.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

Град
    Сахара

не искам тя да знае за това,за това нека бъдете вие

Лято е...Вървя в гората...Усещам красив, странен аромат...Познат ми е...Но от къде...?!Пътеката ме води до морето...Заставам на брега и топлият вятър нежно ме погалва...Поглеждам небето...Синьо е...Напомня ми на нещо, но не мога да се сетя на какво...!Срещам момиче, което ме целува с горещите си устни...След време и казвам, че я обичам...Странно, скоро тя си заминава, защото всъщност не е било така...Оставам сам, а есента вече е дошла...Вървя без да гледам накъде...Неознати улици ме водят до тихи места...Виждам пейки...И сядам на тях...Усещам, същото познато чувство...Дали някога преди не съм бил тук...Смрачава се...Вятърът вече не е толкова топъл и нежен... Става ми хладно... Усещам страх...Но идва момиче, което ме докосва с топли ръце и ме целува...За миг забравям за страха и си мисля, че вече я обичам...Но не е така...И тя като останалите си тръгва...А аз оставам сам на тази пейка....Оглеждам се и разбирам, че седя на кръстопът... Оказва се, че е вече зима...Вятърът реже лицето ми като с нож...Сякаш се опитва да ме вгидне и изгони...Страха е отново в сърцето ми....Но сега е още по-силен...Прехвърчат ледени сниежинки...Падат върху замръзналата ми кожа и остават там, без да се разтопят...Минава момиче и сяда при мене...Минава второ...После трето и четвърто... Всички те искат да ме целунат и стоплят, но чакат да чуят думите “обичам те”...Само, че аз ги отпращам със студа, който цари в душата ми...Вече не мога да ги лъжа...Преди го правех, защото всяка ми напомняше с нещо на теб...Както лятото с топлината си и есента с болката...Но нищо не успя да ми напомни за тебе, така както зимата...Тя е толкова красива...Красива, колкото бе ти....Никое момиче, не можа да спре времето, както ти го правеше само с един поглед...Както зимата сега го прави, като сковава сърцето ми и то бавно, но болезнено спира да бие...Остава още малко време преди то да се превърне в красиво парче лед, разкъсващо горещата ми душа...Покрай мен продължават да минават разни момичета...Но дори не се спират, защото чуват как сърцето ми със сетни сили крещи твоето име...Да, то чака единствено и само теб...Защото, само ти можеш да го спасиш...Но дали ще има сили да те дочака...Какво ми става...?Вече не чувствам студ, нито болка...Само любов...Чувствам как очите ми се затварят сами и аз бавно заспивам....Виждам как с тебе седиме на тази пейка и си говорим нежни истини...Как се целуваме покрай морето...Как те докосвам за първи път...Гледам те в очите....Само те светят в тъмнината, която цари във съня ми...Само сърцето ми едвам бодува и те чака...Моля те ела...!Моля те!!!.Защото скоро и то ще заспи завинаги със вечния спомен за теб и любовта ми...!Обичам те завинаги!!!8[/i]
    FoReVeR^YouRs
    Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!

Град
    Търново.... Велико Търново
    ся кажи от каде го копира ебааам се........ яко е, ама пич .... живей си живота ве ко сички сте се вманиачили "разби ми сърцето" на мене поне 3 пъти са ми го разбивали - преживява се, преживей го и ти

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Daaa.. Mnogo e krasivo
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Ето това вече е нещо ! РЕСПЕКТ !

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Inside the temple
    А защо не искаш тя да знае?
    When I love, I love.

mn e qko
    ,,,,,,,,,,,,,,,,

krasivo e,dokosva6to dulbko du6ata osven da te pozdravq za tova,ni6to pove4e ne moga da kaja =D>
    I'M READY TO MAKE EVERYONE'S THROATS ACHE..

