mili4ka blagodarq ti 4e si se zastapila za men,da na edno mnenie sme ne e nujno da obqsnqva6 na nqkakyv chikidjiq,kak stoqt ne6tata pri normalnite myje i vob6te pri horata,neka ostane v negoviq izmislen svqt kadeto e monika belu4i i da q bogoslovi i da laska bastuna ,prava si taka e majete haresvat slabi jeni,i ot testa az ne stanah klo6tava,a iskam da spodelq 4e tqloto mi prosto stana perfektno za edin mesec,seriozno ne sam meka i uvisnala,zashtoto sam na 25g i ot 6 godi6na treniram leka atletika,prekasnah predi 5 godini no tai kato tqloto mi ima muskulna pamet sled testa se oformi i e unikalno za prav pat sam dovolna ot sebe si!a 4e idiota se 4udi za kakvo da se zaqjda si e negov problem az predlagam pove4e da ne mu otgovarqme,mnogo e typ za da izleznem na edno mnenie,bezmisleno e da mu govorq i obqsnqvam toi e pravolineen tapanar,koito v realniq jivot sam sigurna 4e e unikalna mi6ka i ot tova e kompleksiran qko i tuk namira uteha,kato se 4udi za kakvo da se zaqde,dai mu 6ans da razpuska pone tuk