.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68
    Не е нещо нормално ,но не е и нещо, чак толкова лошо Зависи от вида изневяра !

НЕ! Изневярата е едно от най-подлите неща, които могат да съкрушат и смачкат един човек. Според мен се нарежда в класацията "подлост" на едно от първите 3 места. Един истински обичащ човек няма да го направи, освен ако не е под влияние на различни опиати- но това пак не оправдава изневярата.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Начи как няма да мислиш изневярата за нещо лошо. Казвам го като абсолютно неконсерва,познавам се, но това,че не съм консерва в та отношение,не значи ,че определям изневярата като нещо нормално? Обяснете ми дълбоко проникновените си мисли.
    За теб е лошо. За мен също е лошо.
    Но в моята глава има 395035 личности, които в друго време и в друг период, могат да мислят обратно на това, което мисля в момента.
    Аз не го мисля за нещо нормално, или нещо, което в един момент задължително се случва на всеки като нещо естествено, дори напротив.
    Просто приемам, че има хора, които не приемат изневярата като нещо толкова непростимо и ужасно и които са много по-широкоскроени. В определени състояния дори им се възхищавам, защото аз не мога да допусна, че моето човече няма да е само с мен и обратното.
    Дори мисля, че ако аз самата се настроя за нещо такова, мога да не приемам изневярата като.. изневяра.. И съм сигурна, че такова нещо би могло да съществува, само ако си мнооого open mind, както и човека до теб. Но е факт че не съм такава и не искам.
    И т.н. локуми..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Ами не сам защото не сам имала сериозна връзка досега.Ама и да имам не мога да кажа сигурно не.
    хахахахахахахахахахахахах ахаха

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Непосилно ми е. Никога не съм могла, само защото свързвам секса с любов, а любов с душата си...не мога да изневеря на себе си и принципите сии (:

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy Виж мнението
    Непосилно ми е. Никога не съм могла, само защото свързвам секса с любов, а любов с душата си...не мога да изневеря на себе си и принципите сии (:
    +1

Голям фен Аватара на stambelan
    Тц.
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Лъжеш :

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    - Изневерявали ли сте? Защо? -Да.
    - Каква е причината да го правите? -Не съм сигурна, бях се филмирала+алкохол+моментно желание+яд на него..
    - Изневерявате ли често?не.
    - Колко? С кой? 2 пъти.
    - Какво правите ако ви хванат в крачка? Не ми се е случвало, но много ме ядеше съвестта и му казах още на следващия ден.

Супер фен Аватара на tireheb
    начи в крайна сметка изневярата е лоше, когато друг изневерява на вас
    ама ако се случи вие да изневерите, то за това има все пак някво обяснение, уважителна причина, така да се каже
    сори, ама тва разбирам аз от повечето мнения в темата :О

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ех, че сте примерни.

Голям фен Аватара на stambelan
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy Виж мнението
    Лъжеш :
    Въпросите са в минало и сегашно време, а не в бъдАще
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

Голям фен Аватара на Fizz
    Град
    Sofia citY ;P
    Не и не съм си и помислял , ако е по-сериозна връзката ... ако ли не , не го смятам за изневяра при положение , че тя знае преди да се е случило , както и обратното ...

каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]

Мега фен Аватара на draid
    Да се отвори ада и да ви погълне всичките.

Не изневерявам, мисля че бих го направила единствено ако не държа на човека до мен, но пък тогава защо ще бъда с него? .. не знам не ги обичам изневерите и не ги разбирам

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0 Виж мнението
    Не съм изневарявала и не бих го направилав тази си връзка.
    + 1

Не. За да бъда във връзка с дадено момиче, значи трябва нещо у нея да ме е подхванало, за да имам тръпката. Против принципите ми е да изневерявам и да наранявам хората, на които държа, и които обичам.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Много *актуални* теми вдигате.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си