.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Пухче??

Пухче??

Някои знае ли от каде да си купя от онези пухчета които се слагат по GSM-мите???Обиколих доста магазини в Пловдив,но никаде няма...Моля ви ако някои има такова(и го е взел от Пловдив)да ми каже от каде
    Da oBiчAш MojE da E NAI-KrAsiVotO чuVstvO,nO Da NakArAш nЯkoi Da tE ObIчa-ToVa E IZKUSTVO!!

zavisi za kvi puh4eta govori6
    1.ako e puheno kaluf4e v halite na 2 etaj ima6e predi 2 sedmici nqkude
    2.ako e takava vruzka/ukrasa taka da go kajem/ - mi ako zn kude se namira magazin slun4evi lu4i v ki4uka do nego ima edin maluk turgovski centur - tam ima
    nadqvam se da sum pomognala

мм да за вразка (украса) говоря можеш лии горе доло да ми кажеш каде е този магазин или някои друг около него да се сетя плсс
    Da oBiчAш MojE da E NAI-KrAsiVotO чuVstvO,nO Da NakArAш nЯkoi Da tE ObIчa-ToVa E IZKUSTVO!!

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Oriqna
    мм да за вразка (украса) говоря можеш лии горе доло да ми кажеш каде е този магазин или някои друг около него да се сетя плсс
    "Слънчеви лъчи" е до пазара в Кичука,ама не събота пазара,а онзи пазар,до пицария Верди.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Цитирай Първоначално написано от Oriqna
    "Слънчеви лъчи" е до пазара в Кичука,ама не събота пазара,а онзи пазар,до пицария Верди.
    Тая пицария не бачка събота и неделя, а "Слънчеви лъчи" е най-тъпия магазин на земята, с още по-тъпите торти

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Пхах, не знам дали ще ти помогне, но майка ми си сви от една парфюмерия пухчето от парфюма на Наоми Кембъл Парфюмът е гаден, ама пухчето е хипер яко. Ако никъде другаде не си намериш - пробвай това

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си