- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изневерявате ли?!
Нямам думи , някои отговори на "мъжете" ме отвратиха .. :х УЖАС
А по темата , не съм изневерявала , защото обичам,уважавам и държа на моето момче.
Никога не съм и не смятам да го правя. По-добре да звънна по телефона и да я зарежа, а след тва да се чукам с друга. Но да изневеря![]()
- Изневерявали ли сте? Защо? - Да , защото или нещо ми е липсвало или просто така съм го почувствал в този момент.
- Каква е причината да го правите? - Може да са много причините,но като цяло за мен изневярата не е в действията ,а в чувствата,но САМО ЗА МЕН ,момичето няма право да е на този принцип.
- Изневерявате ли често? - Ами случва се ,да.
- Колко? С кой? - Не съм ги броил , но някоя бивша примерно най-често.
- Какво правите ако ви хванат в крачка? - Няма как да ме хванат ,ако аз не си призная ,а ако ме хванат значи не ми е била толкова важна и не съм се старал да се скрия.Но в повечето случай, съм на принципа момичето да е доста по влюбено в мен отколкото аз в нея и ако разбере ,че съм й изневерил да имам възможността да я убедя ,че няма да се повтори и да я убедя,колко са силни чувствата ми към нея.
Изневярата винаги настъпва, когато го няма нещото, което да те накара да се дръпнеш като опарен от всеки човек, с който ти минават разни 'нечисти' помисли в главата.
Това беше моята причина на времето да го направя, но въпреки това не го считам за оправдание. Просто е тъжен факт, чието решение е прост разговор.
От тогава станах още по-голяма ужасТница и не мога да дишам дори най-малкия флирт, закачка и т.н.
Някакъв вид.. форма на изневяра е дори желанието ти за разнообразие от гледна точка на това, че примерно ти е писнало да си с един и същ човек и си представяш какво би било с други.
Изневяра е когато си до половинката си, а в главата ти излиза чужд образ.
and more, and more..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Темата е от 2007...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ако обичам човека до себе си не бих го направила,но ако искам да го подразня ще направя така,че да си мисли,че му изневерявам![]()
Ами не сам защото не сам имала сериозна връзка досега.Ама и да имам не мога да кажа сигурно не.
[quote]- Какво правите ако ви хванат в крачка? Казвам,че така стоят нещата, и ако иска да бъде с мен трябва да се съобразява с желанието ми отвреме навреме да правя неангажиращ секс с хора,на които не държа.[quote/]
Ти каква долна курва си..
|DC -Wild#Cat!!♥
Не съм, нямала съм такова желание и не бих го направила.
Първо защото уважавам себе си, а след това защото уважавам и обичам човека до мен.
Да изневериш означава да излъжеш човека, който вярва в теб, да го предадеш. А най-много в този живот мразя лъжата и предателството във всичките им форми.
Не мога да си се представя да бъда с някой и после да прегръщам и целувам приятеля ми...Най-малкото, че е пълно неуважение към самия него.
п.п доста тъпи и комплексирани изказвания прочетох по-горе... отврат!!![]()
Дрън-дрън
Чак пък липса на себеуважение и възможности .. защо да е така имаш възможност правиш го ,в този момент си го поискал направил си го.Това не те прави лош човек,с липса на морал и какво ли не.Прави те просто човек ,който вижда и иска нещо ,който прави грешки и си понася последствията след това.Ако това ,че приятеля/приятелката ти е правил секс с друг не значи ,че трябва да сложите край на отношенията си,това е просто секс ,вече по голяма изневяра и предателство можеш да наречеш ,че този човек е с теб от съжаление,че ще те нарани ,но има чувства към 3ти човек е много по-долно от една целувка,секс и прочие![]()
Жалък си , ей , язък за хубавото ми име. Защото стойностите хора във връзка я прекратяват , ако имат съмнения и/или желания към друга. Евтините курви се чукат с 2ма едновременно и после правят избора си. Особено долно е пък да залъгваш момиче, което наистина има някакви чувства към теб.
Не съм, най-малкото, защото уважавам себе си и не си имам принципите за тоалетна хартия. Не съдя хора,които са го правили,техен избор,но знам за себе си,че не вАжи.
maDamn
Да не се обиждаме ? ;] Ако говорим само за някакво моментно привличане към някое момиче ,не виждам причина приятелката ми да разбира ?! Защо да я нараня като й споделя ,че съм бил с друго момиче.Това по никакъв начин не означава ,че аз нямам към нея чувства или че я залъгвам ,просто всеки приема по различен начин ,изневярата и секса![]()
Глупости. Аз не смятам изневярата за някакъв ужасен грях, защото не съм консерва, но не я искам и за себе си. Преди си мислех, че бих я преглътнала, но сега не мисля така и винаги ще ме измъчва, ако се случи. Ще изгубя всякакво доверие. И аз лично си казах, че каквото ще да става, повече няма да го правя, защото не няма да се чувствам ок със себе си.
Но съвсем не съм съгласна с плиткото ти мнение, че хората, които изневеряват нямат морал, себеуважение и т.н.
Може да си супер готиния пич, който има един по-голям диапазон и представа за тея неща.. и пак да си изневеряваш, но да не го мислиш за нещо лошо.
Пак казвам.. Аз съм непоносимо ревнива и се дразня на абсурди неща, да не говорим, че само като си помисля да деля човека до мен с друга, се изприщвам. НО просто си имам най-различни теории и варианти на разбиране, които не значи, че непременно подкрепям.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Начи как няма да мислиш изневярата за нещо лошо. Казвам го като абсолютно неконсерва,познавам се, но това,че не съм консерва в та отношение,не значи ,че определям изневярата като нещо нормално? Обяснете ми дълбоко проникновените си мисли.
maDamn