- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбвам се лесно...
mamka mu za6to se vliubvam tolkova lesno kakvo da napravq nzili si vyobrazqvam, 4e se vliubvam nz i az kakto to4no da si obqsnq nakoi situacii..
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
ми и аз се чудя как така се влюбих без да разбера кога и сега ми е гадно ,както на теб .Понякога Да може и да си въобразява човек че се е влюбил,но то се усеща..поне при мен знам ,че е исатинска любов..Мислиш всяка секунда за него,всяка дума е за него ,всичко напомня него ...![]()
![]()
mnogo e gadno, az nikogan e sym imal kysmet v liubovta i sega prosto me e strah da se vliubq :{ dano gre6a i prosto e momentno sytoqnie tai kato sym prevyzbuden sigurno..offf mn e typooo![]()
ми то май и момчето ,в което аз съм лудо влюбена нещо го е страх да приеме любовта ,защото мисли че ще го нараня...явно всички момчетат сте такива странни и само мислите някакви сложни неща!!Първоначално написано от bellamy
![]()
Моментно е...Не вярвам да се влюбваш истински толкова често.
vremeto 6te pokaje sa ne mi se misli ve4e
Абе то и при мен има нещо такова,но не вярвам да е истински,това е само моментна тръпкаПървоначално написано от From Hell
![]()
Тва не е любов...Просто са по-силни чувства.
Любовта е различно нещо.Който я изпита я помни за цял живот.Ама и много боли от нея...сЪдбъъъ![]()
Най-тъпото е когато си въобразяваш. Ето аз вече ходя с моя от доста време (е, 2 3 месеца, ама за мене е доста)и вчера даже най-накрая ми каза че ме обича (канеше се от толкова много време), дори и аз му го казах, ама незнам дали наистина го чувствам. Толкова пъти съм искала да му го кажа, но дали ей така от навик с него или от нещо повече..... Много пъти съм искала да му го изкрещя, но незнам някакси имм чувството че го лъжа.Иначе ми е адски готино с него, супер отпуснато(с много малко хора можеш да си така),не издържам вече ако не се чуваме на често, но има едно "НО"...незнам защо![]()
Ест, права си! По принцип се влюбваш тогава когато най-малко очакваш. Може да стане в най-неподходящия човек, но е факт!Първоначално написано от PaMit0
значи влюбването е моментно състояние на човек при което другият ти изглежда съвършен всяка негова дума е истина и е правилна това състояние трае най-много 2-3 месеца (има и исключения) като премине периода на влюбване човек вижда косурите на другият и ако ги приеме и иска да е с него дори и с неговите косури вече може да се нарече любов.
демек ти си в периода на влюбване
П.П.Без безмислени забележки ако някои мисли че греша да отвори някоя психология и да прочете
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Това не е влюбване,а просто превързанос и симпатии към определен човек.
Минават няколко години.Първоначално написано от bellamy
Нараняват те няколко мъже.
Натрупваш опит.
Повярвай,след време няма да се "влюбваш" толкова лесно![]()
Smile!?
Привличане, харесване и увлечение е нормално да ти се случва често, ако нямаш приятелка и в момента не изпитваш любов.Но да се влюбваш толкова често, не мисля...въобразяваш си...Особено, ако това отминава лесно.
...на нас кво ни пука?!Влюбвам се лесно...
това, навярно, се дължи на изключително ниски изисквания към субектите на твоите чувства
в циганин влюбвала ли си се ?
[quote="bellamy"]mamka mu za6to se vliubvam tolkova lesno kakvo da napravq nzili si vyobrazqvam, 4e se vliubvam nz i az kakto to4no da si obqsnq nakoi situacii..
Завиждам ти...
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
ми недей беВлюбвам се лесно...
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
I pri men ponqkoga e taka i kato si haresam nqkoi i posle razbiram 4e tova ne e lubov ami prosto momentno privli4ane![]()
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Любовта е прекалено сложно нещо, за да може да се изживява често. Според мен твоето е увлечение. А и може би всичко идва от възрастта - когато момиченцата са малки, те са привлечени от новото, от непознатото. Успокой се и не взимай толкова навътре нещата.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"