- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не на диетите - и въпреки това слаби и красиви
dragi moi zdraveite!pi6a vi zaa da ne gladuvate kato ku4enca,i da see 4ustvate debeli!6te vi razkaja za sebesi-zna4i az sam na 25 godini nikoga ne sam bila kraino debela pove4e ot 55kg nikoga ne sam bila,no kato vsqka jena koqto darji na sebe si postoqnno si namirah kusurri i vinagi bqh na dieta i ne mardah ot 55kg aumirah ot glad,pieh hap4eta za otslabvane,bilki,trenirah.....I NE I NE!togava ot edna priatelka razbrah za VEGA-TEST,koito se pravi v universitetska bolnica i milata d-r georgieva,koqto sre6tu 80lv pravi 4udesa s figurata ti za okolo mesec.otidoh napraviha mi tozi test koito ne e boleznen prodaljava okolo edin 4as i razbira6 kakvo ponasq organizma ti i ne palnee6 i kakvo ne trqbva da qde6 za da ne palnee6!tozi test e individualen samo za teb priatelkite ti ne mogat da go pravqt.sled kato razbrah ot kakvo palnea i sprqh da se hranq s nego za mesec svalih 6kg i qdeh na den po 5 pati
sega sam 49 kilograma i sam 6tasliva,zasshtoto ne gladuvam a izglejdam taka kakto iskah da izglejdam,prosto e neveroqtno,no e FAKT!OPITAITE I VIE 6te ostanete o4arovani ot rezultata,za vas sashto toku 6to koito ste rodili i imate problem s kilogramite,prosto e strahotno,napravete si testa debelanki,neka nqma ve4e kompleksi....da stanem vsi4ki krasivi i s figuri na manekenki!OPITAITE.....
0
hello!iskam da se pohvalq 4e si kupih nova kola!a-classa mnogo e hubava!6TASLIVA SAM......
Мандра..Чувала съм за тези тестове,може и да си струва да си направи човек,но замисляла ли си се,че има хора които не могат да си позволят да дадат 80 лв за един такъв тяхен каприз.!?
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Дрън Дрън Дрън ... Посмъртно няма да ги дам ! Имам страхотно тяло и без да тренирам , да 57 кг съм но когато облека нещо поизрязано се обръщат след мен ! Диета !?!?!как ли пък не
![]()
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
ууу рекламаааа! Мри в кофите. Ще си умреш дебела и трътлеста! Спамерка недна!
Grumpy old madman
vij sega ne pravq reklama,a se opitvam da pomogna pone na tezi kadeto mogat da si go pozvolqt,a za teb nqma li po myjki saitove ta nqma tema na koqto da ne otgovarq6 tuk????ne iskam da se zaqjdam,no...ne mi e priatno da mi opredelq6 mqstoto na koeto da umra........pak i grozna i debelazashtoto nito sam grozna nito pak sam debela,a i nikoga ne sam bila debela-a sega izglejdam perfektno povqrvai mi!ne 4e si dlajen,no pak i ne darja da mi vqrva6....prosto spodelih zashtoto znam 4e mnogo momi4eta stradat o tozi problem i opitvat kakvo li ne dori i da nqmat sredstva,namirat za da si kupqt kakvi li ne bukluci za otslabvane bez nikakav efekt,a tova prosto e zdravoslovno hranene,ot koeto nqma kak da nqma efekt,razbira6 li?zashtoto ti pravqt specialna individualna programa po koqto se hrani6 i za stra6no kratko vreme vijda6 rezultata!
hello!iskam da se pohvalq 4e si kupih nova kola!a-classa mnogo e hubava!6TASLIVA SAM......
