- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изневерявате ли?!
Не е нещо нормално ,но не е и нещо, чак толкова лошоЗависи от вида изневяра !
НЕ! Изневярата е едно от най-подлите неща, които могат да съкрушат и смачкат един човек. Според мен се нарежда в класацията "подлост" на едно от първите 3 места. Един истински обичащ човек няма да го направи, освен ако не е под влияние на различни опиати- но това пак не оправдава изневярата.![]()
За теб е лошо. За мен също е лошо.
Но в моята глава има 395035 личности, които в друго време и в друг период, могат да мислят обратно на това, което мисля в момента.
Аз не го мисля за нещо нормално, или нещо, което в един момент задължително се случва на всеки като нещо естествено, дори напротив.
Просто приемам, че има хора, които не приемат изневярата като нещо толкова непростимо и ужасно и които са много по-широкоскроени. В определени състояния дори им се възхищавам, защото аз не мога да допусна, че моето човече няма да е само с мен и обратното.
Дори мисля, че ако аз самата се настроя за нещо такова, мога да не приемам изневярата като.. изневяра.. И съм сигурна, че такова нещо би могло да съществува, само ако си мнооого open mind, както и човека до теб. Но е факт че не съм такава и не искам.
И т.н. локуми..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Непосилно ми е. Никога не съм могла, само защото свързвам секса с любов, а любов с душата си...не мога да изневеря на себе си и принципите сии (:
Тц.
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
- Изневерявали ли сте? Защо? -Да.
- Каква е причината да го правите? -Не съм сигурна, бях се филмирала+алкохол+моментно желание+яд на него..
- Изневерявате ли често?не.
- Колко? С кой? 2 пъти.
- Какво правите ако ви хванат в крачка? Не ми се е случвало, но много ме ядеше съвестта и му казах още на следващия ден.
начи в крайна сметка изневярата е лоше, когато друг изневерява на вас
ама ако се случи вие да изневерите, то за това има все пак някво обяснение, уважителна причина, така да се каже
сори, ама тва разбирам аз от повечето мнения в темата :О
Не и не съм си и помислял , ако е по-сериозна връзката ... ако ли не , не го смятам за изневяра при положение , че тя знае преди да се е случило , както и обратното ...
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
Не изневерявам, мисля че бих го направила единствено ако не държа на човека до мен, но пък тогава защо ще бъда с него? .. не знам не ги обичам изневерите и не ги разбирам![]()
Не. За да бъда във връзка с дадено момиче, значи трябва нещо у нея да ме е подхванало, за да имам тръпката. Против принципите ми е да изневерявам и да наранявам хората, на които държа, и които обичам.
Много *актуални* теми вдигате.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!