- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не на диетите - и въпреки това слаби и красиви
аз също си правих този тест лятото и за месец отслабнах със 7/8 килограма.. които иска да вярва,но тестът наистина действа.Когато го направих честно казано бях много песиместична,но е факт,че действа.Аз не съм го правила в София теста ми беше 100лв след изледването ми изготвиха и примерно меню.
Не прочетох всички предни мнения,но изследването не се прави само от хора с наднормено тегло,а го правят и хора,които държат на здравето си и искат да видят кои храни им понясят и кои не са полезни за тях![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Явно зависи каде се прави защото аз също съм ученичка,но не беше безплатноПървоначално написано от Decu
![]()
И в Пловдив го има,струва 70лв, Гр. Пловдив, бул. "6-ти Септември" 74, ет.1, ателие 4 ( на ъгъла с ул. Иван Радославов)Първоначално написано от bebitooo___
Тел.: 0887/ 700 665![]()
Мисля да ида и да питам дали е безплатно за ученици,ако е безплатно ще се пробвам,пък дано сваля някое кило![]()
сори че се меся ама от къв зор да е безплатно за ученици![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
^^имам познати които са си правили този тест. Звучи ми добре, но не бих дала парите. Освен тва изчаках да видя дали при тях ще подейства. Резултат няма.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
да.. някои нападаха момичето пуснало темата,тя просто се опитва да ви помогне, а не да прави реклама .. каза как си е решила проблема,което е много хубавоПървоначално написано от BlackKeys
Браво
![]()
коллко е жалка...и кво като си слабане се опитва да помогне на никоипросто да се изфука ,че е 49 кила и какво от това?И накрая вика айде дебеланки,ама чакай малко слабата по леко с избиването на комплекси...
Ами зависи как са го спазвали сега ако ядеш като прасе няма да има ефект разбира се.Почвам да се повтарям,но на мен след изледването ми напрариха примерно меню...Ако се спазва би трябвало да има ефект,спорта и движението също са важниПървоначално написано от mmKamm
Разбира се,че не става само с изледването..
Тази която избива комплекси в случея май си ти .. погледни във форума всяка 2,3та тема е за диети и отслабване, какво лошо има,че е споделила и иска да посъветва като е доволна ? смешни ставате ..Първоначално написано от coolness
Една моя приятелка си прави.Взеха и 100 лева и и казаха какво трябва даяде и какво не.Казаха и,че резултата ще го види след 3-4 месеца...Да ама не жената така и не отслабна.Ядеше уж каквото трябва минаха вече 6 месеца и никакъв резултат!![]()
![]()
Научих се да забравям незабравими неща!
Мога да кажа НЕ,к0гато iiскам да iiзкрешя ДА!
Съотборничката ми се изръси 80 кинта за тва лайно и нищо .. свали 2 кг и си каза 'абе кви са тези глупости?' .. Та общо взето каза че янма смисълАбе слаби хаха
Running is my drug and I am overdosed ..
Не става само с неядене... Трябва и акъл!![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
сори бих искала да те попитам за по-подробна информация - къде го направи този тест? къде се намира? някакъв адрес има ли? почна ли диетата веднага след теста или преди това си била на диета, спорт включваше ли? как точно се извършва този тест? и наистина ли има някакъв ефект?Първоначално написано от tainstvenata
- I never had to say goodbye
You most have known i wouldn't stay
While you where talking about our life
You killed the beuty of today
You never see me again
So no ones gonna cry for you
Тази която избива комплекси в случея май си ти .. погледни във форума всяка 2,3та тема е за диети и отслабване, какво лошо има,че е споделила и иска да посъветва като е доволна ? смешни ставате ..[/quote]
Ами няма защо да избивам комплекси,след като съм 48 килограма.Въпорса е,че не съм тръгнала да пиша айде дебеланкии отслабвайте и станете като мене слаба и красива![]()
Нямах време да изчета всички отговори по темата, но не мисля, че е правилно да оиждате момичето (извинявай, че ти забравих ника). Тя просто споделя опит. И може би само за да се спрат безкрайните тема във форума от типа на ''как да отслабна с 5-1о кг'' или ''тренировки'' или т.н.
на тебе какви храни ти казаха да не ядешПървоначално написано от tainstvenata
..след теста .. инт ми е
дай малко инфо ..
![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips