bi za nqkoi 6te prozvu4i tupo,bezsmisleno,banalno i t.n. , no za men e problem Ta...da zapo4vam....zna4iii ima edno mom4e,s koeto se vijdam ot okolo mesec,kazahme si 4e samo 6te izlizame,kisses,no nikakvi vruzki...Stanahme stra6no blizki,spodelihme si mn ne6ta ot li4niq jivot....iii v edin prekrasen moment mi kaza,4e me iska za sexualna priqtelka,prosto taka,da se zabavlqvame.Nai-lo6oto e 4e se zaglejda po vsqka 2-ra,koeto mn mn mn me drazni :@

Stra6no priqtno mi e s tozi 4ovek... i prosto ne znam kvo da pravq

Виж няма защо да те дразни защото човека точно и ясно е казал,че те иска само за сексуална партниорка за да се забаблявате,а не за сериозна приятелка.Момчета със какви сериозни връзки се заглеждат,че той ли няма...

Преди да си се забъркала в големите лайна.., или бих казала още, да си се влюбила просто се отдръпни от него.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Цитирай Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
    Виж няма защо да те дразни защото човека точно и ясно е казал,че те иска само за сексуална партниорка за да се забаблявате,а не за сериозна приятелка.Момчета със какви сериозни връзки се заглеждат,че той ли няма...

tva me sduhva

Iskam da si izlizame...no 4ak puk sex....tova e kurvensko povedenie!Ne sum kurva !

Цитирай Първоначално написано от claraa

tva me sduhva

Iskam da si izlizame...no 4ak puk sex....tova e kurvensko povedenie!Ne sum k***a !
    Щом не си го остави...
    Let the beats control your soul...

Ами просто му го кажи.Страх те е да му кажеш,че не искаш да правите секс щом нямате връзка нали?Страх те е да не го загубиш....познато чувство.Но просто няма как...или избираш да си курва или не.Според мен второто е по-добрия вариант.Няма смисъл да правиш нещо което не искаш единствено заради него

Ами просто му го кажи.Страх те е да му кажеш,че не искаш да правите секс щом нямате връзка нали?Страх те е да не го загубиш....познато чувство.Но просто няма как...или избираш да си к***а или не.Според мен второто е по-добрия вариант.Няма смисъл да правиш нещо което не искаш единствено заради него
    Imenno Kazvam mu vsi4ko-nikvi kontakti-stradam(ne6toto ot koeto me e strah nai-mnogo) , Puskam mu,ne znam kakvo 6te stane sled tova,kazva 4e 6te si se vijdame otnovo.

Абе що не му теглиш една майна .. Като те иска само за сексуална приятелка да ходи да си ебе курвите ти не си една от тях (поне така казваш ) .. Не е единственото момче с което ще ти е хубаво,така че няма к'во да го бавиш.. И ще видиш че като не му пуснеш ще започне да ти тръчка по задника.Пък и поне се кефи че ти е казал че иска само секс от теб,а не ти е пуснал едно 'обичам те' ,да си легнеш с него и после да ти бие камшика..Ае ходи пийни една студена бира и се забавлявай
    Това,че нямам изрази в ника от рода на 'kotence,pisence,sladurche,f,sexy,или baby' не ме прави момче !!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей,млада госпожице!

Като за начало,би било чудесно,ако сама за себе си, си изясниш какви са твоите очаквания от въпросната ти връзка.Дали приеамйки това да сте неангажирани един с друг,не си пренебрегнала собствените си желания и принципи....

Момчето търси,просто физическа близост,може би и такава потребност има,това обаче не означава,че иска връзката ви да прерасне в любовна.Той има два основни варианта-или да има твърде мимолетни връзки с яки мадами или да избере една,но за по-дълго време и пак при условие,че не се задълбочавате.

Нормално е всеки човек да изпитва сексуални нужди и ти няма защо да го виниш.Като си се хванала на хорото ще го играеш-тоест,трябвало е да помислиш от по-рано,че едва ли ще карате постоянно само на целувки и прегръдки..

Пак ти казвам,преди да го набеждаваш,че е използвач и т.н,си прецени какво ти искаш и дали желанията ви съвпадат или ти просто си се принудила да играеш по неговите правила...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Търново.... Велико Търново
    по добре си отвори очите и му покажи че няма да я бъде тая

Мега фен Аватара на koalka
    Просто си е такъв и това няма да се промени.Щом те дразни това, значи не е чисто сексуално желание от твоя страна това.Ревнуваш го.Не, че не може да го ревнуваш и ако имате само такива взаимоотношения...
    А защо си затваряш очите?Като не ти харесва това положение, махаш се.

tva me sduhva

Iskam da si izlizame...no 4ak puk sex....tova e kurvensko povedenie!Ne sum k***a !

