- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Агресивен?!
prati go na men,az si umiram nqkoi da me shlqpa po malkoto,bqlo zadniche.![]()
Аз мога да те шляпам, ама кръвоизливи да ти оставяПървоначално написано от sexy_ebliva_15
Само стани пълнолетна, че да не ме осъдиш за педофилия
![]()
Nqma da si pyrviq,koito da e pylnoleten i da me shlqpa..kym tqh imam samo dobri chuvstva,zatova,ako iskash dai skype,da se ugovorim ..
Момиче съм, за съжаление хетеросексуално. Но не пропускам хубав бойПървоначално написано от sexy_ebliva_15
![]()
Първоначално написано от sexy_ebliva_15
Нещо друго освен шляпането влече ли те? Може да споделим малко опит![]()
Dammmm..
Liubimoto mi e da si zashtipvam zyrnata na gyrdite sys projinkite na zakachalkite..i da slagam edna veriga v kraq na zakachalkata,za da moje priqtelq mi da q dyrpa,ako ne si izpylnqvam dobre zadyljeniqta..kato q drypne,zapochvam da se staraq poveche,i se vyzbujdam adski mnogo che toi ima kontrol nad men.
![]()
И аз имам такива щипки, много ги обичам. Имам и каишка, купичка, камшик, много въжета, белезници, гаг, и доста изолирбанд за гагване и превързване на очите..Първоначално написано от sexy_ebliva_15
![]()
i si vanilla?
az nqmam vyjeta naprimer,predpochitam sateneni vryvchici,prodavat gi v kinkaleriite,prosto po-dobre se vpivat v rychete,i boli poveche..s vyjetta e meko i udobno.
е както казаха и другите бившата му приятелка може да лъже бе
Lord Give Me A Sign
Първоначално написано от bebe_zaiche
евала а той подхвърля ли ти 4ат пат и тенис топки...а после кой бил най-добрия приятел на човека а?
![]()
Първоначално написано от airy
tuka kazva , che q e udrql !!!
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
OOOO da!!! DAI MI NOMERA MU!!!
"PLQAAS"
"ZASHTO ME BIESH BE GOSHO???"
"KAK SHTA BIQ MA?? TOVA E SADO MAZO"
"AA-A DOBRE!"
![]()
Наистина е възможно бившата му да те лъже - от ревност. В какви отношения сте с нея?
Епа правете секс ама му зав1ржи р1цете и краката да не рита и да не удря... и готово... да ти е мирна главицата... а ако се отв1рже трепай го и ти...Първоначално написано от airy
скубание... шамари... ритници ... тупаници .. е те тва е ЗДРАВ секс .. ама наистина здрав![]()
![]()
![]()
![]()
лелее тоя секс ли иска да прави или иска да участва в кеча ... а иначе другияя вариант е тая другата да лъже
но никой от нас не може да каже кое е вярното
![]()
Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!
А. Хитлер
predstavqm si..Първоначално написано от _BoSSy_
![]()
Не съм ванила. С моя приятел имаме прекрасна, пълноценна БДСМ връзка. Не само секс, но самата ни връзка е такава. А лично аз предпочитам дебели въжета, тъй като той обича дооооста да стяга въжетата и се е случвало да нямам абсолютно никаква чувствителност и подвижност в ръцете от лактите надолу и ме е страх от некроза на пръстите. Може би просто съм почитателка на по-екстремните връзванияПървоначално написано от sexy_ebliva_15
![]()
Глей ся ако те бие докато правите секс бии го и ти къф ти е проблема не мога да разбера
Ami az ne bil probvala.Obi4am agresiqta no v dopistimi granici i to samo s priqtelq si![]()
S grub muj da se otvarqsh spored men nqma da ti ostane dobur spomen. Edinstvenoto predimstvo, za koeto se seshtam e che defloraciqta nqma da trae mnogo dulgo. Dva shamara i hoppa - zaicheto izkochiSamo da ne se okaje ot tiq deto hem biqt, hem eb*at qko, che moje neshtata zle da stanat. Nai-dobre porazpitai povechko za toq momuk predi da si zavresh dupeto v shepata mu
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
бахти..изобщо какво правиш с него ? Той трябва да е много нежен с теб щом ще ти е за пръж път..като гледам той едвали ще успее..или говори с него или го разкарай..но ако питаш мен : 2рото ..
Обужавам агресивните мъже.![]()
![]()
Но щом теб това те плаши,поговори с него. Те тея бившите друга работа,освен с глупости да се занимават,нямат.
А ако решиш въпреки всичко да си направиш сефтето с него,приготви си за всеки случай камшик или бокс![]()
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!