vij sega ne pravq reklama,a se opitvam da pomogna pone na tezi kadeto mogat da si go pozvolqt,a za teb nqma li po myjki saitove ta nqma tema na koqto da ne otgovarq6 tuk????ne iskam da se zaqjdam,no...ne mi e priatno da mi opredelq6 mqstoto na koeto da umra........pak i grozna i debelazashtoto nito sam grozna nito pak sam debela,a i nikoga ne sam bila debela-a sega izglejdam perfektno povqrvai mi!ne 4e si dlajen,no pak i ne darja da mi vqrva6....prosto spodelih zashtoto znam 4e mnogo momi4eta stradat o tozi problem i opitvat kakvo li ne dori i da nqmat sredstva,namirat za da si kupqt kakvi li ne bukluci za otslabvane bez nikakav efekt,a tova prosto e zdravoslovno hranene,ot koeto nqma kak da nqma efekt,razbira6 li?zashtoto ti pravqt specialna individualna programa po koqto se hrani6 i za stra6no kratko vreme vijda6 rezultata!
Първоначално написано от No_Limit
![]()
....а сега си слаба...красива...и яко тъпа...
......i si imam vsi4ko predstavq6 li si?neka da sam tapa,no ne6tata koito imam az i koito mi se davat ti trqbva da jivee6 7 jivota i pak nqma da vidi6 i ima6 tova koeto az imam v momenta blagodarenie na tova 4e sam slaba i krasiva NEKA DA SAM TAPA!A ti 6te jivee6 jalkiq si jivotec i 6te izbiva6 kompleksite si v tozi sait!!!!xaxaxaxaxxaaxaxax......
Това горното май значеше "Отслабнах и си намерих тъпкач, тоест спонсор, тоест заможен приятел и сега имам всичко!"![]()
![]()
![]()
Май ти си избиваш комплексите. Все пак нормално е - постоянно ти набиват разни работи. Редно е да избиеш нещо.
Не се притеснявай за нас. И ние сме красиви. Ама не сме слаби, ами атлетични.
Grumpy old madman
Искаш ли да се хванем на бас, че поне половината момичета, които видят тази тема и могат да си позволят теста, ще отидат там и ще го направят? Защото ние не искаме да сме атлетични, а да сме слаби. Защото момчетата ни искат такива.Първоначално написано от Canis_Dirus
Ами и да искам да се хванем на бас - нямаме надежден метод да проверим резултата.Първоначално написано от Schneeflocke
А който иска да върви срещу природата и да задява закачалки - моля!
Идеала винаги е бил lean, а не thin. Това, че така наречените модели за красота - манекенките са слаби нищо не значи. Например моделите на Victoria Secrets имат BMI между 18 и 19 (Каролина Куркова е 19) и с доста над средностатистическия модел. А ако някой харесва хлътналите рамена и мазнините висящи по кокаляците на масовата манекенка - негова си работа. Диети тип "аушвиц" дават резултат Аушвиц.
Мъжете не сме кучета, че да гоним кокали. Слава на Моника Белучи!
Grumpy old madman
Аз пък ще кажа,че няма смисъл да се дават пари за такива тестове.Може да си ядете всичко,само вечер след 7 недейте да ядете.Само салатки и такива леки работи.Повече разходки,а не висене по кафенетата и ефекта ще е налице след 2-3 седмици
Първоначално написано от sweet_glezla
![]()
Кво с видяла?![]()
Всъщност може и да си видяла много...не отричам,не знам на колко си,каква си,колко си живяла...аз съм просто дете,не исскам да казвам,че съм видяла повече от тебе...
Но благодарение на това,че си слаба и красива?![]()
Значи,казваш..виддя неща,които иначе трбяват 7 живота за да ги видиш,и то само с едно отслабване...
![]()
С първите два реда съм много съгласнаПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Защото момчетата ни искат такива?ахахахахахахаххаПървоначално написано от Schneeflocke
...мойте съжаления....
