.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: свършване

свършване

мога ли да свършвам в приятелката си след като пие хапчета против забременяване

Град
    Пловдив

hi

Ami ne znam moje6 li da svar6i6 v prijatelkata si ?

То може ама и кажи, че те хапчета вредят на организма!Не са като да вземаш Витамин С \/
    Away from life!

Град
    Пловдив-София
    той има предвид противозачатъчни, ако не се бъркам... но се пак трябва да ги е приема опрелен период от време( и преди това да се консултира с генеколог какав вид хапчета да са.. )преди секса и все пак не е желателно да сваршваш в нея и що за кеф ти доставя мисълта, че може да станеш татенце
    Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
    Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.

Може защо да не може,но 100 % не е предпазена от забременяване.По добре свършвай навън

Цитирай Първоначално написано от samonervi
    Може защо да не може,но 100 % не е предпазена от забременяване.По добре свършвай навън
    +1

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Ми те попринцип хапчетата се вземат с такава цел за да не се довършваш на чикийка
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    да, можеш. Ако ги пие от първия ден на менструацията си, тя е защитена още веднага. Ако не-първите 7 дни ползвайте презерватив. И все пак-тя да ги пие в точно определен час и да гледа да няма разстройство или да повръща.

as sum na protivoza4atu4ni i s priatelq mi neispolzvame ve4e prezervativi!moje da ne e 100% sigurna kontracepcia no e dokazano po efektivna ot prezervativite! za po4ti 2 godini ne sme imali nikakvi problemi! samo predi da sprete prezervativite se uverete 4e gi e pila pone 2-3 sedmici! \/ \/ \/

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ако ги е почнала в 1-вия ден от менструацията не е нужно чакане. в противен случай опасният период е САМО 7 дни, а не цяла опаковка!

Голям фен
    Свършвай си на воля и не се плаши - хапчетата, ако се вземат редовно, както трябва са си на практика 100% сигурни. Просто производителите нарочно пишат 99,9%, за да нямат повод да ги съдят. Сестра ми от 12 години пие хапчета и още не съм станал вуйчо, така че явно са доста ефективни

Град
    София / Бургас
    Аве как може да питаш такава простотия? Гаджето ти за ко ги пие тея хапчета ако не за да свършваш ти по-спокойно?
    Е ако искаш да си още по-сигурен може да свършваш навън, ама чак толкоз престараване няма голям смисъл.

Можеж естественно,нали за това ги пие!

Цитирай Първоначално написано от cotton candy
    as sum na protivoza4atu4ni i s priatelq mi neispolzvame ve4e prezervativi!moje da ne e 100% sigurna kontracepcia no e dokazano po efektivna ot prezervativite! za po4ti 2 godini ne sme imali nikakvi problemi! samo predi da sprete prezervativite se uverete 4e gi e pila pone 2-3 sedmici! \/ \/ \/
    Късметлий.

Re: hi

Цитирай Първоначално написано от Cvetelina_91
    Ami ne znam moje6 li da svar6i6 v prijatelkata si ?

[img][/img]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си