.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Онзи пак баш як. 45 кила мокър - не мое да дигне вилица от пода.
    Или имаш странно чувство за хумур, или си страшен теоретик по въпросите за фитнес....
    Ем предвид количеството и качеството на изчетената литература - смятам, че знам някои неща.

Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Ама на нея опредлеено й липсват 7 години образование. Това кирилица, правопис, пунктуация.

Завалията даже не се усеща, кога я бъзикат.
    Присмял се хърбел на щърбел... Преди да коментираш чуждия правопис, трябва да си сигурен в своя.
    Тук май трябваше да е лафа за прашинката, гредата и очите, но в случая аз съм с прашинките.

П.П. "хумУр"???? Така до утре можем да си разменяме реплки.
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от Madness
    Защото момчетата ни искат такива?ахахахахахахахха
    ...мойте съжаления....
    ахахахаха
    За...? Че искам да ме харесват? Трябва или да имаш огромно самочувствие, или да си тотална комплексарка, за да отричаш влиянието на чуждото мнение върху всеки човек.
    ПП: Моите съжаления... Че не си се научила да пишеш, понеже си била твърде заета да не се занимаваш с момчета...
    [/quote]

Или просто да не ти пука?
    Къде казах,че не се занимавам с момчета?
    Защо да не съм се научила да пиша?

ne ne si ne6tastnik,TI SI GOLQM NE6TASTNIK!!!
    hello!iskam da se pohvalq 4e si kupih nova kola!a-classa mnogo e hubava!6TASLIVA SAM......

Цитирай Първоначално написано от sweet_glezla
    ne ne si ne6tastnik,TI SI GOLQM NE6TASTNIK!!!
    И какво те накара да мислиш така? (:
    Ти намираш щастието в 8 кила по-малко...и го правиш на ебати промяната...аз го намирам в много повече неща...
    И,мила,сваляла съм и повече от 8 килограма,качвала съм...и не съм ставала по-щастлива...

ok,zna4i problema ti e za pylna promqna ili pak prosto do kysmet toest sydba,kvo da se pravi na edni im vryzva v jivota na drugi ne!!!
    hello!iskam da se pohvalq 4e si kupih nova kola!a-classa mnogo e hubava!6TASLIVA SAM......

sweet_glezla ама ти наистина ли си на 25 ?!
    защото ако се съди по твоите разсъждения не си на повече от 10
    и нима си щастлива щот си слаба и ограничена ?!
    http://prize.bg/ensi
    Или Тук!

Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!

На едни им връзва,на други-не,нали

Napalno sam salasna sas samonervi
    ~Remember,remember...25th of November~

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    На мен Джафс ми беше казвала, че е ходила на някакви подобни изследвания..но е безплатно за ученици. Само дето т'ва било със светлини зелена-можеш да ядеш определената храна; жълт-може да се яде, но ограничено и червено-препоръчително е да не се яде та така... не знам за кви 80 лв ми говорите
    What you give is what you get!

to4no tova e vega test sas svetlinite,no ne znaeh 4e za u4enici e bezplatno o6te po dobre zna4i ako e taka,neka otidat tezi deto imat problem skilogramite i da ne pozvolqveme da badem pokolenie na debelite hora!radvam se 4e e bezplatno za u4enici....

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    ^Еми аз така разбрах
    За хора под 18 де (:
    What you give is what you get!

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    sweet_glezla, иди на един IQ тест. Най-много да изкараш отрицателен резултат.
    Grumpy old madman

TESTA STRUVA 80 KINTA, SUPER IAK E AZ SVALIH 10 KILA VECHE PRI D-R GEORGIEVA TEL 0888 76 31 76

А какво представлява този тест?

Знам за тези иследвания, има такава клиника и в Сливен, като цяло е полезно да знаеш от какво се нуждае тялото ти и какво му влияе добре, и кое не.

Като цяло за дискусиите ... добре, каката решила да помогне.. вие защо и се нахвърляте? Все пак, не всички се интерисуват и знаят че съществуват подобни неща, затова има форуми - за да обменяме информация и да се обогатим.
    Не е хубаво че се нахвърлихте така, ама и ти глезло, явно си много глезена, и са прави, че мненията ти са като за 13 годино момиче, което единствено го интерисуват колко му струват дрешките... Порасни забога, или поне покажи малко тежест във възрастта тук.. но поне разбирам защо си тук.. намираш повече общи теми с лапетата, отколкото с връстниците си.. нищо лично, замисли се как изглеждаш отстрани.

Забога хора, не бъдете толкова злобни.. !!!

Скъпа ти си на 25 години , а това е тийнейджърски форум . Средната възраст на съфорумниците е 15 години . Прави си сметката ....

