- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момичета, кажете си честно
забелязал съм че всички момичета обясняват колко е важно момчето да ги обича, да е умно и забавно и т.н., ибаче винаги се хващат с най-големите нещастници, такива които се напиват и повръщат цяла нощт, ходят по улицата и плюят, хранят се като свине, не поддържат никаква лична хигиена, тъпи са като галоши и третират гаджетата си като крайпътни феички (курви).
кажете си честно, наистина ли всички момичета харесват боклуците повече от свестните момчета?
Абсурд е да харесам такова момче.По простата причина, че само държанието му към мен би ме отблъснало.Посочил си крайности.![]()
Различни хора - различни възгледи.
М/д аз съм от свестните момчета и забелязвам същата простотия от даскалото ми боклуците(е аз също съм до една степен) но не пуша нито да пия а и уча но на мен не ми обръщат чак такова внимание отколкото на един пълен боклук![]()
Не мисля, че типовете момчета имат нещо общо с държанието или обличането на едно момиче, които я обособяват като "кифла".
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
ето ти 1 дефиниция за кифла: "не-много-свяатно-момиче, което си пада по много-не-много-свестни-момчета, държи се като горепосочените момчета и всички яя възприемат като к**ва"Не мисля, че типовете момчета имат нещо общо с държанието или обличането на едно момиче, които я обособяват като "кифла".
ако имаш по-добро заповядай.
аз се предполага да съм в елитно училище. резултатът е че момичетата просто си търсят простаци от други училища...
vij bishop pove4eto momi4eta ne sa kurvi.rabotata e tam 4e za obiknovennite momi4eta ne se puskat sluhove.pomisli si 4uval li si v u4ili6te za nqkoe momi4e s1s seriozna vr1zka i tn.ne!a setga si pomisli za kolko k***i si 4uval.i ot tam tr1gvat i sluhovete 4e momi4etata si padat po prostaci!
Не , аз не съм такава... момчета като мойта любоф многоо рядко се срещат в това съм 100% сигурна![]()
![]()
познавам мн. свестни момичета, които си падат по простациvij bishop pove4eto momi4eta ne sa kurvi.rabotata e tam 4e za obiknovennite momi4eta ne se puskat sluhove.pomisli si 4uval li si v u4ili6te za nqkoe momi4e s1s seriozna vr1zka i tn.ne!a setga si pomisli za kolko k***i si 4uval.i ot tam tr1gvat i sluhovete 4e momi4etata si padat po prostaci!
хайде да не се лъжем, много хубав простак винаги е за предпочитане пред свестния приятел
И аз съм забелязала тази тенденция на последък че някои красиви момичета ходят с простаци но това е така,защото тези момичета може да са красиви но са кухи в главата,защото лично аз немога да си обясня как едно себеуважаващо се момиче би се захванало с по-горе изброените индивиди...просто едните са си слабоумнички а останалите са комплексирани курветини,които си мислят че като всяко второ момче в даскалото ги е клатило е голяма гордост и че са много желани...но все пак смятам че все още има красиви и умни момичета явно не си попаднал на такивааз лично харесвам свестни момчета които наистина държат на мен и до себе си имам точно едно такова
![]()
Ем не в грешка си не всички момичета харесвата такива момчета просто всеки има различен вкус.Аз лично не бих харесала такова момче,но все пак това си е поето лично мнение и не го налагам на никои.Въпрос на вкус и личен избор на всеки е дали ще харесва такъв тип момчета.
ОТМЪЩАВАЙ НА ВРАГОВЕТЕ СИ ЧРЕЗ ЛИЧНИТЕ СИ УСПЕХИ!!!
Не съм от тези момичета,който търпяТ тормоза от гаджето си...тва ще ме побърка... вярно ходиХ с подобен(смис...пиеше,ходеше по чуждо)..но не издържаХх...омрЪзнами вс това ..повече няма да повторя грешката си
![]()
Shh be quiet, you might piss somebody off Like me motherf**ker, you've been at it for too long While you feed off others insecurities You stand in front of me and bite the hand that feeds
защо тука няма някое момиче, което да си каже - "Да! Аз харесвам простаци..." ?
![]()
не знам... аз не се имам за кифла, но определено често ми се случва да си имам вземане даване с такива момчета. не, че умишлено ги подбирам, но обикновено те много си падат по мен, просто защото смятам, че всеки човек заслужава да бъде обичан и ме боли като виждам такива хора, които се държат така отвратително просто защото не знаят какво е някой да се държи мило с тях...
