.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...

Вече ще дам накъсо покрай Коледа

Знам, че има много теми, изчетох каквото открих... Искам да съм оригинална в подаръка си към приятеля ми, искам да му хареса и да не се залъгвам с това, че би му харесало всичко, което му подаря. Първоначалната идея беше да му взема анорак с група, която харесва, и като открих единствения подходящ, се оказа, че няма номера Другата ми идея беше да му взема някоя много хубава чаша и хубав чай и горещ шоколад, защото обича - така да се сеща за мен, когато не можем да сме заедно през студените дни. Какво ще кажете за това? И ако не ви харесва идеята, какво би било по-хубаво и оригинално?
    Благодаря предварително на всички
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Re: Вече ще дам накъсо покрай Коледа

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    хубава чаша и хубав чай и горещ шоколад, :
    ili po dobre neshto za iadene

Град
    Търново.... Велико Търново
    ще кажа че целия раздел е флоод-нат с такива теми.....

Град
    Цитирай Първоначално написано от kael
    ще кажа че целия раздел е флоод-нат с такива теми.....
    Знам... и за жалост и аз ставам една от стадото, ама сега обиколих половин град и ще откача от умора и стрес...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град

Re: Вече ще дам накъсо покрай Коледа

Цитирай Първоначално написано от _VIP_
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    хубава чаша и хубав чай и горещ шоколад, :
    ili po dobre neshto za iadene
    Е, мислела съм например за бонбони Линд или Мерси... Ама не мга винаги да му подарявам шоколад, а и св. Валентин и 6-те ни месеца наближават, страх ме е за тогава да остана безидейна... Затова питам за тази...

Аз на моя мисля да му взема черна блуза на Адидас или Найк,ама оригинални..събрала съм пари,дано само да попадна на нещо хубаво.
    Нз от каде ми доиде тая хахава идея..ама..
    Абе каквото и да му порадиш,ако е от сърце другото не е важно
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Za6to trq da mu podarqva6 ne6to za piene...6tom misli6 4e 6te mu haresa hubavo no az bih ti predlojila nqkakvo biju na koeto pi6e tvoite ime primerno

Леле, наистина е голям ужас покрай Коледа с тези подаръци. Това, което си измислила не е лощо като идея - може дори да поръъчаш в някое фото студио чаша с ваша сниимка - виждала съм на доста места да правят такива

Супер фен
    Град
    Мбабане
    не му подарявай нищо
    със сигурност ще бъде изненадан

Град
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    не му подарявай нищо
    аватара е жесток спуках си гъза от смях като го видях

Мега фен Аватара на babity
    не му подарявай нищо
    не бъди убеден! моя нищо няма да получи, ама няма да е изненадан! ако искаш и бас може да хванем!

Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Коледа........Подаръци.......Стр сиране......Любов........
    Немога да ви разбера,що за хора сте и никога не бих ви разбрал!
    Знаете ли,че за изключително много хора,няма коледа?Знаете ли,че за някои няма дори подаръци?Изобщо замисляли ли сте се за това,което става около вас?Знаете ли,че за повечето хора няма любов?Знаете ли,че някои хора не копуват подаръци,по една единствена причина-НЯМА НА КОЙ ДА ГИ ПОДАРЯТ!Нима за вас е важен един празник?Ден като всички останали...Ден,който идва и си отива!Изобщо наясно ли сте какво представлява шибаната любов?Малко помощ от моя страна...Любовта НЕ е материална!!!Копувате подарък,подарявате го........и с каква цел?Той/Тя да ви обикне повече?Спазвате традицията около коледа?Единственото,което е достатъчно за вас и вашите гаджета е,че се обичате и,че сте заедно!Някой хора и това си нямат!
    Да питаш за подарък във форум е толкова глупаво,колкото да се хвърлиш от самолет без парашут!Ако някой от вас подари нещо,което е предложено от този форум,доста бърка!
    Това няма да е подаръка от вашето сърце,това ще е подаръка избран от форума!
    Честито!Току що влезнахте в списъка ми с морално изостанали индивиди!
    Аз подарявам подаръци, защото обичам хората, на окито ги подарявам - Коледа е просто един добър повод. Подарявала съм подарък и без повод и то не на гаджето си. Просто влязох в един магази, вивях нещо, което реших, че ще хареса на брат ми и му го купих. Защото го обичам и ми харесва да го правя щастлив. За мен това е идеята на подаръците - да направищ щастлив скъп човек.

Град
    Цитирай Първоначално написано от babity
    не му подарявай нищо
    не бъди убеден! моя нищо няма да получи, ама няма да е изненадан! ако искаш и бас може да хванем!
    млъквай сега не ми го натяквай

Фен
    Град
    В мечтите и спомените
    чашата е повече от добра идея
    даже бих казал страхотна - с това с горещия шоколад

ти си на ход ;р
    Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
    Вълкът никога не се оглежда на зад.
    Вие виждате онова, в което сте убедени.
    Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.

