- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обичатели да правите ...
Neznam zashto, moje da prozvuchi psihopatski, no oojavam na nqkoe hubavo, poddurjano momiche da pravq oralna lubov i da mu smucha prustchetata na krakata. Sluchva li vi se da imate nqkakvi takiva poroci?![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Защо,пък трябва да е порок????Прави каквото искаш и каквото ти дадат! \/
Mad
Звучи ми гадно![]()
Аз бях тук и неказах нищо смислено
Не мисля![]()
Away from life!
Споко и аз обичам да лижа. Ама пръстчетата на краката чак не. Не че нещо ме притесняват, просто не ги намирам за особено сексуален обект.
Доказано твърдение е ,че мъжете обожават да правят орална любов на приятелките си,докато ние жените сме по - малко склонни и обикновено трудно се решваме на това
Обожавам мъжо да ми смуче пръстчетата на краката. на единия имам леко гъдел, но на другия ми действа адски възбуждащо и ми харесва.
и аз съм го правилно мисля че не е порок
![]()
Дай Боже повече мъже като теб![]()
Ima gi i takiva kato tebe ... prosto sadomazo ama ti go prepora4vam samo ako i na neq i haresva ina4e ne se znae kak 6a reagira ...
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
чуството е много готино защото е съчетано между възбуждащото и лекия но приятен гъдел.на мен лично ми харесва![]()
РаЗпРаВяТ кУчКи СмЕ бИлИ-мИ сЕкИ сИ иМа ХаРаКтЕр!УлИчНиЦи СмЕ бИлИ-е По ПоКрИвИтЕ лИ дА хОдИм!БиЛи СмЕ с РаЗлИчНи-ЕмИ кЪдЕ дА гИ нАмЕрИм ЕдНаКвИ?!сПеЛи СмЕ с МъЖе-А мЪж ОсТаВяЛи Те дА сПиШ?
mi s prystchetat na krakata ne![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
+1Първоначално написано от Ани
С лопати да ги ринеш според мене . :P
zvu4i dosta gnusno![]()
samo sex 6te vi spasi ot lo6i misli
Първоначално написано от spark_94
абсолютно съгласна!
[img][/img]