ибах мааму аз свалих 11 кила без да дам 80 лева за скапан тест.... тя ми говори че била щастлива с нейните 49 кила.и за кво си даде парите кат не си била дебела?!?да си начешеш крастата... майката му е здравословно хранене и упражнения...
    Тази, която бе егоистка...
    Тази, която бе жестока към другите,
    която нямаше душа,
    нямаше срам,
    остана без мечти и разруши света.
    Но тази, която беше себе си...
    без лъжи, без лицемерие.
    Просто беше себе си...

ъъъъъъъъъъъъ

Град
    In the middle of Nowhere
    ха...свидят ми се 80 лева(колкото и тъпо да звучи)аз съм 70 кила и никои никога нищо не е казвал верно не съм слаба ама момчетата се заглеждат по мен...според мен няма значение колко килограма си ако ще и да си 150 ако не се сдухваш и си правиш майтап с това и не го вемаш на сериозно хората ще спрат да забелязват колко тежиш...сега ще почнете да джавкате и да казвате че не така но аз съм го изпитвала и знам как е...ако отслабнеш и станеш като скелет дали няма пак да ти казват нещо?ха...ако някои не ме харесва да не ме гледа аз съм 70 килограма и не ме е срам от това ако трябва шр го изкрещя на целия свят!!
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

На д-р Георгиева много поздрави.
    Точно глад може да стане,ако много обичаш пръжки,а се окаже,че не ти понасят?Кфо правим тогава?
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Има ли болница, в която извършват тази процедура и е в Пловдив или някъде наблизо??
    Love Ickooo

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    нека първо те поздравя за избора ти да си направиш тест вега...една брадов4едак си го направи и също отслабна и аз искам,но за сега нямам нужните средства,но при първа възможност ще се подлпжа на този тест. Браво пак. мисля,4е темата е страхотна и би било добре да се сложи като важна,защото форума е пълен с теми за отслабване и тъпи диети.
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Re: Не на диетите - и въпреки това слаби и красиви

Цитирай Първоначално написано от sweet_glezla
    dragi moi zdraveite! pi6a vi zaa da ne gladuvate kato ku4enca,i da see 4ustvate debeli!6te vi razkaja za sebesi-zna4i az sam na 25 godini nikoga ne sam bila kraino debela pove4e ot 55kg nikoga ne sam bila,no kato vsqka jena koqto darji na sebe si postoqnno si namirah kusurri i vinagi bqh na dieta i ne mardah ot 55kg aumirah ot glad,pieh hap4eta za otslabvane,bilki,trenirah.....I NE I NE!togava ot edna priatelka razbrah za VEGA-TEST,koito se pravi v universitetska bolnica i milata d-r georgieva,koqto sre6tu 80lv pravi 4udesa s figurata ti za okolo mesec.otidoh napraviha mi tozi test koito ne e boleznen prodaljava okolo edin 4as i razbira6 kakvo ponasq organizma ti i ne palnee6 i kakvo ne trqbva da qde6 za da ne palnee6!tozi test e individualen samo za teb priatelkite ti ne mogat da go pravqt.sled kato razbrah ot kakvo palnea i sprqh da se hranq s nego za mesec svalih 6kg i qdeh na den po 5 pati sega sam 49 kilograma i sam 6tasliva,zasshtoto ne gladuvam a izglejdam taka kakto iskah da izglejdam,prosto e neveroqtno,no e FAKT!OPITAITE I VIE 6te ostanete o4arovani ot rezultata,za vas sashto toku 6to koito ste rodili i imate problem s kilogramite,prosto e strahotno,napravete si testa debelanki,neka nqma ve4e kompleksi....da stanem vsi4ki krasivi i s figuri na manekenki!OPITAITE..... 0

Пф,трогвате ме до болка просто.....но разбира се,нека пишем подобни теми като теб,макар че някой хора не биха 80 лева за подобно нещо.Аз съм от тези хора....тея пари по - добре за екип за спортуване барабар с кашон мюсли.Ето какво става когато дойде на власт "мързелът" - диети,анорексия,булимия,за лъстяване,тестове,комплек и,мода(и много други неща,несвързани с килограмите)........
    За всеки човек е различно!Също така и тези козметични продукти,които ги рекламират по телевизията не са за всеки тип кожа.
    Има два феномона относно тези проблеми и подобни,макар и рядкост,които се наричат "добър лекар" и "добър диетолог"....
    :Успех:

Град
    България,София
    Бе незнам кви са ви проблемите на всички тук ,ама аз и се доверих и искам да ви кажа ,че при мен действа.Никой няма да згреши ако го направи.Макар да не свалих 6 а 4 с диети нямаше и 2 да сваля.

Супер фен
    До авторката: на 22 г. и 49 килограма? Аз съм толкова и съм на 15, а съм доста слаба...
    Никога не бих дала 80 лв за тест, освен ако не съм много дебела.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си