.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...

Зарязване???

Хора здравейте До ся рядко съм зарязвала момчета щото просто ми е мноо гадно да го прая и винаги късането свършва със скандал Обаче сега ми трябва спешно да скъсам с едно моче но нз как точно да му го кажа щото е добро момче и не искам да се стига до караници и скандали.Та ако мога да помоля,да ми кажете няколко начина които са по нежни,или и аз нз как да го кажа но да го зарежа без да се караме и без да му е мноо гадно Миси предварително
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Град
    Пловдив-София
    караниците са просто, начин човек да се защити от неприятна за него ситуация... или просто не е надживял детските си години... колкото до теб ами кажи му го директрно в прав текст, кажи му и причината, кажи че неискаш да се карате и искаш да останете приятели и така
    Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
    Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.

Само недей му казва "Нека си останем приятели.."
    Нещо от сорта на "Нека сам решиш дали искаш да поддържаш някакви контакти с мен и след късането." И тем подобни. Ем... Така де. И си искарай причините на яве.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Кажи му го директрно .. К'во го мислиш толкова ? Щом искаш да скъсаш с него, значи трябва да знаеш как да го направиш. Може да не искаш да става като миналите пъти с караници и т.н., но все пак често се случва и е нормално.. Айде давай пък к'вото стане, все пак ти не искаш да си с него Успех
    ~!1912!~

Да го оставиш без да му е гадно..не става.
    Но можеш да му кажеш,че искаш да останеш сама,че тои е добро момче(както ти твърдиш) и че е по-добре да си останете приятели,защото смяташ,че ще ви върви повече като такива..и тем подобни
    Бъди искрана с него-тва ще е наи-доброто което ще направиш в тази ситуация
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

кажи му ,че просто в този момент имаш нужда от пространство и неможеш д абъдеш с него

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Няма начин да не му стане гадно.Ти ще го режеш все пак.Какво очакваш да се кефи ли?Не е нужно да се карате,просто му го кажи с приятелски тон и му кажи, че ще си останете приятели.Не знам как ги режеш тея момчета,че винаги да се стига до скандали....

трудно е ... ама можеш да го убедиш че не сте един за друг или просто да му кажеш че като приятел ти е по-ценен и не искаш да го загубиш .. тривиално е ама все пак .. няма как иначе.
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

аа дамс кофти ситуация еми моя савет е да му кажеш в о4ите просто мосля 4е по този на4ин би му показала 4е го цениш въпреки вси4ко ина4е ако не ти стиска по skype , s sms ili nz
    p.s. tfa s sms i skype spored mene e hiper tupo i detsko

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Misi mnogo na vsi4ki za suvetite i za podkrepata,smqtam utre da govorq s nego o4i v o4i i se nadqvam si4ko da e ok Mnogo blagodarq pak na si4ki
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Кажи му го директно, без заобиколки, ще го заболи, няма начин(е ако му пука, де). Кажи му защо го късаш, не го оставяй в неведение, глупаво е.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Ne e nujno kasaneto da stava s karanica za ne6to taka 4e napravo pogovori s nego i mu kaji 4e ve4e e iz4eznala onazi lubovna trapka i bi trqbvalo da te razbere...aide Uspeh

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    най-добрият начин според мен е да му кажеш директно без заобикалки (естествено като излижиш причини алата балата)
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Мега фен Аватара на babity
    няма безболезнено зарязванем приеми, че постъпваш по възможно най - коректния начин и си действай както сметнеш за добре. при всички слуачаи обаче му дължиш обяснение защо точно късате!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами, гадно не може да му е, даже и да му е "малко" гадно, защото те харесва, а ще се разделите.Но пък не е задължително всичко да свършва със скандалали.Ако питаш мен това си зависи и от човека, и от ситуацията.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си