ахахахаха
mili4ka blagodarq ti 4e si se zastapila za men,da na edno mnenie smene e nujno da obqsnqva6 na nqkakyv chikidjiq,kak stoqt ne6tata pri normalnite myje i vob6te pri horata,neka ostane v negoviq izmislen svqt kadeto e monika belu4i i da q bogoslovi i da laska bastuna
,prava si taka e majete haresvat slabi jeni,i ot testa az ne stanah klo6tava,a iskam da spodelq 4e tqloto mi prosto stana perfektno za edin mesec,seriozno ne sam meka i uvisnala,zashtoto sam na 25g i ot 6 godi6na treniram leka atletika,prekasnah predi 5 godini no tai kato tqloto mi ima muskulna pamet sled testa se oformi i e unikalno za prav pat sam dovolna ot sebe si!a 4e idiota se 4udi za kakvo da se zaqjda si e negov problem az predlagam pove4e da ne mu otgovarqme,mnogo e typ za da izleznem na edno mnenie,bezmisleno e da mu govorq i obqsnqvam toi e pravolineen tapanar,koito v realniq jivot sam sigurna 4e e unikalna mi6ka i ot tova e kompleksiran qko i tuk namira uteha,kato se 4udi za kakvo da se zaqde,dai mu 6ans da razpuska pone tuk
![]()
Баси,напиши го поне на кирилица,бе...
da samo s edno otslabvane,principno vinagi sam imala vsi4ko zashtoto na6te sa mi go davali,no sega e drugo zashto imam priatel ot 8 godini i vinagi me e obi4al mnogo,no sled kato otslabnah toi zapo4na da se darji po drug na4in s men i da me iznenadva vseki den s ne6to krasivo,dali 6te e podarak,dali kompliment.......ne6ta koito predi ne e pravil,kogato popitah zashto go pravi toi kaza-ne iskam da te zagubq,zashto sega si mnogo krasiva,ve4e vsi4ko mi haresva v teb,nqma da pozvolq drug da se radva na krasivoto ti tqlo,tozi test e vyl6eben ne o4kvah takiva rezultati za edin mesec!!!!ta ponqkoga van6nosta naistina izigrava vajna rolq v jivota ti,pomogna mi mnogo a bqhme pred razdqla.......
![]()
![]()
![]()
плача от умиление, колко си щастлива. а какъв нещастник съм аз...![]()
Grumpy old madman
теб ти е смешно, ама аз ще си умра дебел и грозен чикиджия, който лъска на Моника Белучи щото няма пари и не може да си плати 80 лева за тест.Първоначално написано от Madness
Явно е била толко дебела, че не е могла да си види оназ работа без огледало. Аз нейната работа и 70 живота да живея не ща да я гледам.Значи,казваш..виддя неща,които иначе трбяват 7 живота за да ги видиш,и то само с едно отслабване...
Ама на нея опредлеено й липсват 7 години образование. Това кирилица, правопис, пунктоация.
Завалията даже не се усеща, кога я бъзикат.
АМА Е ПРАВА! То за ебънье не се иска акъл - иска се да си слаба!![]()
![]()
Grumpy old madman
Как дебел и грозен чикиджия,бе пич?
Ти не си ли един страшно як русичък такъв момък...с една сексапилна впита тениска....аууу![]()
Няма начин...на теб ти налитат на рояци (:
ами ...Първоначално написано от Madness
не ъм ... Онзи пак баш як. 45 кила мокър - не мое да дигне вилица от пода.
Grumpy old madman
Или имаш странно чувство за хумур, или си страшен теоретик по въпросите за фитнес....Първоначално написано от Canis_Dirus
Присмял се хърбел на щърбел... Преди да коментираш чуждия правопис, трябва да си сигурен в своя.Първоначално написано от Canis_Dirus
За...? Че искам да ме харесват? Трябва или да имаш огромно самочувствие, или да си тотална комплексарка, за да отричаш влиянието на чуждото мнение върху всеки човек.Първоначално написано от Madness
ПП: Моите съжаления... Че не си се научила да пишеш, понеже си била твърде заета да не се занимаваш с момчета...