Marzi ma da go pro4ta ama mi izglejda interesno

Супер фен
    Град
    Панацея
    Е, това е вече нещо, наистина. Ще си го запиша в тетрадката. Аз к0лекционирам такива неща
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

нямам кво да кажа освен, че много красиво е написано....браво за което

Град
    Сахара
    Цитирай Първоначално написано от kael
    ся кажи от каде го копира ебааам се........ яко е, ама пич .... живей си живота ве ко сички сте се вманиачили "разби ми сърцето" на мене поне 3 пъти са ми го разбивали - преживява се, преживей го и ти
    хаха споко бе написах го просто защото понякога имам нужда а не защото някое момиче ми е разбило сърцето...тоест тя го направи ма не ми е за сефте нито за последно пък и е хубаво когато страдаш...в смисъл полезно е

В действителност е много красиво,но бих те посаветвала нещо:продължи напред.Знам,че е трудно и съм наясно,че ти винаги ще я обичаш(поне от това,което прочетох),но ако тя няма същите чуства към теб?Трябва да продължиш напред по един или друг начин,защотото иначе аз на твое място бих откачила!
    Suavemente besa me,que quiero sentir tus labios besando me otra vez!

Град
    ~~~*В*тВоИте*МеЧтИиИ*~~~
    Много е хубаво и тъжничко,направо е разкошно
    ОТМЪЩАВАЙ НА ВРАГОВЕТЕ СИ ЧРЕЗ ЛИЧНИТЕ СИ УСПЕХИ!!!

Наистина много стойностно !!! И аз съм имала мигове на самота и т.н даже и сега и искам да ти покажа нещо което не съм писала аз -написа го един приятел ,който много обичам

Не мога да ти кажа колко много те обичам ...любовта ми е във всяко парченце живот.Не мога да ти кажа колко те ценя,защото ти си всичко красиво на този свят.Не мога да ти кажа колко често мисля за теб,защото ти си в цялото ми съзнание.
    Не мога да ти кажа какво е любов макар сърцето ми да прелива от нея.Не мога да ти кажа какво е тъга,защото ти си моето щастие.Не мога да ти кажа колко те обичам -няма толкова силна дума равна на чувствата ми.
    Мога да ти докажа ,че съществува любов-истинска ,чиста и безупречна.Мога да ти докажа с всяко туптене на сърцето ми ,че ти си единствената му господарка.Мога да заключа вятъра,когато ти е студено.Мога да спра дъжда ,когато поискаш.Мога да подредя дните ти оцветявайки ги в розово ,защото ти си моята светлина.
    Обичам те ....не ме вини за това![/i]

Прекрасно е =D>

Не мога да ти кажа колко много те обичам ...любовта ми е във всяко парченце живот.Не мога да ти кажа колко те ценя,защото ти си всичко красиво на този свят.Не мога да ти кажа колко често мисля за теб,защото ти си в цялото ми съзнание.
    Не мога да ти кажа какво е любов макар сърцето ми да прелива от нея.Не мога да ти кажа какво е тъга,защото ти си моето щастие.Не мога да ти кажа колко те обичам -няма толкова силна дума равна на чувствата ми.
    Мога да ти докажа ,че съществува любов-истинска ,чиста и безупречна.Мога да ти докажа с всяко туптене на сърцето ми ,че ти си единствената му господарка.Мога да заключа вятъра,когато ти е студено.Мога да спра дъжда ,когато поискаш.Мога да подредя дните ти оцветявайки ги в розово ,защото ти си моята светлина.
    Обичам те ....не ме вини за това![/i][/quote]
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Супер фен
    jeni vijdate li kakvo ni pri4inqvate

Град
    (: Русе :)
    прекрасно е =D> =D> =D>
    So free

Strahotno tvorenie!Raz4uvstvah se!

Град
    STARA ZAGORA
    wow tva naistina e mn dobro

Много красиво написано
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

evala pi4 za tva deto si napisal .. a za temata stani kato mene ...az sum bez4uvstvena i vs e OK...nali taka be6e ... uff...
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от kifla
    Наистина много стойностно !!! И аз съм имала мигове на самота и т.н даже и сега и искам да ти покажа нещо което не съм писала аз -написа го един приятел ,който много обичам

Обичам те ....не ме вини за това![/i]
    Това и написаното от автора са страхотни...разплакаха ме

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Много е красиво

naprao me trogna i az iskam na men nqkoi da mi posveti

Град
    Сахара
    не е много хубаво човека държащ химикала или пишещ на клавиатурата да изпита всичко това...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си