.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 89

На 15 без любов .

Ами момче на 15 съм от град Стара Загора, обаче до ся съм имал само 1 гадже и то за много кратко време . Знам че трябва да чакам, но почвам да си мисля, че никога няма да усетя любовта. Имам много приятелки, нямам проблем с общуването . Определено съм с правилна ориентация ... но нз .. Като гледам хората как се прегръщат, целуват и обичат направооо Много е кофти така Дайте някакви съвети как мога да спра да мисля за това ... пак повтарям знам, че се чака амаа ... нз.. оглупявам вече - комплексирам се

Супер фен
    Град
    Мбабане
    всъщност не се чака, а се действа
    тва да не е автобус, че да чакаш

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Ne se pritesnqvai vuob6te.Za vsqko ne6to si idva vremeto.Ne nasilvai ne6tata.Kolkoto pove4e go misli6 tolkova pove4e 6te bqga ot teb.Zatova ne go misli i sledvai sudbata si..Uspeh.. \/
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Град
    у вас
    А точно кво чакаш да цъфнат налъмите.

С чакане нищо не ставааа. Действай. Ако чакаш ей така да та гръмне любовта както си седиш нищо няма да стане. (е и тфа са случва понякога де амъ). Намери си некфо момиченце дето те кефи и па може да излезе и нещо поичи. Ай с здравеее.

Град
    Shumen
    ami ....da ti kaja i az s1m pochti na 16 ama do sega gadje ne s1m imala ama ne se otchaivam tolkova ..........daje na psoled1k vze da ne mi puka.Pochaikai i na teb s1m ubedena che shte ti se usnihne shtastieto i osven uspeh de ne moga da ti pojelaq
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    у вас
    сигурно нема ти пука и кат станеш дърта мома на 40 и даваш кинти на някав мангал да тъ клати.

Мега фен Аватара на koalka
    Хей, осъзнай се.Само на 15 си...има време за любов, връзки и т.н.Няма смисъл сега да ти е тъжно, гадно и т.н., че в момента нямаш гадже.

Ще ти кажа само едно няма смисъл да се отчайваш : ) За всичко има време. Пък и понякога любовта идва когато най малко очакваш ;p Айде желая ти късмет.

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    който бърза бавно стига за всяко нещо си има времеа и явно не си срещнал подходящият човек ще го усетиш тръпката е невероятна когато стане всичко друго е безмисленно защото не е истинско въоръжи се с търпение
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Емм ако толкоз мн напираш - "забий" си някоя по скайп! А пък иначе...просто поеми инициативата - запознай се с някой.Като седиш и чакаш любовта да те цапне по главата...ще има да си чакаш!
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Повече от фен Аватара на akademika
    Град
    Сливен

Re: На 15 без любов .

Цитирай Първоначално написано от Anonimkoto_bg
    Ами момче на 15 съм от град Стара Загора, обаче до ся съм имал само 1 гадже и то за много кратко време . Знам че трябва да чакам, но почвам да си мисля, че никога няма да усетя любовта. Имам много приятелки, нямам проблем с общуването . Определено съм с правилна ориентация ... но нз .. Като гледам хората как се прегръщат, целуват и обичат направооо Много е кофти така Дайте някакви съвети как мога да спра да мисля за това ... пак повтарям знам, че се чака амаа ... нз.. оглупявам вече - комплексирам се
    ХАХАХАХА, че то аз съм на 17 - почти 18 и съм така нищо ти няма, дори веднъж споделих на баща си и той ми каза че и той бил така ... докато отишил да следва висше и тогава за 1-2 години "наваксал" пропуснатото.

Пък и има си пололожителни страни, ако сублимацията (от липса на секс) се насочи към нещо творческо от тебе може да стане велик човек. При мене например секса се изразходва, като ме избива на музика даже се записах на уроци по пиано и учителката по пиано казва, че за броени месеци съм напреднал с години.

Мега фен Аватара на babity
    абе ти бавен ли сикъв си бе?! кво като на 15 не си вървежен? да не би да си някъв престарял и да ти е късно вече.. с тринайсетгодишната ми приятелка, която постоянно мрънка за гадже ще ме съсипете от смях!!!

хах..
    ще дойде любова.. на 15 години трябва да имаш други терзания, не любовни

Гледай повече сериали.Като пораснеш ще си имаш гаджета колкото си искаш

както се изразяваше баба ми навремето..."погледни се имаш още жълтичко на устата пък любов ми искаш" споко бе пич има време...мацки има колкото искаш...не си станал на 50 нали...тогава ще е лошо ако не си изпитал любов!! \/ \/
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

пхахахахахаха хахахахаа на 15 без любов ей така хахахаха омг на 15 без любов!
    дори няма сми да ти чета терзанията на 15 без любов хахахахахахаа

ей уили! любов по- чиста и съдба по-клета на 15 го има само в ромео хахахаха и жулиета :P

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Леле, да ви имам и проблемите на 15...
    Давай го по-спокойно, наистина е трудно така да гледаш, че всеки си е хванал гадже, че всеки е на 7-мото небе... Но дефакто не е толкова розово, ако някой пита мен. А и бих казала, че това, което търсиш, много рядко се случва на по-малка възраст, а като те гледам май търсиш нещо по-сериозно. Затова споко, ще дойде и твоят ред... И както имаше нещо в един комикс - розата разцъфва много по-късно от повечето други цветя, но когато го направи, е най-красива от всички...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    София
    На 15 е малко трудно да различиш любов от привличане, симпатия и временно захласване. Има време,не се безпокой. Не бързай да изпиташ всичко на един дъх, после ще ти е доста скучно
    Smile!?

Голям фен
    Ми до някаква степен те разбирам...аз съм имала много връзки но с нито едно от момчетата не съм усетила любовта...единственото решение е да се отдадеш на времето и да чакаш някой да 'изкочи' хахах мне...е*авам са...нз кво да прая...кво да праиш и ти...решение няма..

Така...моя милост също се депресираше на тази възраст...но не се сдухвайте. Наистина! На 15 какво ще изпитате от любовта? Знаете ли какво искате? Излизайте с приятели - сега му е времето. Може да звуча като пенсия, но след време няма да имате никакво време за приятелите си...а и как ще срещнете любовта, освен чрез приятели? Не че има значение, но това е най-лесният, естествен и приятен начин да се случат нещата.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    6tom nqma6 problem s ob6tuvaneto deistvai nqma kvo da 4aka6...btw ti si mom4e i ti si 4oveka koito trqbva da napravi parvata kra4ka za6toto pove4eto momi4eta ne q pravqt...taka 4e nabeleji si momi4e i po4ni da q uhajva6 i ne6tata 6te tragnat

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Има време за това! А и по-нататък като намериш любовта ще си по-узрял за да я оцениш и да я показваш и същевремменно изразяваш по по-добър начин отколкото в ранните тийнейджърски години! Лек ден!

Мега фен Аватара на sasha_90
    На 15 си,още си млад,да не кажа и малък.Има време,за къде бързаш?

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Аз също съм така,но никога не съм се отчайвала.Имам си достатъчно добри приятели.И сега човекът сам си се появи

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Ами... още не си намерил подходящото момиче. Няма защо да го правиш такъв голям проблем. Все някога ще я срешнеш. А дотогава - не гледай какво правят другите, а прави това, което ти харесва. Не може да се хванеш с някоя само и само да има с кой да се прегръщаш и целуваш, защото всички така правели...
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си