- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Зарязване???
Хора здравейтеДо ся рядко съм зарязвала момчета щото просто ми е мноо гадно да го прая и винаги късането свършва със скандал
Обаче сега ми трябва спешно да скъсам с едно моче но нз как точно да му го кажа щото е добро момче и не искам да се стига до караници и скандали.Та ако мога да помоля,да ми кажете няколко начина които са по нежни,или и аз нз как да го кажа но да го зарежа без да се караме и без да му е мноо гадно
![]()
Миси предварително
To strive, to seek, to find, and not to yield...
караниците са просто, начин човек да се защити от неприятна за него ситуация... или просто не е надживял детските си години... колкото до теб ами кажи му го директрно в прав текст, кажи му и причината, кажи че неискаш да се карате и искаш да останете приятели и така![]()
Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.
Само недей му казва "Нека си останем приятели.."![]()
Нещо от сорта на "Нека сам решиш дали искаш да поддържаш някакви контакти с мен и след късането." И тем подобни. Ем... Така де. И си искарай причините на яве.![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Кажи му го директрно .. К'во го мислиш толкова ? Щом искаш да скъсаш с него, значи трябва да знаеш как да го направиш. Може да не искаш да става като миналите пъти с караници и т.н., но все пак често се случва и е нормално.. Айде давай пък к'вото стане, все пак ти не искаш да си с негоУспех
~!1912!~
Да го оставиш без да му е гадно..не става.
Но можеш да му кажеш,че искаш да останеш сама,че тои е добро момче(както ти твърдиш) и че е по-добре да си останете приятели,защото смяташ,че ще ви върви повече като такива..и тем подобни
Бъди искрана с него-тва ще е наи-доброто което ще направиш в тази ситуация![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
кажи му ,че просто в този момент имаш нужда от пространство и неможеш д абъдеш с него![]()
Няма начин да не му стане гадно.Ти ще го режеш все пак.Какво очакваш да се кефи ли?Не е нужно да се карате,просто му го кажи с приятелски тон и му кажи, че ще си останете приятели.Не знам как ги режеш тея момчета,че винаги да се стига до скандали....
трудно е ... ама можеш да го убедиш че не сте един за друг или просто да му кажеш че като приятел ти е по-ценен и не искаш да го загубиш .. тривиално е ама все пак .. няма как иначе.
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Misi mnogo na vsi4ki za suvetite i za podkrepata,smqtam utre da govorq s nego o4i v o4i i se nadqvam si4ko da e okMnogo blagodarq pak na si4ki
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Кажи му го директно, без заобиколки, ще го заболи, няма начин(е ако му пука, де). Кажи му защо го късаш, не го оставяй в неведение, глупаво е.
най-добрият начин според мен е да му кажеш директно без заобикалки (естествено като излижиш причини алата балата)
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
няма безболезнено зарязванем приеми, че постъпваш по възможно най - коректния начин и си действай както сметнеш за добре. при всички слуачаи обаче му дължиш обяснение защо точно късате!
Ами, гадно не може да му е, даже и да му е "малко" гадно, защото те харесва, а ще се разделите.Но пък не е задължително всичко да свършва със скандалали.Ако питаш мен това си зависи и от човека, и от ситуацията.