Град
    sofiq
    mm 6te ne se razplatite v natura :P
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    На мен идеята за чашката ми допада. Много сладко.
    Една приятелка е гледала по едно предаване оригинален подарък за гаджето. Правиш 365 листчета с късметчета - щастие, любов, търпенние, надежда... завиваш ги в свитъчета, като може да пъхаш всяко листче в малко цилинтърче от сламка, за да се задържа във формата на свитъче. След това правиш и една красива кутийка, в която слагаш свитъчетата. Целта на подаръка е, всеки ден от годината твоя приятел да си тегли по едно късметче. Мисля, че това е интресно ако си творческа личност и направиш кутийката красива. разбира се зависи и от момчето. Все пак ти го познаваш и можеш (предолагам) да прецениш дали ще оцени такъв символичен подарък.
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Град
    София-град
    Извинявай много но това е много сериозна тема. Положението е безизходно. Няма начин да се справиш.Само не си прерязвай вените! \/
    Mad

Град
    Цитирай Първоначално написано от hacshepsut
    Извинявай много но това е много сериозна тема. Положението е безизходно. Няма начин да се справиш.Само не си прерязвай вените! \/
    Да ти имам и хумора...

Град
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Коледа........Подаръци.......Стр сиране......Любов........
    Немога да ви разбера,що за хора сте и никога не бих ви разбрал!
    Знаете ли,че за изключително много хора,няма коледа?Знаете ли,че за някои няма дори подаръци?Изобщо замисляли ли сте се за това,което става около вас?Знаете ли,че за повечето хора няма любов?Знаете ли,че някои хора не копуват подаръци,по една единствена причина-НЯМА НА КОЙ ДА ГИ ПОДАРЯТ!Нима за вас е важен един празник?Ден като всички останали...Ден,който идва и си отива!Изобщо наясно ли сте какво представлява шибаната любов?Малко помощ от моя страна...Любовта НЕ е материална!!!Копувате подарък,подарявате го........и с каква цел?Той/Тя да ви обикне повече?Спазвате традицията около коледа?Единственото,което е достатъчно за вас и вашите гаджета е,че се обичате и,че сте заедно!Някой хора и това си нямат!
    Да питаш за подарък във форум е толкова глупаво,колкото да се хвърлиш от самолет без парашут!Ако някой от вас подари нещо,което е предложено от този форум,доста бърка!
    Това няма да е подаръка от вашето сърце,това ще е подаръка избран от форума!
    Честито!Току що влезнахте в списъка ми с морално изостанали индивиди!
    Аз не искам да ми избират подарък... Просто искам да питам и някой безпристрастен за мнението му относно това, което съм избрала... Иначе имам други идеи, но просто не стават за Коледа специално.
    Не желая да купувам подарък, за да накарам някого да ме обича така. Сама знам, че любов не може да се купи с пари и с материални подаръци. Знам също, че за него ще му бъде хубаво да сме заедно на този ден, но след като знам, че сме заедно всеки ден, не искам да се слива с обикновеното. И понеже човек не може всеки път да покаже чувствата си, просто искам и с подарък да мога да подскажа какво изпитвам на любимото момче.

Мега фен Аватара на koalka
    Идеята ти е супер, според мен.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Evil`Brunette
    На мен идеята за чашката ми допада. Много сладко.
    Една приятелка е гледала по едно предаване оригинален подарък за гаджето. Правиш 365 листчета с късметчета - щастие, любов, търпенние, надежда... завиваш ги в свитъчета, като може да пъхаш всяко листче в малко цилинтърче от сламка, за да се задържа във формата на свитъче. След това правиш и една красива кутийка, в която слагаш свитъчетата. Целта на подаръка е, всеки ден от годината твоя приятел да си тегли по едно късметче. Мисля, че това е интресно ако си творческа личност и направиш кутийката красива. разбира се зависи и от момчето. Все пак ти го познаваш и можеш (предолагам) да прецениш дали ще оцени такъв символичен подарък.
    О,О 'РУЛЗ'

Аз на моя съм, решила за бъзик да му взема първо един биберон защото все си викаме бебче,бебок,бебе и такива и тоя беберон ще го сложа в мнннн кутии и мннн опаковки да стане един грамаден подарък и като го отваря да излезе само едно беберонче накрая Пък след тфа ше му дам истинския подарък...сребърна обица и нещо др тр да измисля до утре

Град
    Ами взех му към дугото и книга на Тери Пратчет, той му е голям фен, ама няма много книги... За жалост 30 лв. ми стигнаха само за 1 след другите неща :/

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И на мен изборът на подаръци ми е бил винаги сложен. Още повече, че в началото доста сгафвах с тази част...............Сега съм му взела нещо, но след вторник ще видим дали ще му хареса!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си