- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не на диетите - и въпреки това слаби и красиви
Ем предвид количеството и качеството на изчетената литература - смятам, че знам някои неща.Първоначално написано от Schneeflocke
Тук май трябваше да е лафа за прашинката, гредата и очите, но в случая аз съм с прашинките.Първоначално написано от Schneeflocke
П.П. "хумУр"???? Така до утре можем да си разменяме реплки.
Grumpy old madman
За...? Че искам да ме харесват? Трябва или да имаш огромно самочувствие, или да си тотална комплексарка, за да отричаш влиянието на чуждото мнение върху всеки човек.Първоначално написано от Madness
ПП: Моите съжаления... Че не си се научила да пишеш, понеже си била твърде заета да не се занимаваш с момчета...[/quote]
Или просто да не ти пука?
Къде казах,че не се занимавам с момчета?
Защо да не съм се научила да пиша?
ne ne si ne6tastnik,TI SI GOLQM NE6TASTNIK!!!
hello!iskam da se pohvalq 4e si kupih nova kola!a-classa mnogo e hubava!6TASLIVA SAM......
И какво те накара да мислиш така? (:Първоначално написано от sweet_glezla
Ти намираш щастието в 8 кила по-малко...и го правиш на ебати промяната...аз го намирам в много повече неща...
И,мила,сваляла съм и повече от 8 килограма,качвала съм...и не съм ставала по-щастлива...
ok,zna4i problema ti e za pylna promqna ili pak prosto do kysmet toest sydba,kvo da se pravi na edni im vryzva v jivota na drugi ne!!!
hello!iskam da se pohvalq 4e si kupih nova kola!a-classa mnogo e hubava!6TASLIVA SAM......
sweet_glezla ама ти наистина ли си на 25 ?!![]()
защото ако се съди по твоите разсъждения не си на повече от 10![]()
и нима си щастлива щот си слаба и ограничена ?!![]()
http://prize.bg/ensi
Или Тук!
Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!
На едни им връзва,на други-не,налиhello!iskam da se pohvalq 4e si kupih nova kola!a-classa mnogo e hubava!6TASLIVA SAM......![]()
Napalno sam salasna sas samonervi![]()
~Remember,remember...25th of November~
На мен Джафс ми беше казвала, че е ходила на някакви подобни изследвания..но е безплатно за ученици. Само дето т'ва било със светлинизелена-можеш да ядеш определената храна; жълт-може да се яде, но ограничено и червено-препоръчително е да не се яде
та така... не знам за кви 80 лв ми говорите
![]()
What you give is what you get!
to4no tova e vega test sas svetlinite,no ne znaeh 4e za u4enici e bezplatno o6te po dobre zna4i ako e taka,neka otidat tezi deto imat problem skilogramite i da ne pozvolqveme da badem pokolenie na debelite hora!radvam se 4e e bezplatno za u4enici....
^Еми аз така разбрах![]()
За хора под 18 де (:
What you give is what you get!
sweet_glezla, иди на един IQ тест. Най-много да изкараш отрицателен резултат.![]()
Grumpy old madman
TESTA STRUVA 80 KINTA, SUPER IAK E AZ SVALIH 10 KILA VECHE PRI D-R GEORGIEVA TEL 0888 76 31 76
А какво представлява този тест?
Знам за тези иследвания, има такава клиника и в Сливен, като цяло е полезно да знаеш от какво се нуждае тялото ти и какво му влияе добре, и кое не.
Като цяло за дискусиите ... добре, какатарешила да помогне.. вие защо и се нахвърляте? Все пак, не всички се интерисуват и знаят че съществуват подобни неща, затова има форуми - за да обменяме информация и да се обогатим.
Не е хубаво че се нахвърлихте така, ама и ти глезло, явно си много глезена, и са прави, че мненията ти са като за 13 годино момиче, което единствено го интерисуват колко му струват дрешките... Порасни забога, или поне покажи малко тежест във възрастта тук.. но поне разбирам защо си тук.. намираш повече общи теми с лапетата, отколкото с връстниците си.. нищо лично, замисли се как изглеждаш отстрани.
Забога хора, не бъдете толкова злобни.. !!!
Скъпа ти си на 25 години , а това е тийнейджърски форум . Средната възраст на съфорумниците е 15 години . Прави си сметката ....
ибах маамуаз свалих 11 кила без да дам 80 лева за скапан тест.... тя ми говори че била щастлива с нейните 49 кила.и за кво си даде парите кат не си била дебела?!?да си начешеш крастата... майката му е здравословно хранене и упражнения...
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
ъъъъъъъъъъъъ
ха...свидят ми се 80 лева(колкото и тъпо да звучи)аз съм 70 кила и никои никога нищо не е казвалверно не съм слаба ама момчетата се заглеждат по мен...според мен няма значение колко килограма си ако ще и да си 150 ако не се сдухваш и си правиш майтап с това и не го вемаш на сериозно хората ще спрат да забелязват колко тежиш...сега ще почнете да джавкате и да казвате че не така но аз съм го изпитвала и знам как е...ако отслабнеш и станеш като скелет дали няма пак да ти казват нещо?ха...ако някои не ме харесва да не ме гледа аз съм 70 килограма и не ме е срам от това ако трябва шр го изкрещя на целия свят!!
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
На д-р Георгиева много поздрави.
Точно глад може да стане,ако много обичаш пръжки,а се окаже,че не ти понасят?Кфо правим тогава?
![]()
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
Има ли болница, в която извършват тази процедура и е в Пловдив или някъде наблизо??
Love Ickooo
нека първо те поздравя за избора ти да си направиш тест вега...една брадов4едак си го направи и също отслабна и аз искам,но за сега нямам нужните средства,но при първа възможност ще се подлпжа на този тест. Браво пак. мисля,4е темата е страхотна и би било добре да се сложи като важна,защото форума е пълен с теми за отслабване и тъпи диети.
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Първоначално написано от sweet_glezla
Пф,трогвате ме до болка просто.....но разбира се,нека пишем подобни теми като теб,макар че някой хора не биха 80 лева за подобно нещо.Аз съм от тези хора....тея пари по - добре за екип за спортуване барабар с кашон мюсли.Ето какво става когато дойде на власт "мързелът" - диети,анорексия,булимия,за лъстяване,тестове,комплек и,мода(и много други неща,несвързани с килограмите)........
За всеки човек е различно!Също така и тези козметични продукти,които ги рекламират по телевизията не са за всеки тип кожа.
Има два феномона относно тези проблеми и подобни,макар и рядкост,които се наричат "добър лекар" и "добър диетолог"....
:Успех
:
Бе незнам кви са ви проблемите на всички тук ,ама аз и се доверих и искам да ви кажа ,че при мен действа.Никой няма да згреши ако го направи.Макар да не свалих 6 а 4 с диети нямаше и 2 да сваля.![]()
До авторката: на 22 г. и 49 килограма?Аз съм толкова и съм на 15, а съм доста слаба...
Никога не бих дала 80 лв за тест, освен ако не съм много дебела.![]()