.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Град
    In Hell

Агресивен?!

Здравейте!Аз съм на 16,а гаджето ми е на 18.Та проблема ми е-той иска да правим секс,но на мен ще ми е за първи път с него.А негова бивша приятелка ми каза че бил адски агресивен по време на секс-шамари,обиди,всякви удари.Той продължава да настоява и не знам какво да правя

.

Ако бях на твое място при това,което съм чула никога не бих се навила.Егати удари,убиди той да не е животно бе?

moje da ti e kazala tezi ne6ta za6toto revnuva i iska da te stresne za da nego pravi6 s nego! a moje i toi da e bil takuv s neq, no s teb da e razli4no.pogovorete si s nego dvamata i mu kaji kak si go predstavq6 purvia ti put.vij toi dali 6te se saglasi ili ne, 6te si proli4i i po izrajenieto mu ako ne6to ne mu se haresvat tvoite idei!
    uspeh \/

Град
    В СъниЩаТа тИ ..
    поговори с него че ще ти е за първи път и го помоли да бъде мн нежен,ако наистина те обича не вярвам да ти откаже ! и аз не бих се навила да правя секс с някой който ще ме удря и обижда през цялото време ... няма да е мн възбуждащо

Re: .

Цитирай Първоначално написано от teengirl_92
    Ако бях на твое място при това,което съм чула никога не бих се навила.Егати удари,убиди той да не е животно бе?
    хаха..а представяш ли си..някои това ги възбужда..
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

От къде знаеш че бившата му приятелка не те лъже?Той е твое гадже и ти трябва да го познаваш най-добре.Според мен трябва да поговориш с него и ако има нещо той сам ще се издаде.А ако наистина е такъв,който те бие и те обижда,то бягай далеч от него - има и други момчета на тая планета.Успех!!!

Град
    In Hell
    Ами мислила съм за това че бившата може да ме лъже.Но не знам.Понякога когато се натискаме ме притиска много силно или пък започва да стиска гърдите и задника ми толкова силно,че понякога са ми оставали и синини.Два-три пъти ме е удрял.може да е преувеличила тая но не знам.Предполагам че наистина трябва да говоря с него.благодаря!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Той те удря, а ти още си с него.......Имаш ли достойнство? Как позволяваш това? Мен ако питаш не секс, а раздяла трябва да получи.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Той те удря, а ти още си с него.......Имаш ли достойнство? Как позволяваш това? Мен ако питаш не секс, а раздяла трябва да получи.
    Подкрепям Кремчето, как си допуснала такова нещо

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от airy
    Ами мислила съм за това че бившата може да ме лъже.Но не знам.Понякога когато се натискаме ме притиска много силно или пък започва да стиска гърдите и задника ми толкова силно,че понякога са ми оставали и синини.Два-три пъти ме е удрял.може да е преувеличила тая но не знам.Предполагам че наистина трябва да говоря с него.благодаря!
    udrql te e ???
    az ne bih si imala poveche nishto obshto s momche , koeto se usmeli da me udari ... moje bi tova ne ti prechi na teb ... az bih go otrqzala vednaga , shtom si pozvoli takova neshto , no vse pak da govorish otstrani e nai-lesno .za tova i az te syvetvam da pogovorish s nego ne samo za 1q pyt a az agresivnostta mu poprincip
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Колкото и да е странно-и аз я подкерпям! =D>
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

моят съвет е да изчакаш със секса с този човек, покажи му, че ако те удари още веднъж, може да няма следващ път. Не му позволявай такова отношение, защото може и по-далече да стигне.
    SMILE FOR ME NOW

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от nofi
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Колкото и да е странно-и аз я подкерпям! =D>
    Аз също! Небих била с такъв който ми причинява болка... тфа неможе да стане

Цитирай Първоначално написано от JuS7^YourS
    моят съвет е да изчакаш със секса с този човек, покажи му, че ако те удари още веднъж, може да няма следващ път. Не му позволявай такова отношение, защото може и по-далече да стигне.
    Защо трябва да чака да има следващ път...?! Иии да,подкрепям кремчето