пък и си има някаква романтика в това да се опитваш да спасиш такъв "боклук" и да се опиташ да направиш от него човек...
Две неща имам на земята - любовта и свободата.
Живота безвъзвратно дал бих за любов,
любовта да дам за свободата съм готов!
podkrepqm s dve ryce
това,че ти си срещал не значи,че всички са такива аз пък предпочитам да съм без гадже отколкото с такова
ti izkara po -golqmata 4ast ot mujete urodi, no naistina pove4eto momi4eta si padat po ` lo6ite mom4eta`(muje) , nqma ni6to lo6o v tova na dadena vyzrast mom4etata (mladite muje) da sa po-haoti4ni i neseriozni , stiga tova da ne produlji prekaleno dulgo. No za li4nata higiena plueneto ... ami mom4eto moje da e bokluk , da ne e , i pak da ima elementarna kultura...
за свесните момичета определението е "кучки", защото не се връзват на глупостите на такива момчета.
а относно тези свестни, които ти описваш - те са по-скоро заблудени. Мислят си, че 1вият човек обърнал им внимание ги обича и е принца на белия кон. Или просто им липсва самочувствие. Имам позната, която ходи с такъв (при това турчин) вече година и половина и родителите й са се отказали вече да я убеждават, както и всички от познатите й. Бяхме на 1 рожден ден и те дойдоха 2мата и тоя пич за цяла вечер просто нямаше момиче, на което да не се натиска, включително и на приятелките на гаджето си, а тя беше там и просто стоеше безучастно. И причината да трае всичко - мисли, че е грозна и никой друг няма да я хареса.
Колкото до мен - обичам човекът до мен да е мъж на място, да не се оставя да си играят с него и като тряя да се реши нещо да не ми каже - "ми милоо такоаа реши тиии..." .... или нещо ако го ядосам да имам чувството, че всеки момент ще стане и ще ми залепи 1 шамар. Но такива волности-абсурд. Нещата, които най-много презирам са изневярата и лъжата.![]()
Момичетата се връзват с такива, защото онези се правят на голямата работа, така събират вниманието на другите, а т. нар. фешънки си търсят само повече популярност да показват, че тати има парички, с плъзналите навсякъде големи очила, диадемката и буФналата коса...
Аз не съм такава. Най-малкото, не се водя така по модата - имам си собствен стил, не ми е нужнода гледам от другите и да се правя на тях. Освен това поведението, което ми описа, само ме отвращава. И наистина, предпочитам да съм си сама, отколкото да правя опити да ми пука за някой, на когото не му дреме на оная работа за мен и за това как бих се почувствала, ако се направи на свиня като се напие и с поведение. Да не говорим, че аз лично бих предпочела някой с по-зряло мислене, защото дори 16 да е малка възраст, вече взимам лека-полека да пораствам...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
това,че ти си срещал не значи,че всички са такива аз пък предпочитам да съм без гадже отколкото с такова![]()
За мен,ще кажа,че не съм нито кифла,нито си падам по такива момчета изключено е просто.Първоначално написано от ceko_potter
:P
Изказването ти,че всички момичета,ще отричаме не е много вярно.
До колкото видях има момичетата,които са гласували,че са кифли... има момичета,които са кифли,но дали ще седнат според вас да пишат,че са такива точно тук?! :P Всеки отговаря за себе си,и за това какъв\a да бъде\ат
![]()
![]()
Първоначално написано от ceko_potter
![]()
WTF![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-Icko-
Аз просто ги елеминирам такива момчета.Трябва да си имаме уважението ... А пък някой момичета може и да харесват подобно отношение.. Знаеш ли?!
Важното за мен е к'во е мойто момче... А то определено не може дори да се препише и по една обноска към простаците...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Еми много ясно, за да търпиш такова отношение значи не осъзнаваш какво правиш и следователно мислиш, че не спадаш в тази графа. То ако се осъзнаваха всички нямаше изобщо да има такива момичета. Незнам, не съм се поглеждала отстрани, но съм била с няколко такива момчета, ама според мен съм се осъзнавала навреме. Няма как в началото всички се правят на невинни ангелчета и е трудно да се определи кой какъв е. С времето си проличава и тогава е най-трудно, защото вече има и чувства и става мазало.Първоначално написано от ceko_potter
Не бих търпяла подобно поведение![]()
>>> House Music <<<