.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    Голям фен Аватара на tainstvenata
    аз също си правих този тест лятото и за месец отслабнах със 7/8 килограма.. които иска да вярва,но тестът наистина действа.Когато го направих честно казано бях много песиместична,но е факт,че действа.Аз не съм го правила в София теста ми беше 100лв след изледването ми изготвиха и примерно меню.
    Не прочетох всички предни мнения,но изследването не се прави само от хора с наднормено тегло,а го правят и хора,които държат на здравето си и искат да видят кои храни им понясят и кои не са полезни за тях
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Цитирай Първоначално написано от Decu
    На мен Джафс ми беше казвала, че е ходила на някакви подобни изследвания..но е безплатно за ученици. Само дето т'ва било със светлини зелена-можеш да ядеш определената храна; жълт-може да се яде, но ограничено и червено-препоръчително е да не се яде та така... не знам за кви 80 лв ми говорите
    Явно зависи каде се прави защото аз също съм ученичка,но не беше безплатно

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от bebitooo___
    Има ли болница, в която извършват тази процедура и е в Пловдив или някъде наблизо??
    И в Пловдив го има,струва 70лв, Гр. Пловдив, бул. "6-ти Септември" 74, ет.1, ателие 4 ( на ъгъла с ул. Иван Радославов)

Тел.: 0887/ 700 665

Мисля да ида и да питам дали е безплатно за ученици,ако е безплатно ще се пробвам,пък дано сваля някое кило

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    сори че се меся ама от къв зор да е безплатно за ученици

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Град
    Somewhere...in The sea...
    ^^имам познати които са си правили този тест. Звучи ми добре, но не бих дала парите. Освен тва изчаках да видя дали при тях ще подейства. Резултат няма.

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Има ли болница, в която извършват тази процедура и е в Пловдив или някъде наблизо??
    И в Пловдив го има,струва 70лв, Гр. Пловдив, бул. "6-ти Септември" 74, ет.1, ателие 4 ( на ъгъла с ул. Иван Радославов)

Мисля да ида и да питам дали е безплатно за ученици,ако е безплатно ще се пробвам,пък дано сваля някое кило
    Съмнява ме да е безплатно.

Супер фен Аватара на sunshine955
    Цитирай Първоначално написано от BlackKeys
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa

Съмнява ме да е безплатно.
    да.. някои нападаха момичето пуснало темата,тя просто се опитва да ви помогне, а не да прави реклама .. каза как си е решила проблема,което е много хубаво Браво

коллко е жалка...и кво като си слабане се опитва да помогне на никоипросто да се изфука ,че е 49 кила и какво от това?И накрая вика айде дебеланки,ама чакай малко слабата по леко с избиването на комплекси...

Цитирай Първоначално написано от mmKamm
    ^^имам познати които са си правили този тест. Звучи ми добре, но не бих дала парите. Освен тва изчаках да видя дали при тях ще подейства. Резултат няма.
    Ами зависи как са го спазвали сега ако ядеш като прасе няма да има ефект разбира се.Почвам да се повтарям,но на мен след изледването ми напрариха примерно меню...Ако се спазва би трябвало да има ефект,спорта и движението също са важни Разбира се,че не става само с изледването..

Цитирай Първоначално написано от coolness
    коллко е жалка...и кво като си слабане се опитва да помогне на никоипросто да се изфука ,че е 49 кила и какво от това?И накрая вика айде дебеланки,ама чакай малко слабата по леко с избиването на комплекси...
    Тази която избива комплекси в случея май си ти .. погледни във форума всяка 2,3та тема е за диети и отслабване, какво лошо има,че е споделила и иска да посъветва като е доволна ? смешни ставате ..

Една моя приятелка си прави.Взеха и 100 лева и и казаха какво трябва даяде и какво не.Казаха и,че резултата ще го види след 3-4 месеца...Да ама не жената така и не отслабна.Ядеше уж каквото трябва минаха вече 6 месеца и никакъв резултат!
    Научих се да забравям незабравими неща!
    Мога да кажа НЕ,к0гато iiскам да iiзкрешя ДА!

Град
    На стадиона за бягане.
    Съотборничката ми се изръси 80 кинта за тва лайно и нищо .. свали 2 кг и си каза 'абе кви са тези глупости?' .. Та общо взето каза че янма смисъл Абе слаби хаха
    Running is my drug and I am overdosed ..

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Не става само с неядене... Трябва и акъл!

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Цитирай Първоначално написано от tainstvenata
    аз също си правих този тест лятото и за месец отслабнах със 7/8 килограма.. които иска да вярва,но тестът наистина действа.Когато го направих честно казано бях много песиместична,но е факт,че действа.Аз не съм го правила в София теста ми беше 100лв след изледването ми изготвиха и примерно меню.
    Не прочетох всички предни мнения,но изследването не се прави само от хора с наднормено тегло,а го правят и хора,които държат на здравето си и искат да видят кои храни им понясят и кои не са полезни за тях
    сори бих искала да те попитам за по-подробна информация - къде го направи този тест? къде се намира? някакъв адрес има ли? почна ли диетата веднага след теста или преди това си била на диета, спорт включваше ли? как точно се извършва този тест? и наистина ли има някакъв ефект?
    • I never had to say goodbye
      You most have known i wouldn't stay
      While you where talking about our life
      You killed the beuty of today

You never see me again
      So no ones gonna cry for you

Тази която избива комплекси в случея май си ти .. погледни във форума всяка 2,3та тема е за диети и отслабване, какво лошо има,че е споделила и иска да посъветва като е доволна ? смешни ставате ..[/quote]
    Ами няма защо да избивам комплекси,след като съм 48 килограма.Въпорса е,че не съм тръгнала да пиша айде дебеланкии отслабвайте и станете като мене слаба и красива

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Нямах време да изчета всички отговори по темата, но не мисля, че е правилно да оиждате момичето (извинявай, че ти забравих ника). Тя просто споделя опит. И може би само за да се спрат безкрайните тема във форума от типа на ''как да отслабна с 5-1о кг'' или ''тренировки'' или т.н.

Супер фен Аватара на sunshine955
    Цитирай Първоначално написано от tainstvenata
    на тебе какви храни ти казаха да не ядеш ..след теста .. инт ми е дай малко инфо ..
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си