Само не разбрах от кога това да правиш само секс с някой е к*рвенско поведение... Мъжете курви ли са, когато правят само секс?
    The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от MuJleH4eTo

tva me sduhva

Само не разбрах от кога това да правиш само секс с някой е к*рвенско поведение... Мъжете к**ви ли са, когато правят само секс?
    Миленче, мойто дете. С такова мислене далек ще стигнеш. Прави секс на поразия пък после вратичките една след друга ще се отварят.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Просто не си затваряй очите за това повече...Кажи му го

Цитирай Първоначално написано от w0sh

tva me sduhva

Само не разбрах от кога това да правиш само секс с някой е к*рвенско поведение... Мъжете к**ви ли са, когато правят само секс?
    Миленче, мойто дете. С такова мислене далек ще стигнеш. Прави секс на поразия пък после вратичките една след друга ще се отварят.

Твоето дете... И после аз съм правела секс на поразия...
    Извинявам се за острото отноношение предварително, но не си спомням (а и не виждам) някъде да съм споменала, че правя секс на разбъркано... Коментара ми беше свързан с това, че винаги мъжете остават оправдани, когато го правят. А защо жените да не могат... ? Take care, sweety
    The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Извинявам се за острото отноношение предварително, но не си спомням (а и не виждам) някъде да съм споменала, че правя секс на разбъркано... Коментара ми беше свързан с това, че винаги мъжете остават оправдани, когато го правят. А защо жените да не могат... ? Take care, sweety Smile
    Първото очевидно означава,че имам много деца.

Та защо жените не могат е въпрос , където моята позиция може да бъде богато аргументирана.
    Не ме карай да се впускам в обяснения за биологичните закони на планетата. Ако толкова те вълнува ми кажи аз ще ти изложа позицията си на кратко.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Извинявам се за острото отноношение предварително, но не си спомням (а и не виждам) някъде да съм споменала, че правя секс на разбъркано... Коментара ми беше свързан с това, че винаги мъжете остават оправдани, когато го правят. А защо жените да не могат... ? Take care, sweety Smile
    Първото очевидно означава,че имам много деца.

Та защо жените не могат е въпрос , където моята позиция може да бъде богато аргументирана.
    Не ме карай да се впускам в обяснения за биологичните закони на планетата. Ако толкова те вълнува ми кажи аз ще ти изложа позицията си на кратко.
    Хех, биологични закони или човешки предразсъдъци....

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Просто си е такъв и това няма да се промени.Щом те дразни това, значи не е чисто сексуално желание от твоя страна това.Ревнуваш го.Не, че не може да го ревнуваш и ако имате само такива взаимоотношения...
    А защо си затваряш очите?Като не ти харесва това положение, махаш се.

Значи има няколко вариянта!!
    Първо - отиваш и му казваш че искаш да си му сексуална партнюрка (но разбирам поне от това което си написала ме не искаш да си такава) :P
    Второ казваш му че няма да я бъде тая и не искаш да правиш само секс с него
    Трето казваш му че искаш да имаш с него нещу повече от сексуална връзка
    И четвърто биш му шута и му казваш че въобще не искаш да го виждаш
    Но според мен ти искаш да имаш с него нещу повече и щом го ревнуваш ти изпитваш нещу към него но те е страх да му го кажеш за да не си тръгни
    А пък последния четвърти вариянт ако му биеш шута има мн други момчета с кой ще си щастлива такаа чее какво чакаш но ако искаш да си с него му го кажи и това е :P Успех
    име....парола...вход....и ето че си в твоя измислен живот .....апффф

tva me sduhva

w0sh напълно те подкрепям!Ето първото курве се разбра кое е....дано авторката на темата да не е следващата защото ще е много жалко.

ohh utre iska da se vidim...ne znam kvo da mu kaja,bez da izlizam az "kriva",vinovna i t.n. Ne iskam sled tva da se pravim 4e ne se poznavame

tva me sduhva

w0sh напълно те подкрепям!Ето първото курве се разбра кое е....дано авторката на темата да не е следващата защото ще е много жалко.

hahahah,4e nqma da mu pusna e pove4e ot qsno

Ревнуваш го много ясно и явно искаш нещо повече от целувките и секса....просто му го кажи ,защото е тъпо да се залъгваш сама!Ако той не те потърси значи просто не е имало смисъл от тази връзка...макар че това не мисля че е връзка де..

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Брей, тук човек като си изкаже мнението и го изкарват курва... Щом можете да си направите тъпите заключения от едно изречение.... Съжалявам за вас ! Keep tryin` ;]

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не е нужно да си затваряш очите.Отвори ги и му кажи,че не искаш да си играчка в неговите ръце.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си