.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Hybrid View

Разлика в годините, каква е нормата според вас .

Интересен ми се струва въпроса .
    Според вас колко години е приемливата разлика в една двойка и защо?Как е по добре с по-голям или с връстник?

Много зависи от партньорите, но преди 18 години ако разликата е повече от 2 години, е малоумно и няма да се получи нищо. След 18 нещата стоят по различен начин /не мъжът да е над 18, а и двамата / - ако едно момиче на 20 ходи с мъж на 30 или 40, не го разбирам, но не е толкова фрапиращо. Все пак става дума за пълнолетни хора.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Търново.... Велико Търново
    има 2 норми - законови и морални моралните са ако си на да кажем 30 да не се занимаваш с под 20 нещо такова или 25 с 17/16
    а законовите забраняват сякви сексуални контакти с под 16 годипни момичета ако си пълнолетен/не пълнолетен

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Ми според мене е до 4 години нормаланата.Но ако мислим за това по голям връстник или по - малък.АКо погледнем за в бъдеше то трябва да е на мойте години защотото ако е по - голям то едва ли ще му се излиза като е на 32 години а аз сам например на 22.А до една степен е по добре голям/а заради това че, може да е по опитен/а в някой неща а и ако търсиш сериозно естествено че ще избереш по голямото че малките са по лигави
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Мега фен Аватара на koalka
    Зависи си и от възрастта на момичето и на момчето съответно.

То норми има много, ама кой ги спазва... Иначе според мен до 5 години е нормална разлика, но не може всички да се слагат под общ знаменател.

Мега фен Аватара на Blab
    Момиче на 18 - разлика до 10 години(естествено, в плюс на момчето)
    Момиче под 18 - момче под 18 - по простата причина, че сексуални отношения с непълнолетен са подсъдими.
    (да се обаждат девойките, водили чисто платоническа връзка с батко/чичко)

Град
    няма граници всеки да си прави каквото си знае

Ако има Любов, но истинска годините нямат значение.
    I'm not a perfect person.There are many things i wish i didn't do but i continue learning.I never meant to do those things to you.And so I have to say before I go, that I just want you to know.
    I LOVE POLLY

zavisi ot vazrasta i na dvamata (predstavete si naprimer ediniqt da e na 30 a drugiqt da e na 36 .ne e 4ak tolovastranno .oba4e predsavete si ediniqt da e na 10 a drugiq na 16.e tova nqma da go vidite nikade!)pak i ot horata .vse pak vsqko pravilo ima izkliu4eniq!

Град
    да само дето в повечето случаи ЛЮБОВТА Я НЯМА той иска секс с малка и неангажираща ( за него ) връзка тя си ми сли че е влюбена щото още незнае ко значи тфа понятие ... дерзайте ...за това всеки даси прави каквото му е на акъла и да не пита много много за да не се сърди после ако му кажат някой лоши думички ( бтв тфа за развитието на жените е глупост момчетата може да се развиват напълно до 20 години ама още в началото на пубертета са полово способни така че малките да не си вадят тоя малоумен аргумент още повече че момичетата се развиват с невероятните година година и нещо по рано Уао и тфа е предтекста им да се чукат с по големи ...... абе малоумна история ) .... темата скоро ще бъде опорочена от момичетата твърдящи ''няма нищо нередно аз съм на 14 а той на 19/20 или аз съм на 16 той на 25"

9 god
    ..I wish I know a story
    To tell you every night
    A Sweet romantic story
    To make your heart feel light...
    I wish could write a poem
    A verse to make you see
    You mean more than all world
    and all it holds for me..

ако си непълнолетна (под 1 - не повече от 3-4 години , а за по натам няма граници Зависи си от човека

amine6ata spored men ne sa 4ak tolkova slojni az vqrvam v tova 4e ako naitina se obi4ate ne bi trqbvalo da vi popre4at 5..6 godinki no pove4e....neznam malko mi e stranno za6oto moje bi ne sym go ispitala horata sa sklonni da otrekyt vsi4ko koeto ne sa ispitali za nevyzmojno ne iskam da sym ot tezi hora no za nqkoi ne6a moje bi symm... za jalost za momi4eta.. e po dobre da sa s po golqmo mom4e no ne da e na vyzdrasta na ba6a im... a za mom4etata sledva s po malko momi4e s vrysnik.. ne e mnoo dobre 6oto spec pri nas momi4eta nie se razvivame mnoo po byrzo ot mom4etata i to ne samo fizi4eski a vyv vseki edin aspekt na ne6ata..i za tova e po dobre da sme na edno ravni6e .... a sym protiv po princip v golemi razliki vyv vyzdrasta tyi kato poglednata realno razli4nite vyzdrasti imat i razli4no mislene koeto e edna golqma pre4ka...

