- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещо без край ... :)
ами това почна миналата година....
аз го харесвах-той мен не(познато , нали ?)
лятото го забравих , но сега отново всичко започна , но този път е различно.той ме харесва м, но не мога да го разбера(знам , че ме харесва от приятелки , пък и по държанието му личи ) И така от около една седмица нещата "загрубяха" (
) постоянно пита приятелки за мен , когато ме няма , а когато съм там не ме оставя
Но отидем ли в училище , почти никакво внимание (само едно две малки гуш и край
) Други хора си мислят , че ходим (даже една от бившите му изревнува мн яко
) Понякога си мисля , че и аз имам вина , защото се дърпам някои път , но просто нз , притеснявам се страшно много от него , въпреки че ми е и страшно приятно и хубаво с него
Днес трябваше да сме на кафе , но ОТНОВО нещата се провалиха и не знаааам
Помогнете малко....
![]()
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.
За какво искаш помощ?![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
И заради кой е причината да не отидете на кафе него или теб ?
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Ами...то не беше точно договорено , имам покана от няколко дни , но се не можех да отида по една или друга причина.Днес трябваше да се свържа с един негов фр (защото неговия тел се е скапал и в момента е без) , но явно не са били заедно и не станаПървоначално написано от Anf3tamin4o
![]()
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Животът ще пребъде.
Вечно.
Ми АКо изпитваш чувства можеш да му споделиш но ако е ей така за бройка просто не го наранявай \/
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Еми давай по-смело!Не се дърпай и му покажи, че имаш чувства към него(ако не знае).Използвай малко женски номерцаУспехчета
![]()
ох това му го бях казвала миналата година...лоши спомени (не стана както исках :S ) но тази година вече забелязвам , че наистина има нещо , но някак си имам и съмнения :S
нямам абсолютно никакво намерение да го наранявам...пък и за първи път ще мие.... да съм обвързана с някой![]()
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Животът ще пребъде.
Вечно.
какъв всъщност ти е проблема не схванах?!?!?!![]()
Ами държанието му понякога показва , че няма нищо между нас , а друг път все едно , че ходимПървоначално написано от kifla
ох и аз не знам....вчера се видял отново с въпростните ми фр и им казал , че съм се дърпала , но ако не било така можело да стане нещо , а на другата , че харесвало някакво момиче от 7-ми клас (в които съм и аз) НО НЕ КАЗАЛ КОЯ Е ...При опит да попита дали това съм аз , той отвърнал - по-тихо , не сега..
![]()
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Животът ще пребъде.
Вечно.
Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.