Аз пък ти казвам,че съм била с него и е мн нежен.Ти какво ще направиш?Защо не му кажеш какво са ти казали и кажи ,че такъв секс не ти допада.И ще е мн тъпо ако е вярно и те удари-това не го допускай.Ама не знае човек на кой да вярва затова убеди се сама.Ама първо си помисли дали си струва да се отдадеш на някой на който вече нямаш доверие и има ли смисъл.Мисли преди да прави нещо

Град
    varna
    s moq priqtel sme pravili tova s 6amar4etata no samo za 6outo. ina4e ako posmee da me udari(naseriozno) prosto nqma da ima vtora vazmojnost da go napravi,za6toto pove4e nqma da me vidi, kolkoto i da go obi4am.

ako e vqrno tova za 6amarite kogato go pravi...po-dobre go ostavi

От колко време ходите?От скоро предполагам,а не можеш да легнеш с човек,в когото не си сигурна,именно защото не знаеш дали ще зачита твоите желания.
    Имайки предвид какво е казала бившата си имай едно на ум.

az bih go zarqzala no ti si re6ava6

Град
    sofia kopele
    UdrQl Te e I oShte Si s Nego wewe MoQ ako me udari Po dobre Da zabravi za men I az podkrepqm krem4eto ne mislq 4e 4oveka koito te obi4a i koito ti obi4a6 trqbva da ti pri4inqva bolka !!! ааааа бившата може да те лъже дам наистина поговорете си първо обясни му вси4ки не6та и които искаш и виж как 6те реагира ако е зле по добре и не го търси тогава а ако те разбере тогава се радвай 4е е готов на това за теб аре мацка късмет от мен

късмет4е
    Има ли смисъл като няма значение

Re: Агресивен?!

Здравейте!Аз съм на 16,а гаджето ми е на 18.Та проблема ми е-той иска да правим секс,но на мен ще ми е за първи път с него.А негова бивша приятелка ми каза че бил адски агресивен по време на секс-шамари,обиди,всякви удари.Той продължава да настоява и не знам какво да правя
    Страх те е значи ама иначе си седиш с него.Или може би обичаш да се страхуваш?И ако те удари какво?Ами и ти ще го удариш естествено,толкова е просто,логично и нормално!Ако те обижда...ами ти да не би да не можеш?Ако тръгне пак да те удря....казваш му,че ще го съдиш за изнасилване и няма как да се отърве и т.н. и т.н.,или го тряскаш с най-близкия здрав предмет....варианти мн мога да ти измисля.Просто бъди и ти гадна.Ако можеш дори и повече

ей ей ей чакайте, тя каза че е удрял бившата му ПО ВРЕМЕ на секс, не е споменала, че е удрял нея

Към авторката - мацка, виж колко може да се вярва на бившата му, виж дали той не търси само секс от теб, ок? отговорите са в теб, просто го погледни от някаква различна гледна точка... Хайде успех и не се давай!
    [img][/img]

Град
    София
    Абееее момичето никъде не е написало,че я е удрял...кви са тия глупости.
    Говори си с него, кажи му кво си разбрала и че не приемаш подобен вид секс. Толкова е просто
    Smile!?

Аз не съм девствена и пак няма да позволя по време на секс да ме удря, с изключение на местата, на които ми харесва. Извън секса просто...нямам думи. 'Баси любовта.

И момичето е написало, че я е удрял няколко пъти. А и той определено е свиня. Дори да не става въпрос за бой, когато човек не е наясно с предпочитанията на партньора, е логично да кара леко и да говори с другия...или поне да наблюдава реакциите му и да се съборазява с тях...ако не му е само за ебането.

Re: Агресивен?!

Най-вероятно дори да е така, преди да решите да правите секс подпитай го дали е истина това. Ако отвърне да и не е психопат би трябвало да се допита и до твоето мнение. И все пак не се шашкай толкова. Нашият секс е къде-къде по-агресивен и съм много доволна. Някои хора се увличат по алтернативната сексуалност. Нищо не пречи да експерементираш с някой много лек шамар, за да видиш как ще ти подейства. Успех.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си