Град
    аиде пак малоумните истории "развиваме се по бързо" няма такава глупост в у4илище казват надецата че момичетата се развиват по бързо и ко сички почват да си мислят че момчетата на тяхната възраст носят памперси опомнете се бе .... и защо подяволите да е не нормално момичето да е по голямо ?!?

Реално 1 година е нищо. Пиклите не обръщат внимание на момчетата, които са с 1 година по-малки от тях обаче, но ако им дойде 25 годишен мъж, той е точно на тяхното ниво и иска точно това, което и те. Толкова е смешно, че нямам думи.

spec za teb kailale q se sabudi kade si misli6 4e jiivee6 v koi svqt.. moje bi v edin po dobyr svqt ili sled vreme da no ne i sega.. sega e prieto taka...kolkoto i glupavo da zvu4i napravi edna statistika da vidi6 kolko momi4eta sa hodili s po golqm...i tva koeto kazah ne e glupost ti rysi6 gluposti!! zemi se obrazovai malko i 6e razbere6 4e neistina e taka...!!!!

Град
    единственото което ме утешава в такива моменти е че повечето от тях са от "селския колектив" или от "висшите чалга фенове" - да не се обиждате но нямам никакви добри чувства към вас за това може да ме обиждате наволя ако кааното ви оскърбява

slynce_f, на теб какво ти пука как е прието - няма хорското мнение да спи с него, а ти. И няма другите да живеят с него.

Град
    Цитирай Първоначално написано от slynce_f
    spec za teb kailale q se sabudi kade si misli6 4e jiivee6 v koi svqt.. moje bi v edin po dobyr svqt ili sled vreme da no ne i sega.. sega e prieto taka...kolkoto i glupavo da zvu4i napravi edna statistika da vidi6 kolko momi4eta sa hodili s po golqm...i tva koeto kazah ne e glupost ti rysi6 gluposti!! zemi se obrazovai malko i 6e razbere6 4e neistina e taka...!!!!
    ето такива хора не уважавам "щом другите го правят значи така трябва да е" е познай аз не съм на тфа мнение мисля че е малоумно най малко колкото до светът в който живеем старая се да вярвам че има нещщо повече от бозата която ни се сервира по телевизията и се рекламира като нормална модерна и правилна ...... разчупете шаблоните

Град
    Пловдив
    За мен границата е 4г...и относно това че малко момичета ходели с по-малки момчета..аз познавам доста такива момичета но те са на 18 и нагоре...

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Цитирай Първоначално написано от kael
    аиде пак малоумните истории "развиваме се по бързо" няма такава глупост в у4илище казват надецата че момичетата се развиват по бързо и ко сички почват да си мислят че момчетата на тяхната възраст носят памперси опомнете се бе .... и защо подяволите да е не нормално момичето да е по голямо ?!?
    а ти защо трябва да коментираш мненията на всички... всеки си има свое лично мнение..това, че според теб не би трябвало да е така е друго ...

по темата.. според мен нормална разлика е 2-3 години. Но вече всичко си зависи от любовта, аз имам приятелка която е на 17 и живее с човек на 30. Личен избор

Граници няма бе. Общоприети .. бла бла бла.... до кога и колко ш' плащаме данък обществено мнение ?! Всеки сам си изгражда границите, тфа е истината. ИН-ДИ-ВИ-ДУ-АЛ-НО! ! !

Град
    Цитирай Първоначално написано от butty
    Цитирай Първоначално написано от kael
    а ти защо трябва да коментираш мненията на всички... всеки си има свое лично мнение..това, че според теб не би трябвало да е така е друго ...

по темата.. според мен нормална разлика е 2-3 години. Но вече всичко си зависи от любовта, аз имам приятелка която е на 17 и живее с човек на 30. Личен избор
    защото просто не е вярно че се развивате по бързо развивате се ПО РАНО !!! и то малко по рано!!! казах всеки си прави кото знае. моето мнение е че не трябва граници но ги има и те са "момичетата с по големи момчетата с по малки " и всеки се води по този шаблон

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Разлика 4-6 години за мен е нормална
    >>> House Music <<<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си