.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    prati go na men,az si umiram nqkoi da me shlqpa po malkoto,bqlo zadniche.

Цитирай Първоначално написано от sexy_ebliva_15
    prati go na men,az si umiram nqkoi da me shlqpa po malkoto,bqlo zadniche.
    Аз мога да те шляпам, ама кръвоизливи да ти оставя Само стани пълнолетна, че да не ме осъдиш за педофилия

Nqma da si pyrviq,koito da e pylnoleten i da me shlqpa..kym tqh imam samo dobri chuvstva,zatova,ako iskash dai skype,da se ugovorim . .

Nqma da si pyrviq,koito da e pylnoleten i da me shlqpa..kym tqh imam samo dobri chuvstva,zatova,ako iskash dai skype,da se ugovorim . .
    Момиче съм, за съжаление хетеросексуално. Но не пропускам хубав бой

Nito puk az.

Нещо друго освен шляпането влече ли те? Може да споделим малко опит

Dammmm..

Liubimoto mi e da si zashtipvam zyrnata na gyrdite sys projinkite na zakachalkite..i da slagam edna veriga v kraq na zakachalkata,za da moje priqtelq mi da q dyrpa,ako ne si izpylnqvam dobre zadyljeniqta..kato q drypne,zapochvam da se staraq poveche,i se vyzbujdam adski mnogo che toi ima kontrol nad men.

Dammmm..

Liubimoto mi e da si zashtipvam zyrnata na gyrdite sys projinkite na zakachalkite..i da slagam edna veriga v kraq na zakachalkata,za da moje priqtelq mi da q dyrpa,ako ne si izpylnqvam dobre zadyljeniqta..kato q drypne,zapochvam da se staraq poveche,i se vyzbujdam adski mnogo che toi ima kontrol nad men.

И аз имам такива щипки, много ги обичам. Имам и каишка, купичка, камшик, много въжета, белезници, гаг, и доста изолирбанд за гагване и превързване на очите..

i si vanilla?

az nqmam vyjeta naprimer,predpochitam sateneni vryvchici,prodavat gi v kinkaleriite,prosto po-dobre se vpivat v rychete,i boli poveche..s vyjetta e meko i udobno.

Град
    Пловдив/Фитнес Клуб Масъл Арт
    е както казаха и другите бившата му приятелка може да лъже бе

Lord Give Me A Sign

Цитирай Първоначално написано от bebe_zaiche
    Dammmm..

И аз имам такива щипки, много ги обичам. Имам и каишка, купичка, камшик, много въжета, белезници, гаг, и доста изолирбанд за гагване и превързване на очите..
    евала а той подхвърля ли ти 4ат пат и тенис топки...а после кой бил най-добрия приятел на човека а?

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от airy
    Ами мислила съм за това че бившата може да ме лъже.Но не знам.Понякога когато се натискаме ме притиска много силно или пък започва да стиска гърдите и задника ми толкова силно,че понякога са ми оставали и синини.Два-три пъти ме е удрял.може да е преувеличила тая но не знам.Предполагам че наистина трябва да говоря с него.благодаря!

tuka kazva , che q e udrql !!!
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Деца, аз съм ванила, използвайте правилно термините.

OOOO da!!! DAI MI NOMERA MU!!!
    "PLQAAS"
    "ZASHTO ME BIESH BE GOSHO???"
    "KAK SHTA BIQ MA?? TOVA E SADO MAZO"
    "AA-A DOBRE!"

Голям фен Аватара на Devilka
    Наистина е възможно бившата му да те лъже - от ревност. В какви отношения сте с нея?

Град
    РЮАР

Re: Агресивен?!

Цитирай Първоначално написано от airy
    Здравейте!Аз съм на 16,а гаджето ми е на 18.Та проблема ми е-той иска да правим секс,но на мен ще ми е за първи път с него.А негова бивша приятелка ми каза че бил адски агресивен по време на секс-шамари,обиди,всякви удари.Той продължава да настоява и не знам какво да правя
    Епа правете секс ама му зав1ржи р1цете и краката да не рита и да не удря... и готово... да ти е мирна главицата... а ако се отв1рже трепай го и ти...

скубание... шамари... ритници ... тупаници .. е те тва е ЗДРАВ секс .. ама наистина здрав лелее тоя секс ли иска да прави или иска да участва в кеча ... а иначе другияя вариант е тая другата да лъже но никой от нас не може да каже кое е вярното
    Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!
    А. Хитлер

Град
    София най-голямото село в БГ

Re: .

Цитирай Първоначално написано от _BoSSy_
    Цитирай Първоначално написано от teengirl_92
    Ако бях на твое място при това,което съм чула никога не бих се навила.Егати удари,убиди той да не е животно бе?
    хаха..а представяш ли си..някои това ги възбужда..
    predstavqm si..

i si vanilla?

az nqmam vyjeta naprimer,predpochitam sateneni vryvchici,prodavat gi v kinkaleriite,prosto po-dobre se vpivat v rychete,i boli poveche..s vyjetta e meko i udobno.
    Не съм ванила. С моя приятел имаме прекрасна, пълноценна БДСМ връзка. Не само секс, но самата ни връзка е такава. А лично аз предпочитам дебели въжета, тъй като той обича дооооста да стяга въжетата и се е случвало да нямам абсолютно никаква чувствителност и подвижност в ръцете от лактите надолу и ме е страх от некроза на пръстите. Може би просто съм почитателка на по-екстремните връзвания

Цитирай Първоначално написано от minava6t 4i4ko :)
    Цитирай Първоначално написано от bebe_zaiche
    Dammmm..

евала а той подхвърля ли ти 4ат пат и тенис топки...а после кой бил най-добрия приятел на човека а?
    Оф, я млък :Р

Глей ся ако те бие докато правите секс бии го и ти къф ти е проблема не мога да разбера

Ami az ne bil probvala.Obi4am agresiqta no v dopistimi granici i to samo s priqtelq si

Мега фен Аватара на amatorium
    S grub muj da se otvarqsh spored men nqma da ti ostane dobur spomen. Edinstvenoto predimstvo, za koeto se seshtam e che defloraciqta nqma da trae mnogo dulgo. Dva shamara i hoppa - zaicheto izkochi Samo da ne se okaje ot tiq deto hem biqt, hem eb*at qko, che moje neshtata zle da stanat. Nai-dobre porazpitai povechko za toq momuk predi da si zavresh dupeto v shepata mu
    Eating isn't cheating - Arnold

бахти..изобщо какво правиш с него ? Той трябва да е много нежен с теб щом ще ти е за пръж път..като гледам той едвали ще успее..или говори с него или го разкарай..но ако питаш мен : 2рото ..

Обужавам агресивните мъже.
    Но щом теб това те плаши,поговори с него. Те тея бившите друга работа,освен с глупости да се занимават,нямат.
    А ако решиш въпреки всичко да си направиш сефтето с него,приготви си за всеки случай камшик или бокс
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си