Цитирай Първоначално написано от sweet_glezla
......i si imam vsi4ko predstavq6 li si?neka da sam tapa,no ne6tata koito imam az i koito mi se davat ti trqbva da jivee6 7 jivota i pak nqma da vidi6 i ima6 tova koeto az imam v momenta blagodarenie na tova 4e sam slaba i krasiva NEKA DA SAM TAPA!A ti 6te jivee6 jalkiq si jivotec i 6te izbiva6 kompleksite si v tozi sait!!!!xaxaxaxaxxaaxaxax......

Кво с видяла?
Всъщност може и да си видяла много...не отричам,не знам на колко си,каква си,колко си живяла...аз съм просто дете,не исскам да казвам,че съм видяла повече от тебе...
Но благодарение на това,че си слаба и красива?
Значи,казваш..виддя неща,които иначе трбяват 7 живота за да ги видиш,и то само с едно отслабване...

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
Това горното май значеше "Отслабнах и си намерих тъпкач, тоест спонсор, тоест заможен приятел и сега имам всичко!"

Май ти си избиваш комплексите. Все пак нормално е - постоянно ти набиват разни работи. Редно е да избиеш нещо.

Не се притеснявай за нас. И ние сме красиви. Ама не сме слаби, ами атлетични.
С първите два реда съм много съгласна

Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
Не се притеснявай за нас. И ние сме красиви. Ама не сме слаби, ами атлетични.
Искаш ли да се хванем на бас, че поне половината момичета, които видят тази тема и могат да си позволят теста, ще отидат там и ще го направят? Защото ние не искаме да сме атлетични, а да сме слаби. Защото момчетата ни искат такива.
Защото момчетата ни искат такива?ахахахахахахахха
...мойте съжаления....
ахахахаха